A Kitty35-ben nem fogsz csalódni :)
Úgy le*opott hogy alig bírtam beszállni a kocsiba :D
Patrik7 · Tag · A Kitty35-ben nem fogsz csalódni :)
Úgy le*opott hogy alig bírtam beszállni a kocsiba :D
Nándi · Őstag · Vajon miért is nem fogok meglepődni ha kis versenyzőnk tanulmányozva az utónév jegyzéket valami másik néven térvissza. Mert most viharos gyorsasággal lelépett.
pöcörő · Kvázi-tag · Többen kérdeztek priviben Marilyn(30)-ról.
Nos én vagy 2-3 hete jártam nála, amikor az első turnusát töltötte itt nálunk, majd hamarosan el is tűnt, de most ismét itt van....
Előrevetítve annyit, hogy szerény véleményem szerint kár volt visszajönnie.
A hely a belváros-belvárosa, a piacos street szívében rendel. A kecó olyan amilye, most ilyet sikerült neki kibérelni. Nem e miatt mentem, de én a helyében néztem volna egy nagyobbat/szebbet.
A lány erős harmincas, az arcán már látszik a kor - nála is igaz, hogy a képei számomra teljesen mást sugalltak. Élőben csalódás volt. Nem azért, mert rossz nő, hanem egyszerűen csak a feltett képek alapján egy kicsit fiatalabb és kicsit jobban tip-top hölgyikére számítottam. Élőben talán még soványabb, mint a fotókon.
Összességében vállalható lenne külsőre, főleg akinek kifejezetten a vékony és korosabb lányok tetszenek.
Masszázst vállal alapvetően, de elmondása alapján és érzetre is azt tapasztaltam, hogy adott esetben bármi megtörténhet a szoba félhomályában. Ezt én nem tettem teszt szintre, mert a hölgy személye számomra nem volt annyira vonzó, hogy késztetést éreztem volna rá.
A masszázs nála is csak idézőjeles. Bekeneget krémmel és kész. Igazából még a "dejólesett" érzés is elmaradt.
Hanyatt fordulva jött az érdemi rész - mert valljuk be igazából e miatt megy hozzá mindenki - ami egy kis krémes faroksimogatás majd pedig egy melles csúszka. Nem vagyok túlpapírozott szakértő, de szerintem szilikonokkal volt dolgom - igaz nem gyúrtam meg őket túlságosan, de a töveinél fellépő ráncosodából erre következtettem. Ezzel sincs egyébként semmi bajom, csak azért írtam le, hogy ha valaki pont ezt keresi, akkor hajrá.
A punci a már említett nagy és lógó szeméremajkas verzió. Nekem adta, de én egyébként is nagyon szeretem az ilyesmit. Az igazi kényeztetés elmaradt, mert jobbára elhúzózkodott előle, nem volt kellően nyitott.
Valószínűleg a kölcsönös szimpátia nem volt meg egyikünk részéről sem - én ezért nem erőlködtem a bőségesebb kiszolgálásért / ő meg ugyanezért nem csak pepitában.
Összességében elmondható, hogy egy kézi kényeztetést kaptam a helyi *raknál lényegesen magasabb tarifán. Mivel Marilyn nem volt igazán kedves sem és nem is volt túl aktív, így keserű szájízzel távoztam. Nem tudom, hogy mindez a személyemnek vagy a késői időpontnak tudható be, de én nem azt éreztem, hogy a VENDÉGE vagyok, hanem valami olyasmit, mint ha csak egy két lábon járó p*nztárca lennék a számára.
Remélem lesznek nálam szerencsésebben is nála.
Patrik7 · Tag · Szia!
A Letti18 nagyon ott van a szeren!
Nagyon ajánlott meglátogatni :)
pöcörő · Kvázi-tag · Hehe. Nekem már korábban is feltűnt. Ha jobban megnézed a képeket, akkor észreveheted, hogy van egy nyaklánc, amelyik mindkét lánynál feltűnik. Ekkora véletlen nem létezik....
Patrik7 · Tag ·
Hozzá még nem volt szerencsém :)
haban · Tag · Jó az adatbázisod amit kiegészítek azzal hogy a teló számát még használta Szöszi18 és Fruzsi18 is.
haban · Tag · Ne hagyd ki, még a társát Ágica19 - se nem tudod mit hagysz-ki.
Lehet, hogy első hangzásra fura a kérdés, de van olyan lány, aki eljönne velem síelni 5 napra?
Akivel mentem volna eredetileg, mégsem jön.
Szállás, félpanzió, utiköltség, felszerelésbérlés, síbérlet fizetve van, egy szobában kell aludnunk esténként, ami alatt nem bánom, ha történik is valami...
Plussz rózsát nem igazán gondoltam, mivel nem olcsó az út sem, s szerintem ez így korrekt ajánlat.
Ha tud valaki olyat, aki vállalná, vagy ha közvetlenül a hirdető dob egy pm-et, hogy érdekli, akkor megbeszéljük a részleteket.
nivod85 · Újonc · Hali egy kis beszamolo legutobi trofeakro:
Eszter 27:lakas el megy celnak megfelel a lany eleg okes arcra test nem pont olyan mint a kepeken,szolgaltatas nekem nem jot be franciara mentem .en nem megyek tobet.
Luca 41:szoba pici de el megy a teste tenyleg jo arca anyra nekem nem jott be,franciara mentemVSZ meg beszeltunk mindent telefonon es mar a helyszinen nem valal szajba elvezest.pozitiv hogy a fenekedet is kenyesteti.
Ágica 19-nél én is jártam,nagyon profi a csaj,csak ajánlami tudom!
Rebeka36,HOPPÁ,valaki infót?
