Pl engem bellini anita nagyon megfogodt :)
Pl engem bellini anita nagyon megfogodt :)
Látjátok feleim , TS Ciara milyet villantott.... az érdeklődők betekintést nyertek a bugyikájába.
Sinclair · Tag · Hello mindenkinek! 'minap Jessyka 20 holgynel jartam.ugyanott r*nd*l ahol anno Joy nevu milf,a szakertok biztos tudni fogjak :) kepek csak ot igazoljak,100%osan realisak,pici mellek,vekony csinos csajszi.az elejen leadtam a r*ndelest,mit es hogy mennyit,es hogy meddig,gyors tusi,es kezdodott a tanc...csokolozas gyengen indult be,de a vegere mar minden rendben volt.azonban csendes, mar mar FD tipusu volt a holgy.lattam sokan imadtak,majd fel faltak ,ilyen kommenteket olvasni rola a forumban,nekem is tetszett,de a hozzaallasa nem volt kedvemre valo,vagy csak faradt volt stb.tisztanak tiszta volt,kedves,az idot nezi,vagy erzi ,nem tudom,viszont nem tapasztaltam nala lopott idot.visszajaro sajnos nem leszek.egy kis megjegyzes: vegen NFSZ-t kertem,,meg is volt stb,de a mennyisegbol adodoan ,cseppent az agynemu-lepedore is,es a holgy egy elegans mozdulattal bele is dorzsolt :) hogy utan ami tortenhetett csoro lepedovel,gozom sincs :) furdoszoba rendezett,tusfurdok meg mar kifogyoban voltak.remelem tudtam segiteni,kellemes hetveget !
:)))
Háfigyimá kérlekszépen!
Egy nönek nem megmondjuk, mit akarjon, hanem úgy „viselkedünk", hogy jobban akarja, mint mi.
Ha ehö további botanikai ismeretekre kell szert tennünk, akkor biza felcsapjuk a növényhatározót...
:))
Patrik7 · Tag · Üdv!
Ma volt szerencsém meglátogatni a Lara(28)-at.
Helyszín a víztorony melletti lakótelep,de a jobbik felén :) A kecó is rendben!
Egy francia végett kerestem fel a hölgyet,amit kiválóan abszolvált. Nagyon jó hatalmas eredeti cicik,jólesett simogatni,puszilgatni :) Vagány rövid frizura,amihez a szemüveg kiválóan passzolt.
Úgy vettem észre,hogy az elején egy kicsit nehezen oldódott fel,de a végére egész jó beszélgető partner volt :)
Felajánlotta a francia után,hogy megmasszíroz de ebben a nagy melegben nem tartottam rá igényt,majd legközelebb :)
Amit még kimemelnék az a diszkréció! Nagyon odafigyelnek a dolgokra,mert több lány is dolgozik a lakásban.
Ja és a megérkezés is egy emelettel lejebb száljak ki a liftből. Profin mennek a dolgok!
Részemről ajánlott a hölgy!
Miért lenne sértő? Ha nincs kenés, hát nincs, az ember nem a barátnőjét keresi ezen az oldalon, felőlem használhatja, csak azért ne ússzunk benne, és finom kókusz illata van. :D
tócóskert/tócóvölgy környékéről ha tudtok lányokat légyszi jelezzétek :D köszi előre is
:)))
Ja.
Aztán a beszámolóban ájuldozik, hogy finom, mézédes punci.
Ha tudná, hogy közönséges nutellával etették meg...
Sziasztok!
Olyan lányt keresnék aki igényes dekorativ!
Valmint kicsit szeretném kiélni magam igy olyan valakit keresnék akinél nincs tabu!
Szép jó napot kívánok uraim,egy kis segítségre lenne szükségem . A jövő héten Debrecenben leszek és szeretnék 2 hölgyel eltölteni 1 kellemes órát !!! Ebben a kategóriában kiket tudnátok nekem ajánlani , esetleg masszázsal együt vagy egy kis leszbi show ... meg ha valaki tud olyan hölygyet ahol van posisex azt is megköszönném :D !!!
Valakinek van valamilyen infója az arccal hirdető Vivien 21-ről?
kanossrác · Lelkes újonc · EDDIGI CSAJLÁTOGATÁSAIM SZUBJEKTÍV PONTOZÁSA
Hozzáállás Külső Összbenyomás Látogatások száma
Bogi30 10/10 10/7 10/9 4
Izácska 10/10 10/8 10/8 3
Ninettke 10/9 10/10 10/8 1
Kira24 10/10 10/9 10/10 1
Ancsika35 10/7 10/9 10/6 1
Dya40 10/10 10/7 10/10 2
Lotti19 10/9 10/10 10/9 1
Berni25 10/9 10/9 10/8 1
Bogi37 10/9 10/4 10/5 1
Petra29 10/6 10/5 10/4 1
Kitty38 10/10 10/7 10/10 1
Tündi40 10/10 10/8 10/9 1
Helga41 10/7 10/7 10/7 1
Sexycsoki 10/6 10/9 10/7 1
Kelly19(már nincs)10/4 10/9 10/3 1
***moderálva*** 10/9 10/8 10/8 1
Barby23 (már nincs)10/10 10/10 10/10 2
Zsuzsi18 10/3 10/10 10/3 1
Nóra 10/10 10/9 10/8 2
Patrik7 · Tag ·
Ez igen kolléga! :)
Nagyon szép trófea gyűjtemény! Csak gratulálni tudok! :)
Egyet viszont kiemelnék! Az pedig a Kira24! Ezt meg sem említettem volna a helyedben!
Nem hogy még a negyedik helyre rakjam ezt az "élőlényt"!!!
kanossrác · Lelkes újonc · Nem topsorrendben írtam le, csak ahogy eszembe jutott
Patrik7 · Tag · Gróf,neked milyen hosszú lenne a lista? :D
Gondolom egy pár A4-es papírlap tele lenne :D
Patrik7 · Tag · Az a baj,hogy nekem az első helyen három csaj is van :D
Aztán becsúszott pár srác is?
Hát... Tiffani23-at tényleg nem kell sokat felirni...
Patrik7 · Tag · Ezek szerint te azokat is kedveled :D
Nya, a héten elmegyek a (egyik) leginkább dehonesztált (bocsi, itt olvastam a kifejezést) csajhoz, majd szólok, milyen volt.