Szia!ha kapsz tippeket kerlek ird mar meg nekem is.Köszönöm.
Szia!ha kapsz tippeket kerlek ird mar meg nekem is.Köszönöm.
Diamond 25re vok most nagyon rákattanva. Ha vki blokkolja ne feledje a beszámolót
TibetiSzerzetes · Tag · szia, mások is értékelték már, többek között én is, októberben :)
ugy tudom hogy terhes lett. valami infó?
Patrik7 · Tag · Üdv!
Meglátogattam a Kitty35-öt.
Félidőre neveztem be,ami nagyon baráti rózsaszálért volt. A lakás tiszta,elmondása szerint ketten dolgoznak ott,de semmi zavaró tényezőt nem tapasztaltam. Nagyméretű friss törölköző,ami szerintem lényeges!
A hölgy felsőfokon beszéli a francia nyelvet,taníthatná is nyugodtan az egyetemen :)
Kegyetlenül kivégzett :)
Egy próbát mindenképp megér :)
üdv!
Arina 30
Mivel a szeptemberi első alkalom számomra nagyon jól sikerült,így a második alkalmat már kifejezetten vártam. :)
Ismét nem csalódtam.....
torockó street,az átlagon felüli pecó.
A részleteket tőle érdemes majd megtudakolni.
Elvileg december köepén ismét körünkben üdvözölhetjük, szóval érdemes majd figyelni...
Sajnos csak várok és várok és várok. A makktársak szóra se méltatnak, pedig biztos találkoztak nagy pillangókkal, csak nem mondják mek, hogy ki az.
A fiatal korosztályból kit tudnátok ajánlani aki kedves, barátnő feelinges, igyekvő? :-)
Ezek a kivánalmak jól ráillenek vendire. Valamint a képek nem igazán adják vissza azt a bájt amivel megitélésem szerint rendelkezik.viszont azt vissza adják, hogy mióta
már nem Rubi azóta mintha pár kiló felpattant volna.De sebaj én még mindig ........
slimjohn · Újonc · Szia! Írtam neked pár napja privát üzenetet ebben az ügyben.
Fütyülős · Őstag · Aki engedi a moderálást? Hm....
pöcörő · Kvázi-tag · Marilyn elég nagy pillangókkal rendelkezik...ha neked ez számít.
haban · Tag · Rubi19-ként még arccal vállalta fotóit. Kár hogy leszedte. Ha nem vigyáz magára, további súlyfelvétel már hátrányosan érinti. Ha már vendiről beszélünk akkor közelbe van és ajánlott még Bettyke23 és Lotti19 is.
haban · Tag · Azt ugyan nem tudom hogy Gina(23) hová tűnt de telló számát 20-xxx9534 rajta-kívül még használta Nelly18 Jessica22 Kimberly22 Alexa22 - is.
misterX · Kvázi-tag ·
Jó kérdés! eÉn is menni akartam hozzá kár hogy eltűnt.
Kendra 44 -nek mennyire hitelesek a fotói ? tudom kereső, írják hogy nem ilyen mint a fotókon zömökebb , jártam már meg így fotók meg se közelitették a hölgyikét .pl Christina 30
KezdőSrác86Db · Újonc · Sziasztok!
Enikő (26) Valakinek van róla tapasztalata,vélemênye?
Telóba nagyon kedves volt de nem ártana róla több info.
Hát a fényképbót rajta is sokat segített. Itt ott befigyelnek a pöttyök.
Annyira azért nem csalódás. Arcra viszont látszik, hogy nem mai csirke már.
Azért még vállalható.
Ha hátulról tömöd akkor igazán szép formák villannak elő, és még egész kemény a se...e is.
MILF fanok azért csekkolhatják....
Nándi · Őstag · :D Ha jól látom visszakaptuk Linát 2évet fiatlodva Blondy ként! Hosszabb nyitvatartási idővel! ( talán így már elérhtővé is válik) Mert anno mindig koleganőjével tudtam csak beszélni.
Patrik7 · Tag · Semminek nem tudtok örülni? :D