Zs78 tudok keressel. privatba!
Zs78 tudok keressel. privatba!
Félreértések elkerülése végett: haban elvtársnak igaza van a Linda 21-el leírtakkal kapcsolatban, és pont e reményben tettem látogatást Linda 27-nél, viszont mikor ajtót nyitott csalódás ért... Formás a lányka, nem azzal van a baj, de össze sem hasonlítható az egykori magát 21 évesnek hirdető Lindával. Nekem nagy kedvencem volt, de úgy sejtem abbahagyta. Ami a lényeg a 2 lány bár a hirdetés dátuma és a telefonszám alapján ugyanaz, valójában ez csak egy olcsó trükk.... Kedves Linda, minden rendben veled, nem kell neked más reklámja ahhoz hogy jó legyél. Linda 21 pedig egy különleges egyéniség volt, nehéz lenne bárkinek is utánoznia.
Nya, akkor huhogjanak a sötétből röfögők:
Ma délben ismét beugrottam Zsuzsihoz, másfél órányi bulizás ürügyén.
Komolyan gondolom, ha valaki ezzel a lánnyal nem találja meg a közös hangot, valamit nagyon erősen meg kell vizsgálni a saját háza táján!
Számomra Maya örökébe lépett. Rá vagyok kattanva, mert olyan élményt adott, amit anno Maya, és olyat fog adni, amit még Maya sem.
Minden tiszteletem mindenkié, de bárkit magasról lesz...ok mindezek után. Pórul járt makkert, irigy kurvát, idétlen potyalesőket, mindenkit!
Továbbá nem bánnám, ha nem kussolnának nagy bátran mindazok, akiknek szintén bejön ez a lány (ezért, vagy azért)!
Akkor szép estét mindenkinek!
Patrik7 · Tag ·
Ez igen kolléga,jól bírod :D
Így is,meg úgy is :D
Ja és én megadtam a plusz pontot :)
Patrik7 · Tag · Kíváncsivá tettél :)
Hamarosan felkeresem a hölgyet :)
Köszi a pluszt, de a sok minusz sem keserit el...:)
Hogy jól birom? Pont nem birom jól (ezen a buzi ósános blútót billzeten nincs hosszú i, csak ilyen Í).
Ez a kis átok, amikor nem figyeltem, egy akkora agyrágó bogarat csempészett a fejembe, mint egy választási malac. Most itt visit a rohadék éjjel-nappal.
Menj, és élvezd! De ha elfogadsz pár tanácsot: Férfi legyél, ne szatócs!
Legyél udvarias, hagyj neki időt, és egy haláli kedves cicust kapsz!
A cukiságok általában extrák. Bár, én úgy intéztem, hogy szartam az árlistára, csináltam, amit akartam, a végén mondott egy számot. És örömmel perkáltam. Persze az alapot előre kérte. A végelszámolás sem vert a földhöz. Sőt...
Ha látja, hogy normális vagy, lehet, veled is megy igy a matek.
Ez a lány sajátosan vadóc. Azt kapod, amit adsz neki. Nem szinészkedik. Nincs barátnő filing. Ha okés vagy, tündéri macskád lesz. Filing nélkül.
Nőből van.
...a majdénmegmutatom hogykellegykurvával tipusú gyükérek legyenek kedvesek elcsitulni, nem nekik szól az irásom...
Szándékosan hasonlitottam extrémsporthoz az első kalandomat. Az élmény, ezt a lányt felfedezni, teljesen egyező. Az ugrás is ilyen. Olyan lesz, amilyen "ügyes" vagy. Meg is lehet halni. De ezer, más-és más élményt is meg lehet élni. Ő is pont ennyi élményt tartogat. Csak a szabadesés fizikája ugyanaz. A felszállás, az ugrás, a zuhanás, a siklás, a landolás mind más élmény, mindig másként kell csinálni. Ha valaki a landolásnál idióta, és összetöri magát, ha ettől elmegy a kedve, akkor vegyen 2-3 ebihalat, és simogassa naphosszat!
Nagyon várom, hogy újra az ágyában landoljak, és vérpezsditő élményt boncolgathassak napokig, felidézve minden pillanatát.
Meg kell jegyeznem, benne olyan imádott mániáimat találtam meg, amik eleve meghatározzák a ráhangolódásomat. De a kedvesség és nőiesség nem mánia kérdése.
Járj Te is igy!
Hát csak nehogy úgy járjon a kedves MT mint Fütyülős kollega és jómagam; Zsuzsi többszöri "kérek még x percet" után sem tudta frissen és üdén prezentálni a puncicust...
Fütyülős · Őstag · Voltam már az "istennőnél"? Nem emlékszem...
Patrik7 · Tag · A kolléga úr hozzászólása is nagyon őszintének tűnik :(
Na jó, elismerem, lebuktam!
Én is csak azért járok hozzá, mert van neki egy elég jól kigyúrt svábbogara a kék sarokban, meg egy súlycsoport feletti kaszáspókja a pirosban, és nézzük, hogy meccselnek.
Ez burkoltan azt jelentené, hogy szerintem is teljesen igénytelen és hülye vagyok, hogy másodjára is elmegyek egy slampos nőhöz – hátha a szombat már fürdős nap.
Mindkét genitális nyilás teljesen tiszta, és élvezhető volt. Izre olyan, amilyennek lenni kell!
Nem akartam ebbe a mélységbe belemenni, de sajna, szükséges volt.
Nem kell a példámat követni, vagyok olyan öntörvényű barom, hogy elhallgatom a jó bulikat, nehogy más részesüljön belőle.
Ismétlem, ez a lány kivételes, és különleges dolgokat ad nekem!
Te őszinte az emberi kedvessége is, ha úgy viselkednek vele.
