Szerintem úgy kamu az összes, ahogy van (vagy lehet az egyik valódi :D ) :) Életkor, magasság... mind megegyeznek. Akkor minek ennyi belőle?
Szerintem úgy kamu az összes, ahogy van (vagy lehet az egyik valódi :D ) :) Életkor, magasság... mind megegyeznek. Akkor minek ennyi belőle?
Balu..nincs ennyi nő..sok lányt ismerek akinek több hirdetése van:D
Nándi · Őstag · Egy ismerősöm szerint azé van ennyi mert 1 gépről nyomják a hirdetéseket és mivel 1 valakinek csak egy neve lehet ( ip alapján van bukta) a szerkik írják át a neveket! Strigóknak adott a házifeladat venni kell újgépeket és net előfizetéseket:D Meglátjuk a fejleményeket :D
Nicole/Selymes engem is érdekelne. Többször is próbáltam hívni az elmúlt hetekben, de soha sem vette fel.
Patrik7 · Tag · Ninettke nálam is a dobogón van :)
Fütyülős · Őstag · ...és basszus van 16 kedvelője! Brrrrr..... :((
Patrik7 · Tag · :) :) :)
Szia Roller! Nem igazan szoktam itt reagalni meg irogatni de valoszinu azert nem vettem fel a telefont mert vendeg volt nallam es olyankor a vendeg az elso :-)
Nomer csak a csinált mellű nők a jó nők? Vagy srácok...
Én meg a kismellű nőkre bukom. Van vagy 10 igen jócsaj, ebből a kategóriából.
Szegregálni teccik az elvtárs? Nocsak!
Jó az. B*nyalex és a kedvese után még azt hittem, rosszul látok. De koncsitaramirezre már csak legyintettem. Ebben a világban bármit lehet kedvelni b*ntetlenül.
Összeszorítanám a fogaimat és nem lepődnék meg.
Vaze, erre már el kellett húznom a sörös üveget a monitor elől...
Erről az agresszív kismalac jutott eszembe, amikor az erdőben belesik egy gödörbe.
...szóval kiröhögtem magamból a lelkierőt... Miért nem javasoltad neki, olyan telszáma legyen, amit csak akkor vesz fel, ha szabad? Hátha meglájkolja a f*szb*kon.
Amúgy szerinted, ha Rytánál újra "bepróbálkozok", hogy járok? Mercsak már az ő bringája is eléggé tetszik. Tudod, ő is csak akkor veszi fel, ha van telefonja...
Fütyülős · Őstag ·
Fütyülős · Őstag · Basszus, ezt meg hogyan? :D
Rendezzünk Tiffani bajnokságot! Aki megd*gja az összest, kap még harminckettőt.
Sinclair · Tag · tiszta szerencse hogy tiffanibol csak 11 db van :)
Sinclair · Tag · Olivia 36 valaki ??? hm?
Nándi · Őstag · :D egyhelyre szervezük őket és foci csapattal megyünk!
Patrik7 · Tag · Még arra lennék kíváncsi,hogy hol d*lgozhatnak a Tiffanik :)