:D :D :D
Patrik7 · Tag ·
:D :D :D
Holnap csajt lövök. Kérdés csak hogy Eszter vagy Ancsa???
Nemis a lövettel van baj...inkább az idővel :D Asszem 1re lesz időm csak holnap...
..hiányolom azt a 18as korosztályt amelyik nem a lerágott csont katergoria
Vikk · Újonc · Sziasztok! Mit lehet tudni Anikó Masszázs 36-ról (Debrecen)? Járt már nála valaki?
Fütyülős · Őstag · T. szerk.
Mit lehet ide írni? Most komolyan. Ez egy fórum, csevegő. Lassan már minden moderálásra kerül. Tudom ez is, de se nem sértőt, se nem lejáratót nem írtam. Tudom a cenzúra századokon jelen volt a magyar közéletben, de ez már kezdi megölni ezt a fórumot. Ha ez a terv akkor értem...
Tisztelettel: A Fütyülős!
Én egy gyengédebb barátnős performancet alakítottam vele, abban is ott volt a toppon. Szerintem jó parti bármilyen vérmérsékletű embernek :)
Ezt én sem igazán értem. :) Tök pucéron,egy szál combfixben,pucsítva.. Ha csak masszázs van,akkor lehet valami szolidabb kép,valamivel több ruhában,kevesebbet mutatva. Mert ha valaki megnézi ezt a képet,hát tuti hogy nem a masszázs jár az eszében. És írja,hogy hölgyeket is fogad. Hát ilyen képpel hirdető masszőzhöz nem biztos,hogy simán elmennek a nők. :) Amúgy a kép 100%-osan szuper tényleg,csak nem egyezik a szövegben kiemelt kikötéssel. ;)
Ez a direkt marketing :)
Sziasztok! Most Debrecenben ki vállal popsit?
Danke schön a felvilágosításért. Segített az ítéletben.
Patrik7 · Tag · Üdv!
Anita Bellini(20),Rita(20)
sziasztok
Lara 24 nevű hölgyről mit érdemes tudni?
kösz előre
Sziasztok.
A következő hölgyekről érdekelnének tapasztalatok:
-Kira(24) arcot is mutat a képeken s külön hirdet masszázst.
-Amina(18)
-Regina(35)
-Zsuzsa(23)
-Petra(29)
-Mara(36)
-Bogi(30
Előre is köszi a válaszokat. ;-)
TibetiSzerzetes · Tag · Nekem tök jó a böngészöm. amikor be jön ez az oldal, akkor megjelenik az oldal jobb oldalán egy kereső rész. Azokba beírtam Sylar által érdekelt hölgyeket, és egy kivételével mindegyikről használható információkat találtam.
Tehát vagy böngészőt kellene váltani az ilyen kérdések előtt vagy nem csak nézni kellene, hanem látni is. Van egy halvány sejtésem, hogy ezt a kereső mindengyik böngészőben megjelenik :)
Valószínűleg nem nekem köszönted meg előre, de azoknak megköszönheted, akik írtak már róluk.
üdv és derűs napokat
Zeuszkahh · Újonc · Amina elég b*kó, de az biztos, hogy addig nem szabad megd*gleni, míg Bogi (30) franciáját nem próbáltad ki....nekem konkrétan az arcomról utána 10 percig nem tudott lefagyni a mosoly, valami történt az agyam azon területével, ami a dopamin felszabadításáért felelős :)
Sziasztok!
A keresőben nem találtam semmit Leticia 25 és Vendi 21-ről. Van valakinek valamilyen élménye velük kapcsolatban?
Előre is köszönöm! Üdv!
humm · Kvázi-tag · Tévedsz, ez nem csevegő, hanem egy plusz hirdetési felület néhány grafomán str1g0 számára.
Tudtok olyan párost akik egyszerre vállalják a NFVSZ ? kösze
haban · Tag · Amit tudok, Leticia(25) -ről, 2014.03.05.16:46. történt regisztrációt követően többször váltott nevet, Leticia18 Leticia20, jelenleg Leticia25-ként versenyez. De hirdette magát Amanda20 ként is, (nem azonos a most fenn lévő Amanda20-al. ) Fotói alapján vonzó, ott domború ahol kell, nem is tudom mért is kell változtatni a nevén, talán rózsaszálak az átlagnál valamivel több?
Vendi21-ről, előzőleg Rubi19, majd Rubi20-ként hirdette magát arccal, közel a város fényesebbik részéhez. A képeken Ő van, aranyos, kedves, vonzó, rózsacsokor átlagos, Logisztika átlagos elfogadható, kár hogy csókot nem vállal be. Ajánlott.