Érthető?
Ezév március 1. legalábbis akkor írtál a Suzanne 18 művésznevű hölgyről. És a két lány egy és ugyanaz ( ahogy privátban megállapítottuk)
...most, hogy fejjeb léptem itten ebbe a hirahiába, kicsit nézegettem magamat a tükörbe, meg hogy kell-e a hajazatomon változtatni, a nagy megtiszteltetésbe...
Elolvastam az akkori értékelésedet. Vannak kérdéseim. Tod, én egy ilyen kötözködős állat vagyok, egész életem az objektiv valóság dokumentálásával telt, szal én igy megfigyelgetek, és értékelgetek...
Szóval mekkora kabátban fogadott a Suzanne lány, hogy csak pont a kutyában (és gondolom valamennyire nekivetkőzve) csapott meg az az ordenáré szag? Addig kivel, és hol ténferegtél? Milyen szagot éreztél?
Csak igy ojjektive érdekelne...
Közben jól eltelt az idő, mennem kell a dolgomra, ha releváns felvetése keletkezne bárkinek, kérem, holnap délutánra tartalékolja, különben esetleg figyelmen kivül hagyom a kavalkádban!
Kellemes hétvégét!
Culasse! Teljes mértékben egyet értek veled, Zsuzsi a kedvencem, korábban írtam is róla részletes élménybeszámolót. Velem is mindig nagyon kedves, beszédes, természetesen én is az vagyok hozzá is, mint mindenkihez. 4 vagy 5 alkalommal voltam nála, legközelebb csak azért nem őhozzá megyek, mert kis válozatosságra vágyok. A nemrég regisztrált Natit fogom meglátogatni a napokban, remélem ő az a lány akinél már szintén voltam többször, és beszámolót is írtam róla. :)
Fütyülős · Őstag · Ha a 2 hölgy ugyanaz akkor is tartom magamat az általam korábban leírtakhoz. Már a pontos részletekre nem emlékszem, de a szagra igen.
Már ne haragudj meg, de nálam a higiénia az 1. Az meg hogy kinél voltam, abszolút nem rád tartozik, lehet egy afro-amerikai dromedár nőnél, akinek egy foga volt az is a nyakában lógott.
Dogi style-ban csapott meg a már korábban más szolgáltatóknál is tapasztalt szag /Pl.: Lili(27)/. De egy lány korábban kifejtette, hogy ez lehet csak időleges, ami csak bizonyos napokon, fertőzések idején csap ki a bugyiból.
Lehet hogy tényleg kedves volt, ezt nem cáfolom meg, de én nem megyek oda ahol egyszer megpróbáltak "elkábítani". Remélem kielégítő választ kaptál. A lányokat meg könnyen beazonosíthatod, mivel anno utcát is írtam.
Jah, és még valami. Már lassan oldalakon keresztül isteníted. Hidd el, elsőre is levettük a lényeget.
Na pá! :)
Nándi · Őstag · :D Annyira egypetéjű ikrek, hogy az anyajegyeik is azonos helyen vannak!
Hello mindenkinek!
Lili27 sajna nem életem legjobb választása volt!
-szag
-hozzáállás
Azóta nem járok fiatalokhoz!
Szevasz!
Pár hónapja leírtam az élményeimet,aztán jól lehúztak,mintha strici lennék.
Olvass vissza.
Megint ugyanaz a pár ember baszakodik.
Vajon miért???
Ha független lányról írsz,akit nem ők futtatnak,azonnal megkérdőjelezik a szavahihetőséged.
Nem kell velük foglelkozni.
Gyerekek!
Ti tényleg ennyire idióták vagytok, mint aminek tanújeleit adjátok?
Ki a faszomat érdekli, hogy ki strici itt, és ki nem?
Hülye vagy, grófuram? Nem esett le ebből a 100 hozzászólásom legalább egy tizedéből, hogy elég messze lakom a szarfészketektől?
Igen, eredetileg debreceni vagyok. Hála istennek, 30 éve búcsút intettem annak a trágyadombnak, benne a sok lehetetlen parasztarccal, akik általában csak az életemet keseritik. Hihetetlenül gyűlölöm azt a várost.
De vannak tündéri lányok, akik érdekelnek, vannak még rokonaim, akik iránt felelősséget érzek.
Tényleg szeretnétek, hogy a sok akadékoskodó baromarcúnak válaszoljak?
Azoknak, akiknek értelmes, úriemberi, és értékelhető fel-vagy ellenvetése volt, szerintem kellő tisztelettel válaszoltam. Ez nem str*ciség.
Az, hogy nekem ennyire bejött egy lány (akiről nem is sejtem, kinek az érdekkörébe tartozik), az én magánügyem, egy rövid tapasztalatban összegeztem, a folyamatosan érkező hozzászólásokra válaszoltam. Ez nem istenités, nem str*ciség. Párbeszéd volt, mert több felvetés is volt pro-kontra.
Azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki magáról azt gondolva, hogy őstag, nagyarcúságból hazudik, szar stilussal telefossa a fórumot (amiről hálistennek a modik hellyel-közzel leszoktatták), és seggnyalók hadával körülvéve próbál hangoskodva igazat szerezni a faszságainak.
A lényegi kérdéseimre meg úgy reagál, mint egy fészbukidióta...
Ja, tudnék, ha nem lőfegyvere van, rettenetesen elrendezném a kicsi arcocskáját. Hogy beférjen véle a trabiba. Kedvenceim a kigyúrt kopaszok... Igazi csemegék..:)))))
Részemről Zsuzsi téma lezárva.
Arra várnék még választ, hogy egy bőven ezer hsz fölötti ún. őstag mi a faszomból él, hogy itt eszi a fene állandóan...