na arra en is kivancsi volnek
Sinclair · Tag · na arra en is kivancsi volnek
Voltam nála legalább 1,5-2 éve. Akkor más néven(több hirdetéssel) futott 18 éves korral a water tower eighteen-ben. Külsőleg nem volt semmi bajom a kislánnyal, formás volt, ahogy most is a képeken. Az érdektelensége és a TP viszont a mai napig eszembe jut, ha látom a hirdetését. Persze lehet én nem voltam szimpatikus, vagy aznapi utolsóként már unta a banánt, mindenesetre azóta sem gondoltam arra, hogy újra fölkeressem.
Én így jártam vele, de csak az én véleményem alapján ne mondjon le senki a kislányról, inkább olvassunk egy frissebb beszámolót, ami valószínűleg közelebb lesz a mai valósághoz.
Kezicsókollom!
Gondoltam feldobom a napomat némi tantrikus érintések kifinomult táncával, ezért múlt hét közepén valahogy felhÍvtam Ryta kisasszonyt, megérdeklődni, mi őnála a rend. Konkrét kérdéseket tettem fel arra vonatkozóan, mennyivel előre illik érdeklődni a táncóra felől, nehogy a rácson kivülről kelljen nézni a tantrikus érintéseket...
Nya megegyeztünk, hogy tárgynap délelőttjén elegendő, ha délután szeretnék táncolni a tantrikus érintésekkel.
Hozzátettem, hogy én vendégféle vagyok Debibe', szal nemtom, hétfőn, vagy prénteken érek rá, merugye közötte való napokon sűrű elfoglaltságom valék.
Ezért csütörtök délelőttjén (11.26-kor sms-ben, mert a hÍvást nem vette fel) megkörnyékeztem telefonon, miszerint szeretnék prénteken, olyan délután kettő-három körül táncolni ővéle, tantrikus érintés műfajban. Visszacsörgött, majd megállapodtunk a péntek három órai kezdésben.
Tárgynapon, azaz máma, gondoltam rákérdezek, tuti-e a dolog, ez úgy fél kettő körül történt (volna), ha a telefon csörgő végén valaki reagált volna. Sebaj, biztos elfoglaltság, vagy vendég, vagy őt is masszÍrozzák, mert ilyen jó segget én is szÍvesen masszÍroznék, ha engedné a gazdája.
Elidőztem kicsit a városban, még kétszer próbáltam hÍvni, válasz nélkül. Na oké, gondoltam, majd visszajelez, ha ráér. Nem jelzett.
14.40-kor már kezdtem kellemetlenül érezni magam, nehogy hiteltelennek tűnjek, hÍvtan, azt végre felvette. Aztán hallóztunk egymásnak nagy szorgalommal, majd mondta, nem hall semmit, letette. Ismételten hÍvtam, hátha adókörzet probléma, nem vette fel. HÍvtam a cimbimet, kipróbálom már mi a pálya, hát ő hallott rendesen. Egész nap mindenki hallott rendesen, a város közepéből (Csapó utca) indÍtott hÍvásomat egy személy nem hallotta. Namondom, le vagyok rázva.
így szépen elsomfordáltam, egészen hazáig, se tantrika, se érintés, se tánc.
Baszottul elment a kedvem az egésztől, tehát a jövőben ha valakit meglátok tantrikus érintéseket táncoltatni, majd jól *** moderálva ***.
Pedig ilyen seggel tantrikázás nélkül is táncolhatna bárki.
Hát, Ryta, szerintem nem rajtam múlt a dolog.
Ha valakinek voltak jó tapasztalatai, egészségére.
Én viszont nem szeretem, ha palira vesznek, tehát nekem táncoltathat ezek után bármit, nem nagyon érdekel.
Jó egészséget!
Lora. Hívtam, de se kép se hang :D
Tiffani is be van kamillázva, világát nem tudja :D
Tiffani 2 még tudott köszönni, de végelgyengülésében lerakta.
