Üdv!
A Kamila 19 nevű hölgyről tud e valaki tájékoztatást írni?
Üdv!
A Kamila 19 nevű hölgyről tud e valaki tájékoztatást írni?
Fütyülős · Őstag · Köszönjük Évi! :)
Szia,
konkrétan mondták, hogy más van a képeken helyettük? És akkor megkérnek random lányokat, hogy ugyan jöjjenek már fel ebbe és ebbe a lakásba, vetkőzzenek le, álljanak be ilyen meg olyan pózokba, a fotós kollega meg csak úgy kattintgat párat; "teszteli a gépet"? Hát... nem tudom... talán inkább régebbi lányok képei, vagy saját, de régi képek... esetleg masszívan bele is nyúltak még
Személyes tapasztalat nincs de 2 dolog is van ami nem túl bizalom gerjesztő: non-stop elérhető és màs néven màr hirdetett. Mondjuk egy pozitív beszàmolónak én is örülnék mert csìni kis darab az egyszer biztos.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek személyes tapasztalata a következő lányokkal kapcsolatban: Lolita 23, Nelly 22, Csilla 24, Alexandra 18.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok! Tegnapi élmény, amennyire lehet tárgyilagos, és nem részrehajló megosztása:
Néhány héttel ezelőtt már próbálkoztam Nóra meglátogatásával, de akkor nem jött össze.
A fórumon leírtak, és a chat-en beszéltek alapján úgy döntöttem, hogy teszek még egy próbát. Az ötletet tett követte, a könnyű telefonos egyeztetés után meg is kaptam az időpontomat. A tegnapi reggelen a már jól ismert "Kagylós" háztömbnél a bejelentkező hívásra megkaptam a kódot, és irány felfelé.
Várakozással telve értem az ajtó elé, amely mögött egy szép arcú, a képeknek megfelelő lányt találtam, aki élőben sokkal jobban néz ki mint a fotókon (bár azok sem rosszak).
A formaságok tisztázása után irány a fürdő, ahol az arra érzékenyek egy új, a réginél sokkal baráságosabbnak tűnő mosógépet találhatnak. A többi a "szokásos": tusfürdő, törölköző (számomra legalábbis) megfelelő választékban és méretben. A lényeg viszont a nagyszobában várt rám, igen csábító fehérneműbe csomagolva. A klímát elősegítő venti még ebben a korai órában is jótékony hatású volt, de azért eljött az a határ, amikor már tehetetlen volt :)
Rövid, de velős (és szükséges) beszélgetés után más került előtérbe. Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, de szerintem Nóra a vékonyabb lányokat kedvelők számára az ideális testalkatot személyesíti meg (formás, tenyérbe illő cicik, kerek, feszes fenék). Egymás testének felfedezése sok örömet tartogatott, nekem legalábbis jólesett a nagy melegben a nyalakodás, azt már csak remélem, hogy ez kölcsönösen kedvező tapasztalatokkal zárult... Lustán, és önző módon lovaglásban indultunk neki a további felderítésnek, amely közben a nyelvek is heves csatába bonyolódtak. Többek között a szemeinek is köszönhetően ("veszedelmes" nézése van: a szemedbe néz, és a vesédbe lát...) ebben helyzetben kerültem a legyőzött állapotba, eljött a vég, amit nagyon kellemes beszélgetés követett. A második felvonás kimaradt, de jó eséllyel nemsoká be lesz pótolva...
Összegezve: árak szokásosak. Kellemes élményben volt részem, amit az előzmények után valóban kár lett volna kihagyni. Meglehet, mások mást hoznak ki belőle, de nekem ez így volt tökéletes, egy csinos és fiatal Nővel.
Jazmin 33-hoz beneznek meg a heten, hozzaallasarol turelmerol kedvessegerol mit enged mit nem, mennyire orafuggo tudna valaki infot adni? Koszonom.
misterX · Kvázi-tag · wow! Figyeljétek carmen 29-et tud valamit!! Legalább 3 különbözö nyíregyházi és debreceni lány képeivel hirdet ésss FOTÓGARANCIÁS
Patrik7 · Tag · Üdv!
