Sziasztok!
Városnézést tervezek Debrecenbe. Kit tudnátok ajánlani? Pécs városából megyek. Petra29 tetszett meg elsőre. Kb. Mi az átlag ár a hölgyeknél? Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Városnézést tervezek Debrecenbe. Kit tudnátok ajánlani? Pécs városából megyek. Petra29 tetszett meg elsőre. Kb. Mi az átlag ár a hölgyeknél? Köszi a segítséget.
Ezidáig nem írtam még a fórumra konkrét lánnyal kapcsolatban ( inkább csak általánosabb, mindenkit érintő témákhoz szóltam hozzá). Nem szerettem volna belemenni lányok ajánlásába, nehogy rám is rámsüssék, hogy munkakapcsolatban vagyok valakikkel :)
A negítív tapasztalataim pedig szintén hasonló okból nem tettem közzé, nomeg végülis ízlések és pofonok, biztos van akinek a fadarab jön be, emiatt nem is szerek pontozgatni.
Természetesen, aki chaten kérdezett tőlem konkrétabbat, annak készséggel elmondtam a tapasztalataim, hozzátéve, hogy az én ízlésem szerint...
Ennek ellére most mégis egy konkrét lánnyal kapcsolatban írok, ugyanis egyeztetési probléma még soha nem fordult velem elő.
Rengtegen ajánlottákok Letti-t, így gondoltam látogatást teszek nála is. A tegnapi nap folyamán ez a szám nem elérhető jelzést kaptam 2 alkalommal.
A mai napon láttam, hogy át lett írva, hogy Augusztus 11-től elérhető (ez korábban 10 volt). Hiába hívom, nem veszi fel (biztos vendég van nála, volt már ilyen, hogy nem érek el egyből valakit....). Írtam egy sms-t, benne egy kéréssel, hogy amennyiben elérhető lesz csörgessen már meg, mivel próbálkoztam már többször, illetve az sms elküldésének a pillanatában egy 45 perccel későbbi időpontot (11:30-at) feltüntettem egy kérdő mondat formájában, hogy esetleg, ha csak egy fél órácskára is nem e érne rá?
Se válasz, se csörgetés nem érkezik, így próbálkoztam még egy jópárszor a megadott időpontom előtt és után is... de semmi. Eközben megközelítettem a ZÖLD létesítményt, hogy amennyiben szólna, hogy oké, akkor ne azon múljon.
Direkt fél órával hamarabb odaértem 11:00 körül, és egészen 12:00 ig az "objektum" 200 méteres körzetében próbáltam hasznossá tenni magam, kisboltba lenéztem, stb.
Lassan délután 2 óra is elmúlt, és azóta se egy csörgetés, se egy sms nem érkezett.
Elvileg nem nagyüzemi a termelés, így 2 vendég között 1 percet rá tudna fordítani bárki egy csörgetésre.
Ilyen esettel még soha nem találkoztam ezidáig (főleg sms + számtalan hívás után)
(Korábban volt olyan lány, aki visszahívott, + küldött 2 sms-t, s mivel nem voltam ismerős a környéken még útbaigazítást is adott nagyon készségesen. Sőt, távozásom után fel is ajánlotta, hogy amennyiben eltévednék, hívjam fel nyugodtan. Természetesen ilyet nem vár el az ember, ez csak a legexrémebb ellenpélda volt, ami megtörtént velem.)
Természetesen biztos van rá valami nyomós oka Lettinek, amiért nem jelzett vissza... sajnálom, hogy így alakult, talán majd legközelebb....
Szia redbull. Én már többször jártam Katánál és csak jókat tudok róla írni. Ha csak masszázs és egy kis lájtos levezetés érdekel akkor nagyon tudom ajánlani mert mindkettőt nagyon jól csinálja. Amúgy szerintem közvetlen csinos és aranyos csaj sok mindenről el lehet vele beszélgetni. A kis szalonja tiszta és a célnak pont megfelel. Érdemes egy próbát tenned! Én bitos megyek még hozzá.
