Voltál már nála vagy csak a képek alapján gondolod ezt?
misterX · Kvázi-tag · Voltál már nála vagy csak a képek alapján gondolod ezt?
Zeuszkahh · Újonc · Sziasztok! Boni 20-ról tud valaki valami használható információt? Előre is köszi.
Patrik7 · Tag ·
Jó izlésed van kolléga :). Tényleg nagyon dekoratív.
Közelebbről is ismered a hölgyet? :)
zandras · Tag · Üdv! Egy kis élménybeszámoló. Elvira A masszőr. Hosszú idöbe telet az eggyeztetés de végül összejött a találka. A helyszin, kényelmes kis lakás könnyen megközelithetö helyen. Elvira nem változott semmit mióta nem találkoztunk. Kaptam egy tökéletes teljes testre kiterjedö masszást, a problémás részekre különösen nagy hangsulyt fektett. A levezetásre már meztelenre vetközött és én is kényeztethettem egy kicsit. Remélem hamarosan visszatér....
Rebekáról a ***moderálva***n van egy csomó értékelés. Nagyon istenítik az ottani MT-k. De ahogy elnézem pöstről jött ide, szerintem csak átutazóban van és hamarosan visszamegy.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Angéla) ***
Vanessa 36nál jártam a minap. Nagyon nem ajánlom. Kerüljétek! A képeken nem ő van. Nézi az időt is! Nem azt kaptam amit előzőleg megbeszéltünk!És a lakás koszos büdös!
Üdv !
Húúúúú basszus de jó hogy szóltál, én a minap beszéltem vele telefonon, mint Angéla. Sejtettem hogy valami nem oké !
Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Ágica)
Regina(24): képei alapján egy régi hírdető, aki csak masszázst vállalt a hírdetésében. Alacsony husisabb lány. A pocak (sorry) és az árak végett annyira nem jött be. Amúgy kedves.
Rebeka 20 vagy 36-ról van szó?
Ember, ha a lakás koszos és büdös, miért maradtál? És ha képeken nem ő van, miért maradtál? (Költői kérdés volt, nem várok választ)
Írtam róla, a kersővel megtalálod. Nekem amolyan semmilyen volt.
Rebeka36. Keress rá a *** moderálva ***. A debreceniek között ott van sok látogatói értékeléssel. Jókat írnak róla.
Sziasztok szabrinárol van valakinek valami infója???
Előre is köszönöm.
Hát mit is mondjak ??? Ügyes volt szabrina natúr franciája isteni volt... Csak ajánlani tudom közvetlen odaadó volt
Én biztos vissza megyek hozzá!!!!
Fénies *** moderálva *** szám alatt található mindenkinek ajánlom :)
Kedves Culasse! Én 26 év után tértem vissza Bp-ről, és mondhatom ez egy kultúrlénynek is élhető város (kutató- és innovációs központokkal, egyetemmel, néhány- lehetne több is - multicéggell, jelentős kiállítóhellyel, mindenféle művészeti ág művelőjével mindenféle műfajban). Lehetne persze sokkal jobb is, maradtak a maradandóság városát jellemző jegyek is, de sokan azon vagyunk hogy fejlődjön. Légy szíves ne keltsd szarfészek hírét, mert az ilyen híresztelések sokunknak nemcsak sértőek, hanem gazdasági hátrányt is okoz. Mondhatom, Bp-n is rengeteg suttyó-bunkó arcot láttam-tapasztaltam, mindenki megtalálhatja ott is- itt is a maga közegét.
OK, köszönet.
Zeuszkahh · Újonc · Nagyon érdekes és szórakoztató stílusa van Alexának. Ért a szexhez és szerencsére imádja is. Velem szemben full korrekt volt, kb. masfel oraig voltam nala es nem problemazott, hogy 1 orat beszeltunk csak..... összességében egy nagyon jó csaj, kellemes vele az együttlét. Részemről erősen ajánlott, én biztosan vissza fogok menni hozzá.
Üdvözlet Kollégák!
Ma látogatást tettem Kira (24) nevű hölgynél. Azt kell, hogy mondjam rendkívül elégedetten távoztam tőle. Nem tudnék rosszat írni. Könnyen megközelíthető helyen lakik, ahol a parkolás ingyenes. A lakás célnak teljesen megfelel, a szoba hangulatos, a tetthely egy francia ágy. Nekem már ajtóníitás után 1 másodperccel szimpatikus volt. Úgy érzem én is neki, egymásra hangolódtunk. Ez az összhang megmaradt az action alatt is. Utánna jót dumcsiztunk. Szerintemilyennek kell lennie egy jól alakuló pásztorfélórának.
Egy kis beszámoló:
Letti:Szinte mindenki csak pozitívan nyilatkozott róla.Hát én sem csalódtam.
Nagyon kedves ,mosolygós szösszenet.
Lakás tiszta,átlag panel.Francia és a szex is 10/10.
Lara 23:Pici,vékony,de nagyon csinas csajszi,csodaszép mellekkel.
Lakás tiszta ,rendezett,normális méretű törölköző.
Egyből sikerült egymásra hangolódnunk,mintha a barátnőm lenne.
A francia és a szex is 10/10.
Olyan jól éreztem magam vele,hogy két nap múlva megismételtük,ami még jobban sikerült.
Az *rak mind a két lánynál átlagosak,a kiszolgálás átlag feletti.
Mind kettő erősen ajánlott!!!
"Árpád Lőwy" · Újonc · Igazán, szívemből szóltál! Csak most találtam meg a hozzászólásod. Ha gyakrabban járnék itt, láttam volna és ha többször, más baromságaira reflektálnék, akkor talán még eljuthatnék oda is, hogy felemlegetném a hozzászólásaim kimagasló számait, mint érdemet. Igaz eszembe jutna belülről az is, jó esetben, hogy a semmit mondásomat a számszerűséggel nem pótolhatom, de mégi így is jó, mert a nálam is ostobábbak, csak - csak felnéznek rám. :)