Lentebb már írtam róla. :)
Lentebb már írtam róla. :)
Vannak most a városban olyan vékonyabb alkatú csajok akiknek nem tabu a kettes lyuk? Nemigen akarnék kompromisszumokat kötni vagy Isten háta mögé utazni
Milyen korosztály erdekel?
Mindegy csak tuti legyen a csaj
misterX · Kvázi-tag · Anita Bellini
haban · Tag · Olvasd a lányok hirdetéseit, adatlapjukon sokan bevállalják a popó szexet is.
Ninettkéről mit tudtok nekem mondani?
Patrik7 · Tag · Ninettke új fotói megint nagyon jól sikerültek :)
Hiába :)
Egy ilyen jó csajról csak is jó képeket lehet készíteni :)
Róla mit kell tudni? :)
gbed350 · Tag · Valoban:) Ha lesz idom meglatogatom. Kivancsi vagyok mit nyujt.. :)
Azt, hogy semmiképpen ne izzadj le! Undorodik az izzadtságtól. Ja, és legyen kis farkad! Velem kissé hideg volt, de ez ilyen, van, akivel működik a kémia, van, akivel nem. Vele egyáltalán nem sikerült összehangolódnom, nem is keresem többet.
Érdekes! Vanessa 26 diszkrétnek hirdeti a lakását...hm, ugyanaz a hely, mint Veronika.....Vanessa képei túlzóan jól sikerültek..nem látni a foga feketéjét....
Jó csaj, olyan kleopátra feeling, kis mellekkel, de nincs benne meg az xxx faktor. Teszi a dolgát, de ennyi. Sokan túlértékelik szerintem, annyira nem nyújt felejthetetlen élményt.
Patrik7 · Tag ·
Az a csinos csaj fogad amit a képeken is látsz.
Ha nőként kezeled és nem csak mint egy használati tárgyat,akkor kellemes élményben lesz részed!
A durva dolgokat nem díjazza! Légy vele figyelmes!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Tegnap még a hirdetők kőzt volt egy hosszu fekete haju szörös puncis lány nagy cicis .Ha jol emlékszem( Dora 29 ) kellene a száma aki véletlenűl tudja.Jöhet privátba is.
Szerda estig volt nálunk, lekéstél róla.
Ja bocs! Amásodi felében elírtam..nem ÍJKessicaátz akartam, hanem Vanessát.....
Fütyülős · Őstag · Dia(23): Pokoli torony, állomás mellett. Kéró már ismert. A rózsák normálisak. Na megérkeztem (én gyanútlan), és a hölgyike egy testén körbecsavart törülközőben fogadott. Zuhi, elszámolás, majd levette a törcsit... és ekkor láttam meg a betonkeverő testecskét. Nagyon jól elfedte a képein a pocit. Hát mondanom se kell gyorsan végeztem azzal amit dobott a gép. Kéró 10/3, lányka 10/3, franciska 10/4, action 10/6.
Elvileg 3-an vannak, de én *** moderálva *** is. NEM AJÁNLOM.
Mehet modira.. :(
Elég jók lettek Gréti új képei , csak el kellene menni hozzá végre, sok jót írtatok róla.
Alexa29-nél nem voltál még? Ő nem a régi Alexa aki a Vezéren volt?