Sziasztok. Keresek igazi masszőrt , aki profi szinten műveli a lingamot! Nekem Rita 30 volt a favorit,de mivel ő kiszált az iparból így mást kell keresnem. Válaszokat köszönöm.
Esetleg ha valaki járt a T0r0ck0 utcán volt ott egy masszőr, de sajnos nem találom az oldalon az kérem segítsen. Üdv.
Anitabellini: 2X voltam nálla , nem tudok újat mondani. Mindenkinek megéri meglátogatni. Világi egy csaj és mégsincs elszálva!Csodás fiatal test 10:10 visszajárós leszek.
Negatív tapasztalatom is volt az elmúlt 1 hónapban:XXX-nél voltam, akit érdekel annak megírom privátba a nevét, gyakorlatolag kizsebeltek + 1 deákba került az akcióm!
Sinclair · Tag · hello,es nem volt jo?
Fütyülős · Őstag · Ha nem találsz senkit, én szívesen elmegyek veled, és plussz rózsát se kérek.
Este? Van f@sza házipálinkám, sört meg veszünk. :))
Amúgy lehetne már valami értelmes beszámoló is, mert ezek a gagyi önreklámok, meg "Tudtok-e?" emberkék kezdenek az agyamra menni.
Letti(19):
Elköltöztek a Lehel-ről a Füredi-re. Bellini-ke kisasszony szomszédságába. Letti felszedett egy pár kilót, de nem vészes. A hozzásállás továbbra is 10/10!
pöcörő · Kvázi-tag · Ha a szőke MYA masszőrre gondolsz, akkor tudok segíteni. De ő most nem Debrecenben van - viszont jön majd vissza.
Cserébe a kizsbelős hölgyike neve és sztorija jöhetne priviben.
Sziasztok!
Az utóbbi pár látogatásom tapasztalata:
Nati (25): nyelvleckére mentem. Legnagyobb tornyunkban fogadja a vendégeket. A képek meg se közelitik a valódi kinézetét. Élőben magas, vékony és semmi melle nincs + hónaljaban és odalent is kb 1 hetes szőr volt. Franciska nagyon gyenge. Szomszéd szobából hangos röhögés hallatszott. Sajnos senkinek sem tudom ajánlani. Csokor átlagos
Anita (19): első hölgy aki fiatalabb a koránál, szerintem kb 17 éves. Házhoz hívtam így nem tudom hol elérhető. Képeken ő van, feje nem az igazi, de a popsija nagyon szép. Franciska sajnos nála is gyengus volt, de hátulról jó volt döngetni. ***moderálva*** csokrot kért.
Gabriella (22): szintén házhoz jött, de semmi jót nem tudok írni róla. Képen ő van, de kb +10 kiló. Végig az 1 óra végét vártam. Szintén ***moderálva*** kellett megajándékozni. Nem ajánlom senkinek.
Lola (23): első királyunk közepén elérhető a legmagasabb szinten. A képeken ő van, arcra nem rossz, de kb 15 kilóval több. Nekem már sajnos nagyon nagy, de a franciska kellemes volt, csak a végén már eléggé sietett és cickók is vannak rendesen. Átlagos csokor. Tuti visszajárnék ha kb 10 kilóval kevesebb lenne.
Melcsi (19): Házhoz hívtam. Elsőre kellemes meglepetés ért, mert nagyon szép és csinos csajszi, de az első mosolynál elszomordtam. Elől minden foga szuvas. Anno Csengének volt ilyen. A hölgyemény sajnos mindenre húzta a száját. Franciska nagyon gyengus volt, de a popo nála is nagyon szép. Aki kutyusban szereti annak ajánlom, de mindenki más felejtse el. Kár érte, tényleg szép leány lenne. ***moderálva*** virágot kért.
Alexandra (24): Szintén nálam taliztunk. Kövérebb, pocakosabb, és a cickóktól egyszerűen lelankadtam. Ennyire hervasztó ciciket még nem láttam. Franciska elmegy viszont VSZ + ***moderálva***. Sajnos őt se tudom ajánlani.
Zoé (20): Lolával egy helyen van. Végre egy igazi Fr*ncia, pontosan úgy ahogy azt kell. Ilyen ügyes utoljára Lara (28) volt. Egyébként a hölgy alacsony, kicsit zömök, alkatához képest picic cicis és egy kicsit csöndes, de nála végre azt kaptam amiért mentem. Nagyon ajánlom az idegen nyelvet kedvelőknek. Normál virágcsokrot kért és ebbe minden benne volt.
Cyntia (20): Talán a legszeb hölgy akinél mostanában jártam. Viszont ennyi. Egy kérges fa kellemesebben nyúl hozzám. Lehet nem voltam szimpi, nem tudom de tuti nem megyek többet. Ja első ótósmeki és a mezőgazdasági fősuli között található. Lak célnak megfelel.
Aliz (18): Nagy bevásárlóközpontunk és hős vezérünk tere között található. Franciskára mentem és egész jó volt. Sőőőt Zoé után a legjobb, csak nekem egy kicsit vad, nem volt benne elég érzékiség. A hölgy kedves beszédes, odaadó, de azért pici pocak nála is van. Cickók viszont kellemesek, kifejezetten jó fogni. Sajnos az időt nagyon nézi, de ezen kivül ajánlott.
Fruzsi (31): lolával és Zoéval együtt van. Kor inkább 41 mint 31 és sokkal testesebb is. Próbálkozott minél odaadóbb lenni, de nem igazán jött össze. Valahogy összességében nem jött be.
Most ennyi aktiv hirdetés van. Ha a többi lány visszakerül megírom őket is.
További szép napot!
Hát tesókám ez nagyon tetszett, tökéletes leírást adtál a debreceni kínálatról! Végigröhögtem. már ezért megérte belépni