igazad van, de akkor nem tudtam volna leírni a többi tapasztalatomat.
igazad van, de akkor nem tudtam volna leírni a többi tapasztalatomat.
Fiúk! valahogyan listázni kellene azokat a szolgáltatókat, akik a telefonos egyeztetéskor mindent beígérnek, aztán az action közben hirtelen mégsem tartják az ígéretüket. Majdnem általános az, hogy a telefonban bevállalt NFVSZ szolgáltatás megakad a VSZ előttl, sokszor azért mert úgy csinálja a szolgáltató, hogy véletlenül se kerüljön sor a súlyvesztésre..
Köszi a választ Gróf Úr.
Én nagyobb eltérést gondoltam,de így még jobb:)
Sziasztok. Az apróbetűs részben hirdető hajdúböszörményi golgynél járt már valaki? Tapasztalat?
pöcörő · Kvázi-tag · Van róla egy csomó infó, ha visszakeresel.
Kisit rideg a stílusa és szerintem nem gyengén depis, de ha elcsíped a ritmusát, akkor akár jól is elsülhet a dolog. Anált is vállalt régebben és nem is csinálta rosszul.
Keress rá a nevére!
haban · Tag · Telló száma azonos Alíz 18-al egy időben regiztek.
Lassan jobb lesz otthon maradni a felhozatal miatt.
ha van l*vé rájuk, bejelenkezés , tedd amit kell azt ha nem adja nincs l*vé ,
slimjohn · Újonc · Írtam neked én is választ a kérésed nyomán privátban, de valószínűleg nem olvastad még.
Én inkább azt mondanám természetes a magatartása.Nekem nem jön be az az erőltetett ,,barátnő feeling-es szerepjáték , hogy hű de jó vagy , hű de szuper" . Inkább adja maga magát
+1
Én meg szoktam neki(k) mondani most már, hogy előre a semmire nem adok l*vét. Esetleg a felét, ha mégsem úgy alakulna, ahogyan kell. Ha teljesíti a megbeszélteket, akkor természetesen megkapja ami jár és szívesen odaadom, hiszen én vagyok az aki jobban tart tőle, hogy átverik. Én tuti, hogy odaadom utólag, csak váltsa be az ígéretét. Nem sajnálom tőle, de első a korrektség és a bizalom. Utálom, amikor én megelőlegezem a bizalmat és nem lesz belőle az ami. A tanuló p*nz meg volt. Soha többé.
Más szóval, ha én megteszem, amit nekem kell, akkor tegye meg ő is, amit neki kell. Kész.
Köszönöm Neked is és a többieknek is akik írtak privátban nekem.
Nagyon hasznos infókhoz jutottam...
Fütyülős · Őstag · Maximálisan egyetértek veled. Ezentúl én is így fogok eljárni, csak nehogy a rigolettó másképpen döntsön. ;)
Pont az a jó barátnő feelinges szerepjáték, ahol nem erőltetett. Ilyen is van, és ők a szakma művésznői. Olyannal is találkozam, akik tényleg szerették, élvezték -no persze nem mindenkivel és nem nagyüzemben -mert úgy nem lehet.
Van két hirdetés is, egyik 20-as, másik 30-as számmal. Talán attól változik a "hangulat", hogy melyiket hívod.
-----
A futószalag effekt ellen pedig kellene valami tachográf szerű :)
----
Egyébként én annak a híve vagyok, hogy aki minőségi(bb) szolgáltatást szeretne és képes nyújtani, nyugodtan emeljen legalább 20-30%-ot a többiekhez képest.
Inkább adok ki 1 x 1,2 szeres árat, mint 5 x 1 szeres árat, amiben jó esetben 1 szer valóban pozitív élménnyel távoztam.
Sziasztok!
Valaki küldene Anita Belliniről FRISS beszámolót?
Valaki tudna ajánlani hölgyet, akinek jó a franciája??
Köszi a segítséget.
zandras · Tag · Evelin 22 nekem kicsit fura volt beütöttem az okosba a számát erre kidobta a valamikori Lilla masször adatait. Beválaltam nem lilla volt de ugyanazt a telót használják. A hölgy lagalább175 magass vékony és a cickók fotosopban készültek. Nem értem miért, a természetesek is nagyon jók. Kitünöen tudtam kapaszkodni beléjük lovacskázás közben.
Letti18:
Csinos fiatal,szende kislány.Nah persze ha ezzel foglalkozik annyira mégse az :)Eleinte kicsit távolságtartó volt aztan szerintem feloldódott.Csokkal is eleinte szukmarkuan bant aztan belendült:)
Fra...a,aktus rendben volt jol pakolható.Aki a barátnő feelinget keresik itt megkaphatjak.
Plusz pont,hogy előttem elment fogat mosni.Viszont én is éreztem azt amit már páran előttem.Egy ien lánynak nem ebben a közegben,m*nkában lenne a helye.Aztan még kicsit frusztraltan is éreztem magam.
Mindent összevetve én joléreztem magam :)