Sorry:Csilla 24.
Sorry:Csilla 24.
Beszélten Christina30 És Zoé33-al is.Mindketten azt mondták hogy az Auchan-tól 2 percre laknak.De csak vasárnapig elérhető mindkettőjük.Ennek nem tudom hogy mi az értelme hogy idejönnek alig egy hétre aztán mennek is tovább.Valaki magyarázza már meg ezt.
Dya(40) (most épp nincs itt fent hirdetése): Képeken ő van, kor stimmel, lakás belvárosban átlagos a célnak megfelel. Alkatra csinos, helyes arcú, finom puha a bőre. NVFSZ, masszázs majd egy aktus volt bő egész időben. Valóban beszédes de ezt én betudtam annak, hogy meg legyen az oldott légkör. Franciája finom, nem is bírtam sokáig, szakszerűen masszíroz, az action is jó volt. Minden van az alapban, extrákról nem is esett szó, csokor nagyon baráti. Fogok még menni hozzá. MILF kedvelőknek kifejezetten ajánlott.
***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését!*** (Melinda domina)
Bejelentkeztem Suzanne dominához domina játékokra. Többszöri telefonálás és hosszas várakozás után nehézkesen jutottam be a lakásba, ahol bikinibe fogadott a hölgy. Elmondtam az elvárásaimat, ebből semit nem tudott elválallni felszereltség és domina tudatlansága miatt. Sőt azt mondta,hogy ilyen igényeket sehol nem elégítenek ki. Szerencsémre megtaláltam Úrnőmet, Melcsi Úrnő személyében. Tőle olyat kaptam amit legmerészebb álmomba se mertem volna. Suzanne-t dominának nem ajánlom.
Christina és Zoe az Auchanhoz közeli Torockó utcában rendelnek. A helyen mindig igen exclusiv lányok hirdetik magukat exclusiv számú rózsacsokorral. Úgy kb. hetente váltják egymást. Rotálnak, mindig más-más városban vannak egy-két hétig. Az új húsnak mindig nagyobb a keletje, ezt használják ki.......
A hely nem kamu. Kint van a várostól. Igényes pecó(k). Időnként vendégmunkások szolgálnak ott, pár hónapja Csilla 35 is visszatért oda. Remélem egyre több finomság érkezik. :)
A friss hús mellett azért: ha jól csinálják amit csinálnak és kialakul X vendég, akkor az összes ott akar lenni azon a pár napon amennyit lehet. Ha minden városban összejön a mag pörgés van. A rózsák magasabbak, viszont olykor ha nem is a szolgáltatás (nyilván szimpátián, hangulaton sok múlik), de a tisztaság, hozzáállás is magasabb szerintem.
Megyek hozzátok, kérnék egy listát olyan lányokról, akiket jó szívvel ajánlotok! Kor kb.18-tól 30-ig.Testalkat mindegy,csak magyar legyen. Köszönöm!
david
Valentinnál volt már valaki? *** moderálva ***
Igen, voltam már nála. Viszont nem Debrecenben rendel, hanem Hajdúnánáson én ott látogattam meg akkor amikor felkerült a hírdetése. Múlthéten érdeklődtem tőle hogy beköltözött e Debrecenbe, azt mondta hogy nem mert még nem talált albérletet bent. Viszont akkor nem értem miért van neki Debrecen beállítva. :) A szolgáltatásával nincs gond, egy panelben rendel egyedül. Kedves, közvetlen, érti a dolgát. A franciája gyengéd, finoman csinálta, így volt a szexxel is. Előtte-utána lehetőségem volt tusolni, egyáltalán nem sürgetett. Még emlékszem hogy a távozásomkor kérdezte hogy fogok e még jönni, mondom valószínűleg igen, erre fogott egy kis noteszt és felírt és hozzátette hogy akkor beír állandónak és elsőbbséget fogok élvezni a többi látogatóval szemben, mert neki fontosak a visszajáró vendégek. :) Azóta nem volt szerencsém meglátogatni. Az árak átlagosak. Összességében ajánlott!
