Én is ezt mondtam, hogy nem rossz csaj, de nincs tisztában a dolgokkal. Ha normális *ssz*get mondana, még lehet én is elmennék hozzá ;D
Én is ezt mondtam, hogy nem rossz csaj, de nincs tisztában a dolgokkal. Ha normális *ssz*get mondana, még lehet én is elmennék hozzá ;D
Anita Bellini vagy monhatnám Orsika ha tényleg ezek az árak akkor én örülök hogy még azelőtt tudtam veled eggyüttlenni :) Amúgy tényleg nagyon jó kis formás aranyos csaj vagy szerintem :)
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Megnéztem a videóidat. Nem egy nagy eresztés. És ezt tényleg nem bántásból írom, de szerintem totál átlagos. Éppen ezért nem értem, hogy mire fel ez a fennhéjazás :) Nem mondom, hogy csúnya vagy, de ez messze nem reális, amit te kérsz. Látszik, hogy túl fiatal vagy még agyilag, és beetettek téged mindenféle PR dumával, amikor filmeztél. De csak annyiról van szó, hogy egyszerűen nem vagy tisztában a piac törvényeivel, de idővel majd rájössz :)
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Jó, hogy mondod kolléga! Anita, nálad is van 50%-os kedvezmény diákigazolványra? TB-kártyát is tudok vinni magammal, ha kell!
Erotikus masszázs. Miközben masszíroz a f*szod garantáltan feláll :D
Az adatlapja szerint kizárólag csak masszázst vállal.
A diákod ne felejtsd otthon! Ha elvállal féláron, úgy már kibírható. :)
Még sose ajánlottam senkit eddig, de most megteszem. A minap voltam Elviránál. Amilyen gyenge itt a felhozatal ezen az oldalon, ő kifejezetten egy kellemes csalódás volt a számomra. Olvastam róla korábban is beszámolókat, hogy nagyon érti a dolgát, ezért is bátorkodtam elmenni hozzá. Nem is bántam meg. Egy nagyon kedves, a koránál sokkal fiatalosabb nő fogadott. Látszik rajta, hogy rendszeresen sportol, jól tartja magát. A lakás is jó állapotban volt, én simán elfogadnám rendes kérónak is. Még klíma is van benne, ami azért 40 fok melegben nem egy hátrány. A fürdőszoba tiszta, rendezett, egyszerhasználatos fogkefétől, tusfürdőkön át minden van. Engem, amikor fogadott, egyből hideg üdítővel kínált. Ha egy igazán értelmes, intelligens és kedves nőhöz akartok menni, aki a dolgát is érti, akkor őt ajánlom leginkább, mert eddig Ő a No.1. nálam :)
Az anál nincs, mert az extra! ;)
Ez hatalmas! :D
Persze, valós. Anitabellini = Orsika , de Orsikánál ***moderálva***, addig Anitabellininél ***moderálva***amiben állítólag minden benne van :D LOOL
Sziasztok tudnátok ajánlani egy olyan lányt aki biztosan vállal ***moderálva***?
Köszi a választ! Ezt is 2/3-os többséggel szavazta meg a tisztelt parlament? Vagy ez még az emútnyócévből maradt fent? Mindenestre jó tudni!
Hogyne lenne, minden akreditált lánynál igénybe tudod venni a kedvezményt. Bemutatod a diákod, ő kiírja belőle a számát, majd eléd rak egy formanyomtatványt, amit aláírsz, ezzel igazolva, hogy tényleg nála jártál és nem csak a hasára ütött. Te csak a felét fizeted, a másik felét meg majd az állam, hisz nemzetstratégiai érdek hosszú távon, hogy a szűz fiatalok is végre az aktív nemi életet élők népes táborát gyarapítsák. További előnye annak, hogyha akkreditált lányhoz mész, garantáltan nem szedsz össze semmilyen nemi betegséget, hisz az akkreditálás feltétele az állam részéről, hogy az illető lánynak 3 hetente részletes kivizsgáláson kell átesnie a körzetében lévő nemibeteg gondozóban. Ennek pont az a célja, hogy a szegény, nyilván többnyire még szűkös anyagi helyzetben lévő fiatalok ne fanyalodjanak rá az olcsó, de gyenge minőséget nyújtó, és fertőzésveszélyt rejtő lányokra, aminek következtében a fiatalság egészségesebb szexuális életet élhet. Az adatlapjukon jelölve vannak az akkreditált csajok, erre figyelj oda. Jah, és még valami, a nyugdíjasok 90%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a szolgáltatást, csak személyit kell vinni, szóval, ha apukád, vagy nagyapád esetleg érintett, ezt feltétlenül említsd meg nekik, mert erről nagyon sok idős ember nem tud, lévén, hogy ezt a katolikus egyház miatt a tévében sajnos tilos reklámozni. :(
Anitabellini rol tud valaki róla valamit valós hirdetés ?
Sziasztok! Van itt olyan lány Debrecenben, aki diákigazolványra 50% kedvezménnyel vállalna?
100%
anitabellini hirdetését láttátok? mennyi esély van rá, hogy valóban a képen látható hölgy fogad? :)
Palika28 · Újonc · Halihó! egy kis infóra lenne szükségem! Hová tüntek az utcáról a lányok? akárhányszor megyek debrecen felé, Hadháztól debrecenig meg debrecenbe is a klínika körül senki nincs, tavaj egymást taposták annyian voltak! Merre érdemes elmenni csemegézni debrece, Nyíregy környékén?