Minden úgy van ahogy mondtad!
De arra nem kért meg,hogy ne írjál róla semmilyen véleményt??
Mert szerintem ezt illő lenne tiszteletben tartani!
Patrik7 · Tag ·
Minden úgy van ahogy mondtad!
De arra nem kért meg,hogy ne írjál róla semmilyen véleményt??
Mert szerintem ezt illő lenne tiszteletben tartani!
Nem, de ha lehet valahogyan, akkor törlöm, segítséget kaphatok?
..............És előre is Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Patrik7 · Tag ·
Mindegy,semmi baj.
Akkor egy nap két csajt is felkerestél? :)
Anita 19;; a képek számomra egy nagyobb kaliberü nőt üzentek mint amilyen valójában, de azért ezért a húsért még érdemes lehetne pénzt kiadni. De nem... A telefonon való eggyeztetés után a megbeszéltekhez képest még egy negyedórát várakoztatott aztán megcsörgetett és odarendelt két házzal arrébbra,ahol kb 5 percig kellett álnom megint. Már azt mérlegeltem becsengetek ide amikor észre vettem hogy két házzal arrébb nyitott ajtóban ő. Az udvarban csak ők ők vannak és hárman rendelnek az épületben. Bent kiderült, hogy nem vele beszéltem telefonon és az is . hogy amit kértem az aktuson kívül az neki nagyon almás. \a lányok kb fele simán beválalja\
Miután felajánlom neki a stornó megoldást végül rááll az eredeti forgatókönyvre de nincs benne köszönet, érezni mekkora gyökér vagyok mert ilyet kértem.A lány végig kellettlen egy szavas válaszok jönnek ha nem eggyeztetsz előre mértani pontossággal bármiről kiderülhet . hogy megint rózsát kér.
Összességében azt mondom nagy formajavulásra lenne itt szükség de ilyet én még ebben a műfajban nem láttam.
Sziasztok! Amandáról, Nelly 22-ről és Anniról valaki véleményt? Ki volt már náluk? Mit tudnak?
Meg nyilván van olyan nap is, hogy nincs egyetlen vendég sem.. olvastam már olyat MT-től, hogy egyszercsak kapott egy hívást egy korábban meglátogatott lánytól, hogy nem akar-e megint menni.. valszeg ez is egy ilyen nap végső (?) elkeseredése miatti rossz döntés volt eredménye lehetett
Basszus! Irjátok a keresőbe: Bettina. Bettina 25 nem vicc 12darab!
Fütyülős · Őstag · Pl engem. :)
Fütyülős · Őstag · Pedig korábban írtam róla beszámolót. Miért nem használjátok a keresőt????
pöcörő · Kvázi-tag · Az mind semmi! Hamarosan a Laurák majd beelőznek, bár belőlük még csak 10db van....
pöcörő · Kvázi-tag · Ha elfogadod a jótanácsot, akkor gondolkodj másban!
(Csörögnek a csontjai, flegma és nagyon nem az a fontos neki, hogy neked mi a jó, hanem az, hogy minél előbb végezzen.)
Úgy tűnik mások is jártak úgy, hogy az előre megbeszélt időponthoz képes "várjál már légyszi 20 percet" aztán amikor ott vagy náhány házszámmal arrébb, "még szükségem lenne 20 pecre" Legutóbb vagy 500 m-re rendeltek az eredeti címtől---azonnalk lemondtam, amikor kiderült, hogy hova kell túráskodnom. De nem először fordult már ez elő. Gyanítom akkor van ez, ha kevés a szoba és sok a lány, ezért várni kell a szabad ágyra, fürdőszobára. De akkor is mocsokság!
Kedves Fütyülős makktárs! Te Anita 24ről irtál beszámolót. Korábban már nézegettem, de Anita 19 ről nem volt adat sokáig. Igaz vidékiférfi leadott egy vészjelzést róla nemrég de az aktuális napon mobiltelefonon választottam, ott viszont nem lehet a fórumig eljutni.Egye fenyő, most már két friss vélemény is van róla, éljen a fórum amely előre mozdítja a minőséget, persze csak akkor ha mindenki igyekszik ezen dolgozni.
Nándi · Őstag · Figyi mobilról is elérhető a fórum (még gagyinak számító régebbi készülékről is) ezt azé jó ha tudod, később még jól jöhet.
Fontos dolog a komunikáció, most is tanultam valamit. Köszi!
üdv honey debreceni lánynál volt már vlaki ? vélemény?
Néhány napja még hírdetett, nem kell rögtön bepánikolni... Reméljük néhány nap mulva megint fenn lesz a vl-en!
En csak annyit szeretnek. hogy Boldog Uj Evet Kivanok minden kedves vendegemnek es leendo vendegeimnek es a lanyoknak plussz jo sok vendeget!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Kedves vendégeim, kedvea hirdetők! 😊
Kívánok Nektek, Igazi lelki örömöket, szeretetet, vidámságot, adakozó mosolyokat, melyet az önzetlen tiszta Szeretet ajándékoz , mert mindig tud adni az, kinek a szíve Szeretettel teli. 😊 boldog földi Létezést Nekünk ! BÚÉK 2016. 😊
Mina