:)
A "sikamlós részletek"-et privátban küldtem :)
Patrik7 · Tag ·
:)
A "sikamlós részletek"-et privátban küldtem :)
haban · Tag · Letti18-at még a regisztrációt követően párnappal teszteltem párnap különbséggel érkező Jessy19 -el aki jobb volt de sajna régen elment. Nem tapasztaltam idő túllépése miatti plusz rózsaszál kérést, sem „kis rádiós óra miért van rejtett helyen?" bár én nem a rádiós órát kerestem hanem azt hogy nincs e eldugva rejtett kamera. Kedvenc szalonom ahová járok, és minden szobában többször voltam de ilyet nem tapasztaltam egyik lánynál sem. Hát erre mit mondjak így jártál.
Kitty19-ről. Több néven és telló számon versenyzett már csak a fotóit felejtette el lecserélni és így követni lehetett kaméleon változását. Hanna(18) majd (19)-ként regisztrált 2014.11.17.13:03.kor majd 2015.03.05.07:40-kor. Zsuzsi(18)-két regisztrált ez a regisztráció fut a mai napig csak közben változtatta nevét és telló számát. Volt Kinga(18) majd Kitty(18)- és jelenleg Kitty(19) Fentiek miatt nem voltam nála, és nem is szándékozok.
haban · Tag · Egyet értek véleményeddel és egy közmondással válaszolnék. „Addig úszik a tök a vízen még elnem merül" sajna ez a kockázat engem is fenyeget, még úgy is hogy van erre külön telefonom, ami csak akkor van bekapcsolva, és mindég kitörlöm a híváslistát, és nem mentek el számot, de mással lebukhatok, idő kérdése.
Nekem Is elküldhetnéd! ;)
Patrik7 · Tag · Jól van gyerekek :)
A " Hell" energiaitalt szeretem :)
Este küldöm :)
Te ezekről excel táblázatot vezetsz? :)
Anna 35 és Adél 35 szerintetek is egy és ugyanaz?
Van egy magas lány azon a bizonyos ***moderálva*** oldalon Szandra29 névvel hirdet, tud valaki bármit róla? Volt már valaki nála?
person · Újonc · csáo rita 20 ról és zoé33 ról valaki tudna v mi infót lökni?? köszi
Sziasztok. Szerintetek Anna 35 véletlenül nem Liza egykori képeivel hírdet?! Emlékeim szerint ezekkel a képekkel jött vissza legutóbb!
Rövidesen ezt a bejegyzést is leveszik de azért azt csak elmondhatom hogy rita20 nekem bejött.A hely az már kevésbé.Őt ajánlom fiatal kedves belevaló nem válogat és amit telefonban igér azt megkapod. A mások gyöngyszeme nekem semmit nem vállalt be igy jártam.
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Szombaton elindultam egy 12 fős listával a tarsolyomban egy kéjutazásra, és mivel nem szoktam több órával előre egyeztetni ilyen-olyan ok miatt,ezért csak a sokadik jelölt lett a befutó aki nem más mint a Vicus42 nevű milf. Belépve a lakásba egy korához képest nem csúnya hölgy nyitott nekem ajtót. Maga a műsor jónak mondható szereti a szerszámot, rendesen bánik vele. Egyetlen gond az hogy mivel egész időre kértem a dolgot először hamar kivégzett, de a második felvonás talán a kevés pihenő miatt nem tudott kiteljesedni, bár felajánlotta a hosszabbítást de már annyira nem gondoltam hogy erre volna több időm úgyhogy távoztam. Husisabbak kedvelőinek mindezek ellenére ajánlott!
Megjegyzem,hogy képes hamar kivégezni olyan jó a technikája tehát időben érdemes szólni neki hogy lassítsunk.
Következő célpontom szinte 100% hogy egy 20 körüli fiatal leányzó lesz, úgy hogy készüljetek csajok! :D XDD
Fütyülős · Őstag · Tilda(18):
Nos a korábbi pozitív kommentek miatt meglátogattam. Normál rózsa, kéró 10/6. Fényes udvar első fele. A lány tényleg pici, vékony, és amúgy kedves. Franciska 10/3, acton 10/3. Nem az a gond, hogy pici a cici, hanem hogy amorf. Inkább hagyta volna magán a melltartót. Semmi extrát nem nyújtott, ami megfogott volna benne. Látszik a kezdetleges hozzáállás, és a kényszerű nyügés. Egyszerűen nem neki való ez, de ez sok más lányra is igaz...
NFVSZ tényleg nincs, a popó extra. Masszázs van, de ez is csak parasztvakítás. Kb 24 éves, és abszolút nem volt kislányos beütése. Nekem nem jött be, de lehet másnak ő lesz a zsáner. Ott van még Réka(18) is, és ment a mászkálás az action közben a folyosón.
Összességében: 10/4. Ez van. Mehet modira.
HABAn 92 csak nevét írd be ide a hölgynek akivel volt a negatív élményed!
Sziasztok! Megosztanám veletek a natúr francia veszélyeit privátban. Saját tapasztalat, sajnos!
Szia! Leírod a problémát? Köszi!
Sziasztok!
Dóri 24-ről tudtok valamit ? Mert nem találom a hírdetését, abbahagyta talán ?
Nándi · Őstag · A napokban szerzezett tapasztalatom: Egyik kedvencemhez készültem napokkal előre lebeszéltük a talit, eljött az indulás ideje erre a célra tartott teló bekapcs, sms vár nem jó neki met gondja van! Oké korrekt mert időben lemondta, én észleltem későn( nem az Ő hibája) toleráns vagyok hozzá majd legközelebb összehozzuk. De minden eshetőségre készülve azé van B C D és E terv is! :D Hívom a kiszemeltet kicsöng felveszi kellemes csevejben letárgyaljuk a mit is szeretnéket. Érkezésem forgalom függő de mire Ő is elkészül, és felveszi a kért rucit addigra Én is ott leszek. Megbeszéltek szerint parkolás után hívom a konkrét címért, felveszi és jön a hadova! Érkezik hozzájuk a "főbélő" várnom kellene a talira kb félórát ( gyorsan megtapogattam saját hátam nem e tollasodott ki madárnak néznek? ) Ha gyorsabb vagyok 2percel valszín "főbérlővé" léphettem volna elő a másik beszervezett meg szívhatta volna a fogát:D Kedves Réka18 nem túl jó üzletpolitika ez! Értem Én a bevételek maximilizálására tett erőfeszítéseket, de azért ne szívass senkit fölöslegesen! Ilyen húzzásokkal csak ügyfelet veszítesz! Engem biztos mert többször nem próbálkozom Nálad! Kollegák azé volt happy end nem maradtam csaj nélkül, köszönhetöen a C tervnek! Csak a víztoronytól át kellett autóznom a Böszörményi úti Shell kút környékére:)
Patrik7 · Tag ·
A Réka nekem is kivolt szemelve.
De ezek után hogy egy ilyen " rutinos rókát" palira vett inkább kerülöm!
Réka 18 törölve a listából! Köszi hogy megírtad.