Sziasztok. Első élmény, első beszámoló... Nekem sokat segített ez a közösség, hátha ez is kapóra jön majd vkinek.
Én hosszas keresgélés után Virág 22 - kulcsszavas keresés kedvéért: Virág22, Virág(22) - mellett döntöttem így elsőre, mert nekem a fényképek alapján az ő teste nagyon bejött. Nem találtam számottevő infót róla, és a találtak sem festettek egyértelmű képet. Ennél azért ő is, mi is többet érdemlünk...;)
Én azt kaptam, amit reméltem. Könnyű egyeztetés telefonon. Előzetes félelmem, hogy a fotók és a valóság nem egyeznek majd, megalapozatlannak bizonyult... A szoba is az, ami a képeken (T.ócós G.arden). Diszkréció maximális, egy másik, idősebb lány volt még a lakásban, no presence of management. A környezetbe érdemes lenne visszaforgatni egy kis pénzt, mert a helyszín adottságai megfelelőek, csak minden kissé leharcolt. (Beleértve ágyat, ágyneműt, törölközőket stb.)
OK, a lényeg, a NŐ, és amit nyújt... Talpraesett fogadtatás, szexi fehérnemű, finom illatok... Kor 25 körüli. Természetesen fehér, makulátlan, feszes bőr (my personal weakness), szoliztatva sincs. Nyúlánk, izmos test, lapos has, comb izmosabb, gyönyörű csípő, méggyönyörűbb, inkábbkicsi cicik. Pont mint a képeken... Arcocska egy szomszédcsajé, plusz az a közvetlen, barátságos viselkedés is. Nem egy profi szolgáltató (mint a korosztályának zöme). Bárhol ölelhető, csókolható, finoman harapdálható, de kissé csiklandós. Legtöbb kívánságot alapból teljesít, jól forgatható, készséges. Összességében viselkedése a helyzetnek megfelel, nincsenek sztár – vagy tiniallűrjei. Szűk punci, aktus gumival, jól bírja, sztem még igényli is a fizikai megterhelést... 69, NF OK, arcra befejezés OK, de inkább kézzel mintsem szájjal veszi a hímtagot kezelésbe. A végén sincs TP, korrekt búcsúzás.
Mi mind mások vagyunk, de nekem éppen erre volt szükségem. (Köszi, Virág!)