Koszi szepen Belus!
haban · Tag · Petra 29- fotói nagyon jól sikerültek, vonzóvá tett hogy felkeressem de a valóság köszönő viszonyba sincs, minimum tíz év különbség. Egyedül a pléhboly nyuszi a valós tetkó ami a fotóin is fellelhető és beazonosítható hogy Ő van a képeken. Babaszoba, szűk hely, amit nyújt viszont tükrözi a hosszú gyakorlaton szerzett tapasztalatot. Ha nem zavar hogy más van a képen és más a valóság, amit nyújt egy próbát megér. Társa Cyntia20 fotói alapján vonzó de elvan már szállva és extrákkal növeli a rózsaszálakat. ***moderálva***
slimjohn · Újonc · Írtam Neked privát üzenetet.
Sinclair · Tag · en is probaltam hivni Brigit,Barbit,Lettit,de mindhiaba,csak csorgott a semmibe a telo...pedig mar maskor i shivtam oket,egybol valaszoltak,lehet le volt nemitve mind3csajszi teloja,passz :)
Köszi. Kit ajánlasz helyette? 18-30 év között?
"KEDVES VENDÉGEIM! AUGUSZTUS 11-ig NEM LESZEK ELÉRHETŐ SZABADSÁG MIATT! AUGUSZTUS 13-TÓL SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT!
Utolsó módosítás: 9 órája"
Ez eredetileg augusztus 10 ig nem leszek elérhető, augusztus 10-től szeretettel várok mindenkit....
... majd 11 - 11-re lett módosítva
... most pedig 11 - 13 :)
Valami miatt túlságosan elfoglaltak, és a várható újranyitás is folyamatosan csúszik...
Én valami lakásfelújítást tudok elképzelni, és a munkások nem haladnak a hőség miatt :)
De persze ez nem magyarázza a semmibe csörgő telefonokat, éterben elvesző sms-eket.
Reméljük nem viszik el őket exportra... és nem amiatt megy a huza vona...
Patrik7 · Tag ·
Én se tudtam elérni Lettikét :(
Pedig mindig felveszi vagy visszacsöriz :(
Na valaki már moderálásra külte a hozzászólásom :D Mi rosszat írtam benne? Aki elküldte írja már meg, komolyan érdekel.
Fütyülős · Őstag · Nem kell bex*rni, mivel én se érem el a zöld házat, biztos szabadságon vannak. Vagy tényleg beáztak. :)
Nyugi van én voltam ma a zöld házban minden rendben van.
Sziasztok! Jövő héten megyek Debrecenbe, 18-35 év között milyen lányokat ajánlotok?
Köszönettel, Dávid
nagydavidnak: ha nem vagy ismerős Debrecenben, akkor a Böszörményi utat találod meg a legkönnyebben (Miskolc felé). Ott rendel Dóri (24), a ház háta mögött jó és ingyenes parkoló, a lány franciskája igen jó, a lovagló tudása is....lehet dolgozni rajta, és egyébként kedves, rendes fehércseléd.......De mostanság dolgozik (nem a szexiparban), úgyhogy előre egyeztess vele, mert tudtommal csak délután ér rá....
Van itt ezen az oldalon olyan lány,aki profi a legénybucsúk terén?
Ti tudnátok ilyen lányt ajánlani?Profi hozzáállás a lényeg és nem a tingli tangli:)
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Úgy emlékszem, Niki(30)-ról már említette valaki, hogy profi... és ahogy ismerem, szerintem az is. Ebben is... :-)
Patrik7 · Tag ·
Ugyan ezt írtam volna kolléga úr :)
Oke,de itt nem a lepedő akrobata teljesítményen ,hanem a show műsoron van a hangsúly.Nem biztos,h vkji mindkettőben profi.
Patrik7 · Tag · A Niki mindenben profi :)
Legyen az legénybúcsú is :)
Higgyél nekünk :)