Külföldre ment ösztöndíjjal. Hirtelen jött a lehetőség. Csak kölcsön volt nála az a kártya.
Külföldre ment ösztöndíjjal. Hirtelen jött a lehetőség. Csak kölcsön volt nála az a kártya.
Üdv
Nem tudja valami mi lett Hannával? Már nem él a hírdetése, illetve most valaki más hírdet az ő számával. Csak nem eltűnt végleg? :(
Arielről és Pandoráról tud vki korrekt infókat adni aki mostanábban járt náluk?
Vagy Szandi 26-ról is jöhetne valami.
Emili 19-ről vagy Mary 21-ről van infója valakinek? Privátban is jöhet.
Sinclair · Tag · *rak elfogadhatoak,knfvsz az nincs,kedves,rafinalt hangja volt a teloban,erett csajnak tunik :) csak telon dumaltam vele :)
Az ilyen IQ-nuku nők elég lehangolóak tudnak lenni. Tényleg ritka lehet, aki intelligens, igényes, jól néz ki és szereti is csinálni, amit csinál.
Kösz de már későn írtál és én bef*z*ttem egy párosra Regina (20) és Deby (22) mentem el és igazán jó élményeket szereztem meg voltam elégedve a lányok nagyon odadóak voltak mindenben együtt működtek. Több infót nem irok rólluk mert megkértek a lányok h a fórumon ne negyon írjak róluk de csak ajánlani tudom neked is.
Sziasztok!
Szandy, debreceni hírdető, szőke vékony lány. Képek alapján bejött, én a párommal együtt kerestem volna egy lányt, közös élményekre...
Telefonbeszélgetésünk:
-Szia láttam az adatlapodon hogy párt is fogadsz , erről szeretnék érdeklődni...
-Szia, fél óra ...... óra ..... több aktus... ( száraz tény közlések, már itt elment a kedvem )
-Ok, de én a páros lehetőségről érdeklődtem...
-Az dupla ennyi ( ezt hogy számolta ki? :) )
-Jó rendben mondom de arra vagyok kíváncsi hogy párokat fogadsz , akkor bi vagy, és gondolom a lánnyal is foglalkozol...
-Nem vagyok, bi de nem ismerem a párod
-Akkor küldjünk képet esetleg hogy elvállalsz e? (már itt nem értettem)
-Nem kell mert én biztos nem fogok hozzányúlni a párodhoz. ( Mi van? ez normális? párokat is fogad, de nem nyúl hozzá a lányhoz, akkor minek fizettet ki duplát???!!! és mi értelme van? )
-De akkor miért hirdeted hogy párokat is fogadsz ?
-Akkor keress mást! ( és telefon lecsap...)
Jó lenne már ha olyan lányok is lennének akik nem csak gépiesen a pénzt akarnák keresni, hanem valóban jó velük lenni... és talán egy kis iq is elárható lenne... lehet hogy túl sokat szeretnék?
Sziasztok.Surgosen szeretnek infot kapni ha tudna valaki ajanlani vmi parost amelyikhez erdemes elmenni
Mondjuk nem azt kapod a p..zedért amit várnál, vagy megbeszéltetek előzőleg.Vagy tumultus van a lakásban, és ez esetleg zavar...ilyesmi.Esetleg kizsebelnek míg fürdesz, bár ez itt annyira nem jellemző mint tirpákiába...(bocs, de abba a topicba olvastam) Magyarul negatív élményekkel távozol. Jahh és persze a korosztályt is megjelölheted.Bár én most megyek csicsikálni, de biztos lesz aki segít....
MIre értendő ez a pofára esés ? :)
Szinte bárkihez el lehet menni, kérdés mennyire akarsz pofára esni.....
Sziasztok ! :) új vagyok valaki tud tényleges hírdetőket debrecenbe akihez elehet menni ? :)
hello!
kis segítséget szeretnék kérni mert még soha nem voltam ilyen csajoknál kit vagy kiket tudnátok nekem ajánlani első alkalomra aki fiatal és érti a dolgát?
előre is kössz!
Sziasztok!
Nórika (20) tudtok valamit?
darklord · Újonc · Megerősíthem , hogy ő az, én is 3 éve jártam nála, nagyon aranyos kislány volt.
A poén az , hogy akkor is 18 évesnek hirdette magát ;)
Nekem annyiért már nem kéne amennyit ma kér a hölgyike.
Elég tróger dolog......
Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy az Édeske néven hirdető hölgy azonos-e . a szőrén-szálán eltűnt Christina/Feliciával?
Sinclair · Tag · egy havernek mutattam a linket es 100% ra mondja hogy o az,de hogy ***moderálva*** kerjen az mar rohej,annyiert menjen woodman es rocco bacsihoz filmezni :)