Nem a lányokban van a hiba sok esetben hanem a rigolletókkal, akik kötelezik őket a money előre elvételére. Innentől kezdve, a többi csak kellemetlen momentumokat okoz. Tisztelet a strigolettó nélkül dolgozó pár hölgynek!
Fütyülős · Őstag · Nem a lányokban van a hiba sok esetben hanem a rigolletókkal, akik kötelezik őket a money előre elvételére. Innentől kezdve, a többi csak kellemetlen momentumokat okoz. Tisztelet a strigolettó nélkül dolgozó pár hölgynek!
Én pont így jártam vele.Meg se mozdult,meg se nyikkant.Egy guminőbe több élet van...
Haha, ez azért sokat elárul a korábban említett jelenségről:
Pl a legújabb "Tiffani hadosztály" két jeles képviselőjének adatlapjából szemezgetve:
Szia! Tiffani vagyok.
...
Szeretettel várlak: Kingus
---------------
Szia! Tiffani vagyok.
...
puszi Vera
----------------
Örülök,hogy ilyen komoly látnoki képességeid vannak.Ránézésre megmondod egy nőről,hogy milyen...
A viselkedésével semmi gond nem volt.A szex közbeni hozzáállása volt a nulla.Amúgy mondanám,hogy próbáld ki,de nem ér 1 ***moderálva*** se...
Laura 21.Újabb gyöngyszem!Bemutatkozás:"Szia Drágám. Virág vagyok...."
Nándi · Őstag · Most mér vagy úgy odaáig! Annyi hirdetést kezelnél naponta keresztelkednél, lehet több alkalommal is, Neked sem terjedne ki minden részletre a figyelmed:D De nézzük a jó oldalát legalább a bakijaik miatt tudjuk kiket kell elkerülni:)
Van itt olyan lány, akinek baba p*u*n*c*i-ja van? :-) :-P
Írjatok! :-) ;-)
Sinclair · Tag · Hello! Ancsa 35 es Ancsika 35 nem ugyanaz a 2csaj? nagyon nagy a kep hasonlosag.kerlek javitsatok ki ha tevedek,elore is koszonom!
Nemrég Lizi(40)-hez volt szerencsém. Gyors egyeztetés, pontos eligazítás, pár perc múlva már ott is voltam. Az ajtóban valóban egy dögös negyvenes fogadott. A lakásban bizalomgerjesztő rend és tisztaság. Ásványvizzel, kávéval és kekszel kínált. Egy órát voltam a vendége, az egész műsorról sugárzott a jó értelemben vett profizmus. Jól éreztem magamat. Ha még arra járok keresni fogom. A kategória kedvelőinek ajánlott.
bubó123 · Újonc · Szasztok! Olyan csajt keresek aki nem nyafog,nem dumálja át az együt töltött idő felét és lehet döngetni rendessen!!!!!!!!!!!!!!!
Minimális a kisajka. Nem nyuszifüles.
Ninabella (20): nah, gondoltam kockáztatok, megnézem mi az igazság! :D Mondanom sem kell, hogy kamuképes hirdetés. Ajtót nyit a hölgy, mondom neki, ajajj, az a baj, hogy nem ő van a képen, ezért köszi, de lépek.
Válasz: Ő van a képen, csak régi, és változik az ember.
Csakhogy az a baj, ehhez a különbséghez nem elég változni, ehhez újjá kell születni. Szóval nem ajánlott!
Evelin (24): két hirdetése is van, egy sima és egy képgaranciás. Mindkettő kamukép! Ugyanis ott is voltam, de itt is sarkon fordultam és eljöttem, mert egy alacsony, igen zömök roma asszony fogadott, kétszer akkora, mint a lány a képen, és kb fatörzs merevségű derékkal, olyan 40 körüli ... azt mondja legalább egy masszázsra maradjak. Jézus, ha csak hozzám ért volna .... Soha nem fogom megérteni, miért kell ezt csinálni? Úgysem maradunk ott! :D Ez senkinek sem jó ....
Ez is csak abban erősít meg, hogy várd ki, amig a kedvenc hirdetőd újra hirdet ...
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
A mai nap folyamán voltam a Sidney nevű hölgynél, igazi nehézbombázó!!! A hely igényes-kultúrált, a hölgy kedves-intelligens, mindent bevállal, igazi nimfomán buja szexördög!!! Két órát voltam Nála, és úgy kivégzett, hogy remegő lábakkal, totál kicsavarva távoztam.Masszázst ,mélytorkos franciát, aktust kértem, majd popószexet, eszméletlen jó a kis DÖG!!!
Lara (22) - szőke hajú: Szintén két hirdetés, de egy személy, tavaly voltam nála, de még nem írtam róla. Szóval többször szakította meg az időmet telefonálgatással, mászkált állandóan, és 10 perccel hamarabb "kitett", mivel hívták, hogy a barátnőjét címre kell vinni. Közben kifogások, hogy fáj a térde, mindezt átlagon felüli rózsaszálért. Nem ajánlott!
Nem összetévesztendő Lara (23)-mal, aki fekete hajú, és ezzel szemben egy angyal. Ez utóbbit a kereső miatt írtam le, mert tavaly Lara lehet még csak 22-vel hirdetett, és így csalóka lehet a pozitív beszámoló.
Kira (24): Pozitív tapasztalat. Ő van a képeken, szép magas lány, elég hamar lerendeztük a dolgot, mert készséges, teszi a dolgát, jól teszi a dolgát és a kedvedben jár - mindenben. Intelligens, van rajta mit fogni - de csak ízlésesen, és mindemellett remekül masszíroz! Fütyülős kollégán kívül mindenkinek ajánlott! :D
Panna (22)-ről van valakinek infoja? A bemutatkozása nem a "hálózat"-ra utal, volt már valaki nála?
Sziasztok, voltam Júlia(42)-nél és úgy látom nincs még róla beszámoló. Nem akarok sokat írni de nagyon jó volt vele, egy tökéletes szexi szomszédasszony, akit bármikor, bárhol.... :-) Kiemelném dús, hosszú p*nciszőrét aki szereti az ilyet mint pl. én annak igen ajánlott, továbbá hatalmas és nagyon szép szürkéskék szemeit. Tudja a dolgát és szereti is az biztos. Mint általában ez a korosztály. Egyedül volt a lakásban, de elvileg ott dolgozik a barátnője is. A lakás kultúrált, tiszta, a fürdő különösen. Nekem 10/10 volt az élmény. Ha lesz alkalmam megyek még hozzá.
Tegnap Sydney nevü csajszinál voltam egyenesnek káprázatos , elvararászolt, kedves és ugyanakkor vad, mindent adott amit akartam, olyan volt mint egy kis csoda..... köszönöm.....
Voltam még 4-szer eddig az ötvenes Mártával is, őt mindig házhoz hívtam mert közel lakik hozzám. Kedves, odaadó, átlagos szomszéd néni aki érti a dolgát, szinte mindenre kapható, én mindig nagyon elégedett voltam vele. De ő csak az idősebb korosztály kedvelőinek ajánlott mert nem szép, csak jó :-)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Zsófi27
Zsófi(27) Nagyon ott van.. aranyos szép és csodásan végzi a dolgát :P a lakása is nagyon tiszta és diszkrét :) én mindenkkinek csak ajánlani tudom! Én biztosan visszatérő vendég leszek !