Veronika? Korábban Hanna, aztán külföldön ki tudja...Aztán megint itthon. Nem tudom mit moderálnak és mit nem, de anno jártam hozzá. Egyébként egy csinos kis nő, de nem igazán szereti amit csinál. Mereven nézi a plafont, mintha nem is ott lenne, bármi töténik is. Nem hirdeti, hogy a diszkréció adott és elvárt és ebben teljesen őszinte, már ami a helyet illeti. Nem volt példa arra, hogy a csávó ne figyelte volna a távozást....volt amikor szóvá tettem, de mindig az volt a válasz, hogy véletlen...na de mindig....És hát egyéb zavaró tényezők is vannak ami a diszkréció ellen van. Nemrég meglátogattam, a technikai felszereltsége (már ami a diszkréciót illeti) a lakásnak véltozatlan, sőt függönytelenebb, a lány fogyott, ami nem jól áll neki, a ciciknek különösen nem, talán a franciája javuilt valamelyest, de csak a kíváncsiság vitt el hozzá. Talán egy kulturált "irányítás" mellett lehetne belőle valami, meg hát rá kellene jönnie, hogy a fadarab nem kívánatos...ja és persze a rózsaszálak tekintetében is a felső kategória körüli darabszámot kéri.....a semmire!
Üdv ismét.
A sok pozitív beszámoló miatt gondoltam én is felkeresem az Eszter 27 nevű hölgyet.
Telefonos egyeztetés után meg is érkeztem a helyszínre, szexi fehérneműben fogadott, majd közölte h csak félidőre tud fogadni, mert jönnek majd utánam is, mivel mindig félidőre járok a lányokhoz így ez nem jelentett gondot, de aki esetleg órára ment volna annak lett volna probléma. Extra kis méretű törcsi:( A lakásban tucat számra égtek a füstölők, ami elég jól átjárja az embert és a ruháját, szóval aki nem akar emiatt lebukni otthon az kalkuláljon ezzel, az erős félhomály miatt pedig nem sok mindent látni :) Beígért csók csak nagyon lightos volt, át is tértünk a franciára ami másokkal ellentétben amilyen ódákat zengtek róla, nekem egyáltalán nem jött be, a köldöktől térdig nyalakodás közbeni minimál ütemtelen kezezős francia szerintem nem túl izgató, a KF extra így az kimaradt, ezután gondoltam betámadom hátulról és majd jól elkapom, amire megint csak olyan ütemtelenüll mozgott rá hogy élvezhetetlen volt a dolog, közben azért megkérdezte h befejezze e franciával, de mondtam h inkább pózváltással próbálkozzunk, gyorsan befejeztem a dolgot és távoztam. Mivel mindig normálisan állok a lányokhoz nem hiszem h ilyen jellegű baja lett volna velem. Nem sikerült az egymásra hangolódás, így részemről felejtős a további talik lehetősége.
Igen, ízlések és pofonok, nem egyformák a tapasztalatok a lányokkal. Nálam Eszter rendesen engedte a nyelves csókot, a franciája meg olyan volt mintha a porszívó csövébe dogtam volna. Úgy kellett rászóljak, hogy ne cuppogjon annyira rajta mert idő előtt eldurranok. A kezét csak egyszer egyszer használta.
Rubi nevet változtatott, most már Vendinek hivja magát!
Anikóról masszázsról valaki esetleg,jöhet privátban is!
Valaki tud infóval szolgálni, hogy a nagyállomás környékén vannak még fiatal csajok?
A kora délutáni órákban elég sok van.
haban · Tag · Igen, névváltozás történt. Előzőleg Rubi19, majd Rubi20-ként hirdette magát arccal, nagyon közel a város fényesebbik részéhez. A képeken Ő van, aranyos kedves, vonzó, rózsacsokor átlagos, kár hogy csókot nemvállal be. Ajánlott.
haban · Tag · Zsófi (19) előzőleg Kerol(19) és Nikol (19) néven hirdette magát. Mért kell változtatni nevét???
Valentinn51-nél ha járt valaki, kérnék szépen infókat, privátban ha lehetséges