Kedves pöcörö! Ha olyan minden tudó vagy, légyszíves mond már meg kivel is dolgozom mert én nem tudok róla!!??
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves pöcörö! Ha olyan minden tudó vagy, légyszíves mond már meg kivel is dolgozom mert én nem tudok róla!!??
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Csak a pontosság kedvéért :-) kérdezem....
misterX · Kvázi-tag · Nagyon ügyes vagy! Akkor most akár ki is moderálhatod magadnak ezt a hozzászólásodat. Mondom miért:
1, Jó hogy azt nem írod ki hogy hol és mit dolgozik! Biztos azert mondta el mert szeretné a fórumon látni. TARTSD MÁR TISZTELETBEN A MAGÁNÉLETÉT! Nem kell itt vagánykodni hogy mennyire tájékozott vagy.
2, "Nézd meg a szemét"... Te valami kuk lux klános vagy? fehér hatalom?! Dns vizsgálatot meg családfát ne kérjek tőle hogy nem e akad kolompár vagy lakatos a felmenők között? Netto butaság amit írsz. Dóri egy igényes értelmes csinos csaj aki akkor is maximális kedvességgel és hozzáállással fogad ha késő este esel be hozzá. Nem mellesleg a lakás is teljesen kultúrált. Az ilyen hölgyeket inkább megbecsülni és elismerni kellene mert végül nem marad más csak a Tiffanik meg a kamilla 19-ek
Üdv. Dominca-nál volt már valaki. Eszméletlen jól néz ki.
MisterX: Köszi a hozzászólást! Több lányt is lehet dícsérni (míg másokat kevésbé), ilyen dícsérhető nő Dóri is. És lehet benne akár egy tucat bőgőhúr, akkor is az egyik legjobb szolgáltató, és nincs elszállva magától. Aki meg egy cseppet ismeri a hátterét, akár nyugadtan tisztelheti is!
És Izácska! Tudjuk, hogy mindig vannak okoskák, akik túl sokat gondolnak magukról, miközben már önmagában az, ahogyan írnak, minősíti őket! Megeshet az ilyen tetterős bikácskák soha nem jutnának nőhöz, ha pl. nem lenne pénzük rá! Mert egy nőt megkapni önmagáért a vágyért, inkább teljesítmény, mint leszámolni a rózsaszálakat.......
misterX · Kvázi-tag · Gratulálok a hozzászólásodhoz. Akkor most légy oly kedves olvasd el mégegyszer amit írtam de most próbáld meg ÉRTELMEZNI is. A személyeskedésre pedig fölösleges karaktereket pazarolod.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szerintem nem juthatott el hozzám, mert akkor nem állítana ilyen dolgokat... Aki ismer és volt nálam mindenki tudja milyen vagyok hogy fogadom, milyen lakásban és egyedül vagy nem egyedül :-) ennyi... Nincs több hozzá fűzni valóm! Puszi Izácska :-)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük, hogy ne ebben a topicban vitázzanak!
Megértésüket megköszönve
Szia!
Igen jártam. Mindannyian tudjuk hogy a masszázs gyakran nem CSAK masszázzsal egyenlő, bármit is írjon a hirdetés. Arról hogy más lehetőség is van levélben is megerősített pár hete.
Pár héttel később felkerestem telefonon, elmondta a helyet ahol a "szalon" van (Market street) aztán 1 órára rá ott is voltam.
A hölgy koros. Nekem ezzel általában nincs bajom, de nem igazán nézett ki jól. Fehérneműben volt a masszázst, majd jött a tantra rész, amit amúgy nagyon jól csinált.
Rákérdeztem azért van-e akkor lehetőség másra: nincs.
Ja és végül egyel több rózsaszálat kért mint amit a telefonban beszéltünk. Kellemetlen lett volna ha pont annyi van nálam.
Szóval a lényeg röviden, esetemben csak masszázs+kézi levezetés volt, amit kombinálva a hölgy kinézetével én sokallom a rózsaszálakat.
OK, fele annyi volt mint pl. Biusnál, viszont ott egy fincsi lány + NFVSZ amit kapsz.
Nem is beszélve más hirdetőkről akiket ugyanennyi zs*ért félórára megékelsz+jól néznek ki.
Én így a Kata masszázst nagyon ***moderálva*** tartom.
Niki az biztos hogy nagyon profi, csak több mint egy x-el idősebb!
bucsito · Újonc · sziasztok tudtok ajánlani priviben a füredi vagy jericho környékén?
Koszi az infot!!!
Fütyülős · Őstag · NEM
Patrik7 · Tag ·
:D :D :D
Patrik7 · Tag · Nagyon úgy néz ki :(
Mán még hülyülni se lehet :(
Fütyülős · Őstag · Mit válaszoltál? :)
Patrik7 · Tag ·
Hogy menjél el hozzá és nézd meg :)
Sziasztok!
Van valakinek friss élménye barbika23-ról? Barbicica, egyetemista lány. Meglátogatnám :D
Hello, tudnatok velemeny irni Alexa 21- rol, ha valaki mar jart ott. Elore is koszi.
Tudnátok pár infot írni Olivia 36-ról?Szolgáltatás minősége? *** moderálva ***