Köszi a segítséget,ezután használom a ketresőt !!! :)
Pepe76 · Újonc · Köszi a segítséget,ezután használom a ketresőt !!! :)
haban · Tag ·
Jól látod, számtalan néven próbálkozott már de rossz véleménnyel voltak róla. Talán még 18-éves sem volt mikor már próbálkozott. Valamikor a Viola úton rendelt.
Hali! Tudnátok ajánlani nyelvpirszinges hirdető lányt? Privibe is jöhet!
Köszöntem!
kispe · Lelkes újonc · Sziasztok!
Mya 33 masszázs, biztos volt már valaki, de semmi nincs a fórumon róla!?
Egy kis segítség jól jönne, akár priviben is.
Köszi!
Üdv!
Két hölgyről szeretném most megosztani a tapasztalataimat, egyikük Micus34, régóta szemezek már a képeivel, de kicsit mindig félve keresek fel olyan hirdetőt, akiről nem nagyon vagy csak kevés vélemény van. Reggeli órákban hívtam és rögtön tudott is fogadni, könnyen megtaláltam a helyet, és ingyenes parkolás várt. Arcra számomra átlagos, de a teste az nagyon rendben van, a képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Gyors tusi, majd rögtön a lényegre is tértünk ott a nappaliban a kanapén, nincs külön baszoba, ebből adódik, hogy nem sokadmagával rendel. Szilikon szájakhoz még nem volt szerencsém, de izgató vele a csók is, ami nem az a finomkodós, majd egy b_nyálas francia, és aztán többféle pózban élveztük egymás testét, én meg voltam vele elégedve, teljesen laza közvetlen, el lehet vele beszélgetni kellemesen, részemről ajánlott.
A másik hölgy Lara28, akinél korábban már voltam egyszer és most úgy gondoltam itt az ideje újból felkeresni, helyszín ugyanaz, mint korábban, külsőre nem változott, kedves mosolygós rövid szőke csajszi, nekem bejövös, tusi után gyengéd franciával indítottunk, majd védőf. ami sajna kissé szűk volt, amikor ezt jeleztem, csak tanácstalanul nézett h csak ez a méret van most, így aztán emiatt nem is volt a legjobb az együttlét, a hatalmas cickóira végeztem ki magam :) eddig itt nem találkoztam ilyen problémával. ettől eltekintve más gond nem volt vele, és ajánlott kategóriás.
Patrik7 · Tag · Szia!
A Myához (még) nem volt szerencsém,viszont a kolléganőjéhez igen :)
Nagyon igényes kecóban fogadják a vendégeket!
Sok sikert :)
Szia!
Javasolt a Hölgy képek gyenge minőségüek de stimmelnek, hímzés van bőven itt is ott is. A masszázs miatt nem biztos hogy ide érdemes menni de a NF az rendben van 1 ó-ban nagyobb a kínálat. Régről rossz hírű környéken, jó kéró. Választható ágy v. matrac, tiszta tágas fürdő,törölköző. Kavics megszokott.
kispe · Lelkes újonc · Köszi az infót!
Ha már ennyire rendesek vagytok, még egy óhaj-sóhajom lenne: VIVA 19-ről valaki tud valamit?
Mert a képei alapján mutatós!
Sziasztok, kit tudnatok ajanlani aki fiatal es nagyon jo a franciaja? (NFVSZ)
Koszonom szepen elore is.
Szia! Tegnapelőtt kedvenceltem le 2 lànyt , baràtnőt az egyikkel beszéltem is. Tegnap meg akarom làtogatni és làss csodàt a 2 kedvenc eltünt azaz a szàmok maradtak csak màr Viva19 és Paula 20. Régi ròkàktól kérdem mi ez , nagyüzem?
Sziasztok! Közelmúlt termése:
Csilla (24): Most nincs már nincs fenn, de majd jön vissza. Vele már voltam korábban is, de csak a személyes találkozáskor ismertem fel.
A teste nekem pont az ideális, kedves, rendes többet majd akkor ha megint aktív lesz.
Vivien (34): Helyszín a vénkert, D.L. Str., a lakás a rosszabik panel. A lány átlagos, a kora nem több 34 nél (sőt, én olyan 26 körül néztem). Gyors zuhany után irány a tettek mezeje. A lány igen jól ismeri az idegennyelvet 10/9, s rendkívül tevékeny. Az action is jó, s az alapban (ami a barátibb 0,5 -1 // 6-10 kredit) szinte minden benne van. Ami negatív a hely és kis grofo ment a laptopról. Egyébként ajánlott!
Alexa (az apróból): (34?) a kora elmondása alapján, bár kinézetre lehetne a fenti vivien anyja is. A telefonos egyeztetés még jó volt, de mikor megérkeztem kissé kliábrándultam.
A képek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Árak a szokás. De ha már ott voltam... A francia nem az igazi 10/3 (too much teeth), az action elment, de rányomta a bélyegét hogy képek alapján az ember egy teltebb milfre készül s a helyszinen egy dagadt mature. Erősen nem ajánlott.
Sziasztok! Jart már valaki Luca40-nél? Megéri meglátogatni?
Patrik7 · Tag ·
Szia!
Meg bizony :)
Sziasztok!
Berni 25-ről van valakinak infó-ja? Előre is köszi!!!
Szia!
Van már róla beszámoló (kereső), de gyorsba: kicsit teltebb, mint a képeken, kor kb. stimmel, hely lepukkant de a lány kedves volt, francia, action rendben.
És a gróf kedvéért:
Csilla 24: Helyszín az ősi kürtös utca green háza. Mikor kinyitotta az ajtót megismertük egymást régebbről. Anyagiak (korrekt kredit), zuhanyzás majd start.
Igen jó teste van. Kifejezetten telt mellek, szép has és fenék. Végigsimogattam az egész testét, vica versa. Amikor kellőn bemelegdett a helyzet, indult a francia.
Átlagon felül beszéli a nyelvet (persze van jobb is). Kifejezetten kellemes volt. Majd indult az action. Ez viszont az utóbbi idők egyik legjobbja. (Eléggé rá voltam állva és ő sem maradt közömbös) Kiemelném a lovaglótudását, ami a szép melleivel párosulva, gyönyörű befejezés. Valahogy így szeretnék meghalni (persze majd nagyon soká:)). A végén még beszélgettünk, ( mondta hogy megy vissza külföldre) szóval nem mostanában fogjuk látni. Összességében megint egy kellemes élménnyel gazdagodtam, ha fenn lenne mennék még hozzá. - ez egy kifejezetten szubijektív beszámoló - csak a félreértések miatt.
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv mindenkinek! Mai élményemet szeretném megosztani veletek röviden. Szöszi18-nál tettem látogatást. Helyszín a H2O tower a jobbik rész A Bogi és a Detti van még vele egy légkörben. Ebben a szobában már voltam vagy hatszor más-más lányokkal. Arcra bájos teremtés. Hozzáállás egész jó, volt a végén elég jól odatette magát, kellett egy kis idő mire feloldódott. Nem annyira szőke mint a fotóján. A teste hibátlan. Nincs kizárva hogy még ismétlek nála.
Patrik7 · Tag · A Laura18 és a Rita20 képei szó mi szó,nagyon jól sikerültek!
Köszönöm az infót!
Sziasztok! Tudtok nekem olyan lanyt ajanlani akinek a poposzex benne van az alapban? :)