A nemrég felbukkant ikreknél volt már vki? Kíváncsi vagyok a véleményekre :-)
A nemrég felbukkant ikreknél volt már vki? Kíváncsi vagyok a véleményekre :-)
Sziasztok. Barbika 23 tudtok vmit? Esetleg vki volt már nála? Aki tud információt adni várom prívát üzenetben is. Előre is köszönöm.
haban · Tag · Barbika(23) ról amit tudok, 2014.01.19,12:10.- kor Barbi22 néven regisztrált. Több negatív véleményt kapott így egy idő után eltűnt. Később újból visszajött és 2015.03.20.11:49. én Barbika23 néven regisztrált, adataiban némi változás, de telló száma maradt. Eltelt hónapokban én is több tucatszor hívtam különböző időben, volt mikor foglalt volt, volt mikor kicsöngött de soha nem vette fel. Így felmerül a kérdés hogy mennyire komoly a hirdetés. Úgy az előző hirdetés fotói mint a jelenlegi fotói, valamint a már levett fotói nagyon vonzóak kár hogy nem érhető el.
és vélemény? vagy ő a régi vezér környéki?
bubó123 · Újonc · Sziasztok!
Van olyan csaj Debrecenbe aki megbízható és dugni is lehet?
Lettit nagyon dicserik, de olyan sokan latogatjak hogy szinte lehetetlen hozza bejutni :(
Engen is erdekelne!
Képek alapján szerintem ő a régi Alexa :)
Nekem tervben van Leona, ha tényleg ilyen kis egzotikum akkor kár lenne elszalasztani, szerintem ő már régen is hirdetett itt, de akkor sem volt róla semmi beszámoló.
TibetiSzerzetes · Tag · ALEXA29 : El kell menni hozzá! Egyébként igen, ő az aki a vezéren volt, és másfél évre eltünt. Ugyanaz az a hozzáállás, mint régen. Alkata is megmaradt, ámbár derék környéken egy iciiri piciri kis felesleg van, de a képek valóság hűen vissza adják. Mell mániások viszont továbbra is kerüljék. A füredi mekdolcsihoz pár percre van (legalább is amikor én voltam). Felújított panellakás, átlaghoz képest jobb lakás.
Minden csak megtörténik. Aki a BF-t szereti, az azzal az érzéssel mehet el, hogy tökéletes volt. Tökéletesen érzi, hogy mikor kell neki irányítani, és mikor kell átadni az irányítást. A történet arról szól, hogy neki és neked is jó legyen (nem fadarab, de az élvezkedést ne hangos sikítozásban várjátok a részéről). Nincs megjátszás, ha van, akkor nagyon profi.
Persze ezek az én szempontjaim szerinti dolgok, és az ahogy velem megtörtént. Persze lehetséges, hogy más igény esetén nem ő az igazi.
Én mindenképp ajánlom.
üdv és derűs napokat
Zeuszkahh · Újonc · Cyntia, Letti, Barbie, Lotti, Heni mind megbizhatoak es normalisak is, be lehet jutni mindhez, csak probalkozni kell.
Sziasztok!
Regina (35) - Valaki tud róla véleményt mondani? Privátba is jöhet. Köszi
Christina30-ról vélemény ?? brutális!
Sziasztok!
Nem vettem még sose igénybe ilyen szolgáltatást ezért érdeklődnék hogy működik ez. Megbízhatóak a nők? Vagy mindegyik mögött áll *** moderálva ***? 😃 Full diszkréció és könnyű*** moderálva ***? Szóval tapasztalat?
A hozzáállás okés, de a képek sokkal jobb állapotot mutatnak mint a valódi. Élőben sem csúnya, nem azt mondom. Viszont a 30 éves kort szerintem egy ötössel már elhaladta...
Zoé (33, fekete haj) érdekelne különösen arcra. Mennyire kiélt, mennyire megfelelő a korának, mekkora a retus a képein. Szívesen venném az infókat.
Szoktatok vinni valamit ajándékba illenne pl.(csoki) bunkoság üres kézzel menni ? ki ki maga dönti el ?
Ha jól tudom, mindenkinél alap a gumis fr@ncia (javítsatok ki, ha tévedek)
Igaz, hogy nem olyan élvezetes, de hát a kollága által leírt tünetek sem azok...
S nem is feltétlenül a lány hibája az ilyen. Lehet épp az előző vendégtől kapta el, s nem is tudott róla, hogy fertőz. Az előző vendégen pedig nem feltélen látszott ilyen intenzíven a tünet (pl épp visszhúzódóban volt már neki) sőt még olyan is lehet, hogy a szerszámmal semmi gond nem volt még, csupán franciskával adta át a lánynak egy korábbi helyről a szájába begyűjtött vírus/baktérium családot...
Ezt így csak a jóhiszeműség keretein belül írom, mivel sajnos előfordul olyan is, hogy tudja a lány, hogy baj van, de annak ellenére dolgozik. Én fordultam már ki nem egy olyan helyről, ahol orvosi szakképzettség nélkül "messziről" látszott, hogy nem oké minden...
Sziasztok. Egy ideje már látogatom az oldalon hirdető lányokat és néhány tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Hátha segitek a választásban.
Hol is kezdjem:
Letti(18): aranyos, tündéri csajszi az autós meki környékén rendel. Szép lakás igényes környezet. Beszédes kislány jól ellehet dumálni vele. A franciskája isteni, igazi bőnyálas ahogy szeretem. A cicik nem nagyok aki azt keresi annak nem ajánlom. Viszont minden másban rendben van!
Csilla(24): ugyanott rendel ahol Letti. Ő már kicsit korosabb meg husosabb is, viszont a giga cicik bejátszanak. Sajnos egy picit lógósak de rendesen közé lehet tenni. A franciska átlagos viszont a keze az csodás, sajna hogy ezt csak a masszásnál éreztem. Az jó volt de sajnos egy masszás miatt nem leszek visszajáró hozzá.
Barbie(18): kor egy picit több, szerintem olyan 21lehet, viszont ő egy angyal. Csodás cicik, finom szűk punci egyszerűen imádom. A franciska 10/7es de pont jó mert nemdurranok el egyböl. Őt csak ajánlani tudom én is sűrűn járok hozzá. Ő is a mekinél rendel.
Luca(40): egy igazi szexi milf csodás testel szép cicikkel. A francia jó de pozitív hogy a fenekedet is nyaljaha szereted. Istenien csinálja és aki nem próbálta az menjen és próbálja ki.
Eszter(27): a kerinél rendel szép tiszta lakás. Kor több olyan 35, de fantasztikus. Franciska elsőosztályú, szex közben pedig finoman szólva is kéri és követeli hogy jól rakd meg. Hátulról csodálatos látvány, csak ajánlani tudom.
Kimberly(22): ***moderálva***
Remélem tudtam segíteni nektek. Szép estét.
Épp most akartam meglátogatni Kimberly-t, még jó, hogy felnéztem a fórumra! :)
Köszi a tapasztalatod, részemről nagyban kerülendő. Telefonon egyébként kedves volt.