Azért debrecent sz**fészeknek nevezni erősen durva volt. Főleg, hogy ő is innen származik. Ha ennyire utálja ezt a várost miért írkál egyáltalán ide? Pest sem jobb, sőt! Én ott kapok agybajt egy nap alatt. A világ minden p**zéért sem élnék ott!
Azért debrecent sz**fészeknek nevezni erősen durva volt. Főleg, hogy ő is innen származik. Ha ennyire utálja ezt a várost miért írkál egyáltalán ide? Pest sem jobb, sőt! Én ott kapok agybajt egy nap alatt. A világ minden p**zéért sem élnék ott!
A Rebeka(36)-ról olvasott pozitív értékelések láttán kedvem támadt felkeresni a hölgyet. Csak a jó ég tudja hány hívásom volt, egyik se ért célba. Többnyire ki volt kapcsolva, ha kicsöngött nagy ritkán akkor sem vette fel soha. Feladtam... Felmerült bennem a gyanú, hogy egyáltalán tényleg itt van e Debrecenben, mert ő amúgy nem ide valósi. A róla készült értékelések egyike se debreceni látogatásból ered. Valakinek volt már szerencséje legalább elérni telefonon?
Időközben Rekeba el is tűnt innen is és más oldalakról is. Ennyi volt :) Akkor nem csoda, hogy nem értem el.
Sziasztok. Olvasgatom a hozzászólásokat ,és nem tudom hogy a kedves vendégek mit szólnának hozzá ha nyitnánk egy fórumot és minden kedves vendéget kibeszélnénk . Ki meilyen büdösen jön el egy masszázsra és még persze mást is szeretne.!!!Volt olyan vendégem akinek pl : derékig kakis maradt a feneke....
Persze minket kötelez a titoktartás és a disztkréció.
De akkor sem tartom fernek ami itt megy .
tomdell88 · Újonc · Üdv!
Kamila 19-ről (177cm) valakinek esetleg érdemi véleménye, tapasztalata van néhány mondatban?
Előre is köszi!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia marcus80.Nekem sikkerűlt telefonon elérni a hölgyet igazz több ször kellett probállkozni de siker.Korrektűl el mondta a dolgokat .á*ai picit az átlag fellettiek.De a látogatás az nem jött össze.Bp a hölgy és Oktoberben újra lejön párnapra a száma ami a hirdetéssen is szerepelt.
Kedves Aranykéz! Teljesen igazad van! Mérhetetlen bunkóság, ha bárki mosdatlanul, koszosan, alpári módon keresi fel azt a hölgyet, akit éppen kiválasztott. Valahogyan hiányzik a hímneműek egy részéből a nőnem iránti tisztelet. Ez akkor is így van, ha éppen örömlányról van szó. De nem kellene elfelejteni, hogy egy sajátos szolgáltatást nyújt, aminek, nekünk hímeknek örülnünk kell, vagy kellene, mert megkönnyíti a dolgunkat, nem kell nők után kajtatni. De tételezze fel bárki! Ha nem kvához mégy a fickó, hanem párkapcsolatot próbál létesíteni, akkor is szros valaggal megy randira? Vagy lehet, hogy éppen ezért az igénytelenség miatt próbálkozik, más úton, de hát akkor is.....! Másrészt, szinte minden hölgy diszkrécióról beszél, meg higéniáról! OK, akkor miért van helyenként videokamera a bejárat felett??? Vagy miért van az, hogy a hölgy érezhetően nem mosdott az aktus előtt, és amúgy rendesen szaglik, és az az emberfia már már fordul is ki, és nem érdekli az a pár rózsaszál sem.... Ami viszont meglepett, volt két lefelé mutató ujjas koment, vagy vélemény is....ők lehettek a szros popsis vendégek?
Igazad van! Nagyon is! Egyébként Te milyen művésznéven hirdeted magad?
A doberdó környékén van egy csaj.
Tiszta gáz a csaj.
Egy órára f*zettem be, ami hiba volt.
1 pózt enged, félig engedi bedugni.
Francia gyenge, sokat kezezik.
Fél órát MARADHATTAM, pedig kif*zettem előre!!!!! Ilyet még nem tapasztaltam.
Persze p**zt nem ad vissza. Azt mondja majd letudjuk....
Nehogy már ő szabja meg...
Legalább jól a sz*jába élveztem :D
0\10
Max kib*szásból ajánlott.
misterX · Kvázi-tag · Nagyon hasznos hozzászólás ha nem írod le ki az.
Barbi 20 álnéven volt.
3*52-vel végződik a teló száma.
haban · Tag · Minek, úgyis moderálnák, kérd el privibe.
Én Dóri 24 -et tudnám ajánlani! Ö a Vén kertben rendel. Nekem nagyon bejött!
Hanna 18-ról van valakinek hiteles információja? Aki a 60 streeten van.
Köszi.
misterX · Kvázi-tag · Köszi! Így már tudjuk kit kell hanyagolni
haban · Tag · Nekem is bejött Dórika, és ajánlani tudom, legfeljebb a visszafogottságát és szűkszavúságát lehet hátránynak nevezni de amit sz*lgáltat az átlagon felűli. Kinek a pap kinek a papné, az hogy neked nem jött be még nem kell negatív reklám. Egyébként is az a véleményem neked akkor van orgazmusod ha írogathatsz, hozzászól-lásokban éled ki magad. Talán a lányokkal kellene több időt tölteni és nem itt csak előbb le kellene győznöd az önmutogatásod hogy mindig magadra hívd a figyelmet. Hogyan értelmezed hogy mások nevében nyilatkozol? „tömegében fogjuk hanyagolni" Te hányad magadnak érzed magad?
Ez nem ön reklám te f*sz! Ja ha egyáltalán az vagy! Én veled ellentétben voltam nála! Gusztustalan amit csinálsz itt a Fórum oldalon!
Sziasztok!
Még uj vagyok itt es szeretnek egy kis segitseget kerni, hogy kit ajanlanatok a fiatalabb korosztalybol? (25-26 eves korig)
Segitsegtek elore is koszonom.
Ne lepődj meg!Lehúz mindenkit,aki nem az ő csajairól ír...
Fütyülős · Őstag · Azért jöhetnek a beszámolók is. ;)