Áldott szent estét és békés, boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)
Áldott szent estét és békés, boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)
kanossrác · Lelkes újonc · Kéjérzésben, ágypartyban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! Főleg azon hölgyeknek, akik ilyenkor is dolgoznak, távol a szeretteiktől, már ha vannak még egyáltalán ebben a cudar világban. Másodszor: Kíváncsiságból kérdezem, hogy miért kell 'lepontozni' a karácsonyi jókívánságokat? Pl. Ninettke kapott 5 lefordított ujjat???? Nem ismerem, nem tudom milyen lány, de mit vétett szegény, hogy így lepontozták? Még jót sem kívánhat? De a többi jókívánságnál is min. 1 mínusz van.
Bele sem merek gondolni én mennyit fogok kapni ezért a hozzászólásomért...
Kellemes ünnepeket a szerkesztőségnek, fórumozóknak és a hölgyeknek, akik több-kevesebb sikerrel próbálnak a kedvünkre tenni...
haban · Tag · Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog Új évet kívánok a becsületes hirdetőknek, Szerkesztőség minden dolgozójának, és valamennyi volt, jelenlegi, és lendő makktársamnak.
Először is kellems karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Valakinek van közeli élménye Aletta-val(20)? Nagyon csinos a hölgy, aki tud róla mesélni szívesen meghallgatom.
Joe (42)· pécsi szexpartner · Újonc ·
kellemes karácsonyi ünepeket kivánok és boldog uj évet
Remélem mihamarabb újra hírdetsz :)
Sziasztok!
Először is Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Tegnap meglátogattam Micus-t, immárom második alkalommal és tökéletes élményben volt ismét részem. Izzig-vérig igazi NŐ, a fotói tökéletesen megfelelnek a valóságnak, de talán még csinosabb! :) KIZÁRÓLAG IGÉNYESEK-nek ajánlom, napi max 3-4 vendéget fogad, de aki bejut hozzá, annak rendkívül élményben lesz része! 10/10-es, fantasztikus szerető és nagyon kellemes beszélgetőtárs, egyszóval tökéletes választás azoknak, akik nemcsak egy gyors menetre vágynak.
Köszönöm:)
Még mindig aktív a hirdetése.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · A válasz: szerintem igen
Sziasztok! Nilyről egy rövid beszámoló. Szép, finom test, kedves, figyelmes hozzáállás. A lakás nem nagy csoda, de a lány nagyon kellemes élmény.
Patrik7 · Tag ·
Szia!
Ez így igaz ahogy mondod kedves kolléga!
Én is alig várom hogy újra meglátogassam :)
aletta (20)-ról infoja valakinek? Akár privibe. Köszi
Most a beszámolód után kicsit elgondolkodtam.. ha külön ki kell emelni hatalmas pozitívumként, hogy csak napi 4 vendég, akkor mennyit fogad egy átlagos lány? 10-et? S egy átlagon felüli? 15-20? :D
Aki tud valami megközelítő átlagot, az kérem ossza meg (nem mintha sokat számítana, csak kíváncsiság...)
Tudtam én, hogy nem napi 1-2-ről van itt szó, de konkrét számokba eddig nagyon bele se nagyon gondoltam.
kispe · Lelkes újonc · Jobb ha nem, számolgatsz, úgysem tetszene a végeredmény!
Az illúziót, ha megkapjuk akkor rendben van, ha nem, akkor nem volt szerencsénk :-( viszont ez több okból is lehet.
Ezt már mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia, és levonni a negfelelő következtetéseket!
Ma is ugyanaz a tapasztalatom hozzállása nagyon kedves és ajánlott akinek a vékonyabb lányok bejönnek. Persze a fotókon amúgy is látszik az alkat.
Patrik7 · Tag ·
Szerintem nem csak nála,hanem a többi hölgyre is elmondható hogy mit vállal be és mit nem az őt meglátogató vendégnek.
Illetve függ attól,hogy mennyire vagy szimpatikus és mennyire találtok egymásra és megvan-e az összhang :)
Hali, Vendi21-rol erdekelnenek velemenyek infok. Elore is koszi
Fütyülős · Őstag · Amina(21):
Böszörményi - Füredi. A hely 10/8, a hölgy 10/8, action 10/9, franciska 10/7. Kellemes csalódás volt. Feszes test, aranyos arc (olyan szemüveges - titkárnős), nyelves puszi. A NF lehetne alap, mert a rózsák száma kicsit magasabb. Vagy szimpátia alapján.. Összességében rendben volt minden. Ritka (főleg nekem). Szerintem tartsuk meg. :)