Van olyan hölgy Debrecenben, aki reggelente ráérne 6 órától? Tudom szokatlan de csak ilyenkor tudnám meglátogatni...
Van olyan hölgy Debrecenben, aki reggelente ráérne 6 órától? Tudom szokatlan de csak ilyenkor tudnám meglátogatni...
Üdv!
Ryta 30-nak valaki nem tudná megadni az elérhetőségét? a válasz jöhet priviben is!
"Árpád Lőwy" · Újonc · Csak e szerencsétlen "f@sz"-nak(?) Nikykéjét és ennek a kategóriának egy két nem túl sikeres milfjét nem érheti kritika, sőt ha nem találja a privát számát, akkor segítsetek neki, priviben. :) Jól jön a potya a nagy arcnak azt szereti. Ha minden jól megy, lesz része egy kis meglepiben a négyezredik handabandázása táján és akkor majd,
lehalkítja a rádiót.
Linett 23-ról valakinek van infója?
Linet 23 nekem is felcsigázta az érdeklődésemet. Felhívtam rövid tájékozódás okán, de nekem valami nem jött be a hangjával kapcsolatosan, ami persze nem gond, mert nem csevegni megy oda az emberfia. Viszont felsorolta, hogy mit nem szeret, ezek közé tartozik az idegen nyelvek közül a Sárközi miniszterelnök úr hazájának a nyelve is. Innentől nem volt érdekes számomra, annak ellenére, hogy a képei irtózatosan jók, és nekem nagyon bejön/ne az alakja.....de ahány ház annyi szokás. Ha kipróbáltad, írj egy rövid komentet...Ami a rózsaszálakat illeti a szokásos páratlan.....
Hi all!
Olívia 36 -ról tudna valaki elérhetőséget küldeni ? Nem találom a hírdetők között.
Emily 20 ha lene infotok ? eloreis koszi.
Üdv.
Egy friss élményemet szeretném ezúttal megosztani, végre sikerült eljutnom Letti 18-hoz, parkolás ingyenes és a bejutással sem volt gondom. Egy csinos fiatal lány nyitott ajtót, a képek megfelelnek a valóságnak, arcra aranyos, cicik nem túl nagyok, de a popsija szerintem nagyon formás, zuhira várásnál volt egy kis logisztikai fennakadás, de diszkréten megoldották a lányok. Kezdetnek lightos csókkal indítottunk, aztán rá is tért a franciára amit szerintem nem csinál rosszul, ezután többféle pózban élveztük egymást, én jól éreztem magam vele, szerintem nagyon jó szolgáltató.
Rita20-ról valami vélemény/infó?
Fütyülős · Őstag · Á, nincs róla, vagy csak 100 db. :(
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Lina 22 Ivett22 szerintem a ugyan az a lány csak a név és a tel szám más egy kicsitt.Érdemes jol megnézni a fotokat.
Kriszti25 vajon hányadik hónapban lehet? Nem semmi, hogy ebben az állapotban is bevállalja ezt így. Mondjuk azért kiírhatná az adatlapra, hogy kismama.
Hanna 18-ról van valakinek hiteles információja? Aki a 60 streeten van. Járt már valaki nála? Jók a képei, de nem akarok mellé nyúlni.
Köszi.
Jennifer20 is erősen gyanús. Ekkora igény van erre a fétisre a városban? :)
Trans Ciaràt ilyen veszély nem fenyeget:)
Valentinn beköltözött Debrecenbe Hajdúnánásról ? Ha 40es milf akkor miért 51 éves ?
"Borotvált puncival várlak ", viszont a fényképei nem ezt mutatják !!!! Érdemes így hirdetni ?
humm · Kvázi-tag · szerintem csak sok babot ettek
Nemrég jártam steffy 19-nél , egy kis csajszi, csak kicsit igénytelen,semmi tisztálkodás előtte, ő azt mondta volt tisztálkodás, de kicsit szaga volt a dolognak és nagyon elvette a kedvem!!! Nem ajánlott!!! Vannak sokkal jobbak!!
Én, nagyon elégedett vagyok Vele! Már 2x voltam nála!
Nagyon aranyos, kedves- szép arcú, csinos(jobb mint a fotókon)!
Nándi · Őstag · Alíz22 ként kapott már értékelést olvasd el!