Szilikonos , 36 körüli, most már csak kèzi levezetès van nála elvileg, amugy korához kèpest szerintem nagyon is rendben van , szèp lakás.
Szilikonos , 36 körüli, most már csak kèzi levezetès van nála elvileg, amugy korához kèpest szerintem nagyon is rendben van , szèp lakás.
Ma szinte az elsők között sikerült be jutnom Jessica (23) - hoz! részemről meg van Kelly & Nelly utódja! egyedül az NF -je gyengébb egy kicsit, viszont más minden 10/10. A fotó alapján azonnal szimpatikus lett, de élőben még szebb! Tökéletes! Harminc alattiakból nagyon nehéz ki fogni jót! Zöme csak nyafog, az együttlét meg csak egy nulla! Szinte százból egy kettő akivel tökéletes az együttlét! Mind csak meg játssza magát, nyafog és közben alig várja hogy el takarodj.
Patrik7 · Tag ·
Na ezt én is nagyon remélem,hogy nem ment ki ő is külföldre dolgozni :(
Patrik7 · Tag · Az írásodból az jön át,hogy nagyon elégedett voltál :)
Ezek szerint érdemes felkeresni a hölgyet :)
Köszi!
Kedves Mtársak, hirdetők!
Tudtok olyan hölgyet aki (természtesen plusz rózsaszál ellenében) megengedi videózni is az akciót?
Sajnos itt VLen nem tudok ilyenre keresni.
Javaslom azoknak, akik szeretik a csöpp, csinos fiatal, szolgálatkész lánykákat, látogassák meg Szandrit. Gaspipe st. családi ház.....
Anita Bellini extra rózsák fejében engedi.
nem találom Szandrit ezen a néven nincs
Szandry
Őőő közben átírta i-re :) Már Szandri
Most én sem találom a hirdetők között Szandry 19-et, de már a múlt héten is, a hétvégéhez közeledve, "inaktiválta" magát. Ezt személyesen is megerősítette....hétfőn biztos megtalálod....
Most látom, hogy a párral korábbi beírásom nem tetszett vagy 3 emberkének, ekkora a konkurencia, vagy a másik nő lejáratására való törekvés?
Hali!
Egyrészt konkurencia,másrészt meg vannak emberek,akiknek mindegy mit írsz ki úgyis lehúzzák.
Volt olyan,hogy valaki egy egyszerű kérdést tett fel és arra is volt 2 negatív jelzés...
Nem kell velük foglalkozni.
Dyna (25): Telefont néhány csörgés után felvette, majd rövid egyeztetés után megadott egy nagyjábóli címet hova menjek, miután odamentem, és újra hívtam a pontos cím miatt, addigra kikapcsolta a telefonját. Nem túl korrekt...
Eszter(27): A helyszín a szépemlékű vénülő kert a jól ismert velejárókkal. A lakás 1szobás kis kéjlak, a célnak megfelelt, annyira nem szoktam ezen fennakadni. A leányzó a képeinek megfelelően csinos, formás cicik, tetkók, kis cserfes, mosolygós, nekem bejött a stílusa. Csak fél órára volt idő, de pont belefértünk. Gyors zuhi majd kis előjáték, az NF nagyon ott van, többször kellett szólnom, hogy lassítson mert elsülök :) Volt egy kis 69 majd gumi fel és meglovagolt, de ott pillanatok alatt végem lett, jó szűk :) Én a gyengéd barátnő feelinges oldalát ismertem meg, szerintem ebben is otthon van. Az eksön után kicsit még dumcsiztunk majd megköszöntem a rám szánt időt és távoztam. Elszámolás szerintem korrekt. Mindenképpen fogok még menni, ajánlott a hölgy.
Fütyülős · Őstag · Most látok fent egy Szandry(19)-t, de inkább husi, mint csini. Azért én nyomtam 1 like-ot a korábbihoz ;)
haban · Tag · Igen.
Csak nem a FÉG-es fürdőszobás kecóban van? :)
haban · Tag · Y-al Szandry. De most nincs fenn, próbálkozz pár nap múlva. Előtte Viki18-ként hirdetett. Ha kell a telló számát priviben tudom adni.
Szerintem rosszul látod....amit látsz az Szandy, akiről meg beszélgetünk ő meg Szandry, van benne egy 'r'. Az újabb hírdetésén egy banán szopogatós képpel indít.....a banánt is ügyesen kezeli.....