A Nina26-ról milyen információk vannak?
Jöhet privátba is :)
Köszönöm.
Hiába a bájos külső a képeken mint pl Cathy vagy Nelly( mézes , májas pofi) a feltételezett hajcsárok elég jó visszatartó erővel birnak. Gondolom nem csak nálam. Úgyhogy pozitiv beszámolót mig nem olvasok messze elkerülöm őket.
haban · Tag · Bella20- azonos Amina 19-20. al. több néven hirdetett új számmal ás rendszeresen változtatja nevét.
morgonc · Újonc · 2-3 éve voltam nála.Csinos csaj, de nagyon lekezelő. nem válál semmit.kézzel keményít utána csak gumiban nyomja.Láttam már Kecskeméten, Győrben, Szolnokon is hírdet.Azzóta lehet jobb a szolgáltatás, bár kétlem.
Sziasztok! Egy nemrégi élményemet szeretném megosztani veletek!
Néhány napja jártam DYA40-nél (az apóba szokott hirdetni.) Néhány csörgés után fel is vette kedvesen válaszolt minden kérdésemre és egyeztettünk egy időpontot a találkára.(megkért h a találka előtt fél órával csörgessem meg h minden rendbe). Így is tettem és mondta h mehet a buli! A Helyszín Plázátót 2 percre található csenden utcában! Odaérek hivom mondja kapukódot emeletet. ajtót egy kellemes megjelenésü hölgy nyitotta beinvitált a szobába megbeszéltük h mit szeretnék sajna időhiány miatt csak 1 franciára maradtam gyurs zuhi aztán vissza a szobába és nekikezdett a kényesztetésnek, ami nagyon jó volt 10/10 ugy csinált mindent ahogy kértem és a végén szájjal ráfogott az ezredesre és mind egy cseppig a szájában lendolt az üdítő nedü! Váltottunk még pár szót nem dobott egyből ki végén odaadtam nemi az ajándékot a negyon baráti és távoztam.
NAgyon jó volt vele nagyon érti a francia nyelvet, legközelebb biztos többre maradok!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Tökéletesen jó megfogalmazás, kedves Grófom :) de azért meg kell jegyezzem, hogy a megérzéseid néha csalatkoznak, ez tényleg valódi vendég, csak még újonc.. talán ezért írtad oda, amit... :) Mindent meg lehet tenni, amit csak az ember akar, bármilyen dolgot is követhet el... lehet álarcokat felvenni egy pillanat alatt.. egy valamit nem tud megszínesíteni.. a Lélek nem photoshoppolható :D
Fütyülős · Őstag · Nórika(19): Sunny Yard, régóta ismert hátsó ház. New York poszter. A hírdetésben olvasható paraméterek megegyeznek. Lakás már ismert: 10/3. A lányka pici, csinos, szülés nyomai a ciciken. Arcra nem bejövős. Normál rózsák.
A többi: 10/7. Franciska 10/5, action: 10/6. Doggy styban kifejezetten izgató. Jah és extra szűk volt.
Ott van még Mara, meg talán Lara. Na lehet ócsárolni!
Pepe76 · Újonc · SZiasztok !!!
Ha megtenné valaki,hogy a Bujaságangyalával kapcsolatban megoszt velem valami tapasztalatot,azt megköszönném !! :)
Üdvözlet!!!
Alíz 22-ről van-e valakinek infója? Bármilyen részlet érdkel! Köszi!!!
Jól láttom, hogy Laura (18) = Kittana (22) , aki korábban is már nevek miriádjain hirdetett ????
Ja és persze ezen a legújabb néven péntek éjjel regisztrált, de hétfő délutánra már 13 'látogató' kedvence .....
K@rrrva hiteles, mint mindig .
jav.:...látom....
misterX · Kvázi-tag · Használd a keresőt volt már róla szó. Nem ajánlották. Kutyából meg nem lesz szalonna.