Az írásod alapján is lököd a láncot :-) Szerinted?
zandras · Tag · Legyen mindig B terved..... Vagy nagyon sokat igért a hölgy?
Pontosabban B, C, D, E, F, G, H és így tovább, és így tovább.
zandras · Tag · Nálad a pont...... Föleg a hétvégén...
zandras · Tag · Bocsi Tiffani 23..-..
Néhány info Jessica 23-ról, aki korábban Vanessa néven futott. A képei különlegesen jól sikerültek,eltakar mindent amit azért látni kellene. Alig van pl. fog elől, a mellei olyanok, mintha egy vízzel félig telt gumit raktrak volna oda, és a szülések miatt a hasa is hasonlóan szottyadt. Engem teljesen lelombozott és otthagytam. Hajnal u eleje***moderálva*** kégli. A munkatársa a Dóri, ő kinézetre kifejezetten aranyos, de látszik (érződik) rajta, hogy "megélhetésből" dolgozik, viszont a franciskája tűrhető, és esztétikailag is más látvány....
Valakinél nem szabad utólag fizetni
Szerintem igen csípnád, ha löknék rád valami láncot, oszt gyí...
De úgy gondolom, a beszélgetések alatt kellő tisztelettel viselkedtem, udvarias voltam, nevettél poénon, és nem utolsó sorban teljes nevemen bemutatkoztam, mert bíztam benned.
A lenti írásom konkrét tényeket tartalmaz.
A tiéd vélelmeket (szándékosan kerülöm a "hülyepicsaság" kifejezést).
Ha kérhetem, akár itt is megírhatnád, részedről mi volt az oka a megállapodásunk felrúgásának. Vagy felhívhatsz, ha gondolod...
Nem szokott B tervem lenni. Az kell, amit eltervezek.
Egyszerűen tetszik ez a bolond csirke, akartam volna kicsit szórakozni vele.
Nem igért semmit. Megbeszéltünk dolgokat. Illetve az ő ajánlatára nagyon kivi voltam, életemben nem voltam ilyesmin, és vele, mint tetszetős nővel, izginek gondoltam a bulit.
Sziasztok!
TS Ciaranál járt már valaki ? Tudtok róla mondani valamit ?
Patrik7 · Tag ·
Igen,ez egy valóban nagyon érdekes sztori :)
Üdv!
Kis olvasnivaló:
Fruzsi (18): Helyszín H2O tower, panel a szokásos.
A lány fiatal, szép, korának megfelelő feszes testtel (kis pocak) but that ass!! Borzasztó jó fenék.
Amúgy kedves, érti a dolgát, a bf azért nem jött át (aki erre vágyik az nem itt lessz) de összességében azért minden rendben volt, a vizuális élmény 10/9,
a hozzáállás 10/7 a technika 10/8. Összességében ajánlott.
Nem.
Sziasztok. Tud valaki ajánlani olyan lánypárost akik vállalnak leszbit?
Szia!
A lentebb említett Fruzsina és (akit sejtek) barátnője páros szerintem elég igéretes. Már ha a gyanúm elég sanda...
Javaslom, keresd meg valami magánban Gróf urat, ő eligazít a kérdésben.
A véleményem természetesen "rendes" igénybevételre vonatkozik, ha bikinis melóst keresel eperszedésre, azé telefonon mindenképpen egyeztess a kiszemelt párokkal!
Kira (24): magas lány, a képek a valóságot tükrözik. A telefonban intelligens, kedves. Személyesen is. Elfogadhatóan néz ki, a cicik nem túl peckesek, de a feneke jó, hátlról megtoszítva pedig kifejezetten vadító. Egy kis pocak van, de a hozzáállás feledteti a "hibáit". A fr*ncia nyelvet felső fokon beszéli.
Fr*nciska 10/10, eksön 9/10. Javallott a hölgy.