Szia!
Hogy ne lettek volna :D
Hát látod,hogy 22 látogató kedvence :D
Patrik7 · Tag ·
Szia!
Hogy ne lettek volna :D
Hát látod,hogy 22 látogató kedvence :D
A fr*ncé nem keltem fél órával korábban...:)
Sajna a "bekedvencelés" nem, jelent semmit. Hiába van valakinek négyszáztíz kedvence, ha még egyet sem mert felhívni. Elmenni...
Továbbá a tées műfaj "lányait" kedvelők nem hiszem, hogy nagydobra verik a dolgaikat, mert az nem egy túl elfogadott a mai világban, lehet, ragaszkodnának a szigorú diszkrécióhoz. Vagy mittomén, én így gondolom.
Igazából akkora mértékű a fogalomkeveredés ezekben a normálistól eltérő műfajokban, hogy én is elég bátortalan lennék, valami konkrét lépésre elszánni magam.
De ha Grófúr azt állította nemrég, hogy pont nevezett a legjobb csaj... Ő már csak tudja...
Mindenesetre a poén jó volt, ilyen kérdésre csak vidámkodni lehet.:)
Fütyülős · Őstag · Amina(18):
Piac street. Lepukkant kéró. Extra magas rózsaszál. A kor, és egyebek megegyeznek. A szája mint a porszívó (csók alap), de ettől függetlenül a franciska (NF alap) 10/2, csak éppen beveszi. Az action Miss Fadarab-nál 10/2. Jól lehet tömni, de nagyon nem adja. Aztán jön a meglepi. Mivel túlcsúsztunk a félidőn még ***moderálva***. Mondom neki. Hátrébb az agarakkal, Igaz, hogy a piac utcán vagyunk, de ez nem járja. Aztán eljöttem "dolgom végezetlenül". Szánalmas produkció. Valamint "roma"ntikus is a hölgyike. A másik szobában pedig ott fetrengett valaki, akihez vagy 5-ször átment action előtt-közbe-végén.
Jah, a borosta az ajkai felett igen kidörzsölte a számat! :) Lehetne TS Amina.
Senkinek nem ajánlom.
Per pillanat két Amina 18 van fenn.. Ő melyik, a motoros vagy a Marilyn Monroe poszteres? A motoros már sok néven (pl Jessica vagy Jessy) szívatta a debreceni közönséget, ki is volt innen átkozva, egy ideig országos turnén volt, úgy látszik visszahúzta a szíve.
Patrik7 · Tag ·
Lili(27) is kettő van per pillanat.
Kár,hogy egyik se a régi :(
Nándi · Őstag · :D azé a Tiffanikat se felejtsük el majdnem zászlóalnyi van belőlük.
Aminából valóban kettő van, de csak az egyik 18, a másik 20.
Most már egy másik per pillanat van...:) Az egyik egy óra alatt két évet öregedett...
Fütyülős · Őstag · Mivel a lányok hamar léptek, maradt a 1. számú versenyző. Azaz Miss Fadarab, Amina(18), a Merilin Monró poszteres... :)
A hovatartozás 1értelmű római a drága pirosra festett falak, nem lehet váletlen!
Ezután némi segítség bár sztem sokan fétik a drágát ezért nem írkáltak
Melissa 21; Nagyon rendben István str bejáratott lakás drága Biánkat váltotta kategóriban kicsit gyengébb; comb erősebb melben szerényeb nincs még beavatkozás nekem ez is bejön. Egyeztetés gyors amit ígért azt kaptam Fr 10/8 korhoz képest hibátlan, Akció 10/9.
Gréta 23 a cserfes, van önismeret. Sajnos IQ függő kinek pozítív ez a tulajdonság, nekem nem adta az erőltetett magabiztosság.
Képek valósak de igen hozzáértő kezeket dicsér ..... Fr10/5, Akc 10/5 nem megyek többet.
Sajnos mégmindig igen kevés a látogatásra érdemes hölgyek száma.Kellemes időtöltést mindenkinek
Sinclair · Tag · Hello! letti 18 hova lett? :(
Patrik7 · Tag ·
Jó ízlésetek van gyerekek! :)
Lettike gyönyörű szép :)
Sinclair · Tag · Koszi szepen a gyors es megnyugtato valaszt !
Dya 28-ról tud valaki valamit egy ideje eltünt privátban is jöhet valami infó. Esetleg Maya 30 vagy Hajni 30-nál volt már valaki?
Nagymell kategóriában keresnék valami normális sz*lg*lt*tót Dya az volt.
Én, ha szereted a Milf kategóriát, akkor figyelmedbe ajánlanám Lizit!
Helló!
Micus érdekelne,tudnál több infót róla?
Olivia is érdekel,bár hirdetését nem találom.
Sziasztok. Itt Debrecenben van egy Rita nevü hölgy, de eddig még nem értem el, pedig próbálkozok. Valaki tud róla valamit?
Köszönöm!
Szia!
Petra 29
Nemrég voltam nála. A képeken ő van, de sok múlik a beállításon is. Azért annyira nem jó mint a képeken!!
Kedves, aranyos lány. De ennyi! Atomórát lehet hozzá állítani! Elég görcsösen figyeli az órát. Már az ajtónyitásnál indult a stopper (virtuálisan)!
Sajna dolgom végezetlenül távoztam! :-(
Nem ajánlom!
Üdv.
Egy újabb tapasztalatomat szeretném megosztani mégpedig Judith 41 el kapcsolatban. Korrekt telefonos egyeztetés, kertvárosi rész, könnyű megközelítés jó parkolási lehetőség. Este érkeztem hozzá, és csak minimális hangulatvilágítást használt, korban szerintem legalább +10 arcra, a teste a képeknek megfelelő. Gyors zuhany után rögtön nekilátott a franciának amit egész jól művelt még a mélytorok is megyegetett neki, aztán hátulról támadtam be kezdésnek, majd még pár póz, kissé túljátszotta az élvezeteket. Sajnos itt megint azzal a "problémával" találkoztam h nem volt megfelelő kenés, nem várom én el a hölgyektől h tőlem legyenek full lucskosak, dehát erre találták volna ki a síkosítókat, de ennek hiányában a végén nehézkes volt már a dolog, összességében kedves jo hozzáállású nő, de erős közepesre értékelem a találkozónkat.
Üdv mindenkinek.
Debrecenben egyáltalán nem vagyok járatos a hírdető lányok terén. Tudnátok nekem ajánlani valakit ? 18-26 év között. Előre is köszönöm, minden jót nektek.