A mockosz kisz hobbitkák elvették a drágaszágomat, azaz a szerkesztőség levette a szövegszerkesztőböl a színeket.
Sajnos! :(
Bár nem tudom kit zavart ennyire. A mai napig nem válaszoltak...
Fütyülős · Őstag · A mockosz kisz hobbitkák elvették a drágaszágomat, azaz a szerkesztőség levette a szövegszerkesztőböl a színeket.
Sajnos! :(
Bár nem tudom kit zavart ennyire. A mai napig nem válaszoltak...
Köszi a választ.
Az utóbbi 1 hónapot osztanám meg veletek!
Minden lánynál csak fél órát voltam és fr*nciát kértem.
Bogi (30): Életem egyik legjobb fr*nciája volt és a hölgy is nagyon kellemes társaság volt, csak nekem kicsit nagy darab (képeken véknyabbnak tűnt). Ilyen alaposan nem tudom mikor ny*lták körbe a f*rkam. Helyszín Water Tower.
Lotti (18): Kicsit kapkodós, sietős, órát nézős, de azért élvezeten fr*ncia. Helyszín ugyanaz mint Boginál, még a szoba is (kicsit ő is nagyobb a kelleténél).
Fanni/Fannika/Crystal: fejre nagyon nem jött be és a teste is nagyon puhácska. Ajtóban szokásos megfelelek-e szöveggel várt. Fr*ncia lassú, nyugodt, de én pont így szeretem. Lakás korrekt, viszont kutyaszag van.
Lora: Többször is voltam nála. Nagyon csinos, nagyon kedves lány. Fr*ncia nagyon kellemes lassú élvezetes. Nincs mellé felesleges ny*gés, viszont húzós *r.
Detti (25): Nála is többször voltam. Tökéletes, lassú, élvezetes fr*ncia kevés k*zezés. A hölgy kicsit pocakos, de nem vészes. Bell str-en található, lakás elmegy. 1x mindenképp ajánlatos kipróbálni.
Lara (28): Nála is többször voltam. Dettivel együtt vannak. Fr*ncia hasonló mint Dettinél kicsit több kezezéssel. De azok a m*llek teljesen megbabonáztak, imádtam őket fogni :)
Enikő (23): Hát nagy csalódás volt. A lány külseje egyáltalán nem fogott meg kicsit német súlyemelőnő kategória, de azért maradtam. Fr*ncia harmat gyenge nagyon sok kezezéssel. Óra trükkös, mert már a kapuban álláskor nullázta. Sajnos nem tudom ajánlani. Még beszélgetni se tudtam vele semmiről. ótós mekivel ***moderálva***.
Eszter régen Ruby: A sok komment miatt muszáj volt kipróbálni. Arcra kicsit több mint 25, eléggé megviselt. Lakás korrekt és a városi shell kút környéke. Fr*ncia elmegy. kicsit erősen rángatja és a z*csival sem foglalkozik.
Minden lánynál volt NFVSZ
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. 1 hónap múlva folyt köv.
Üdv mindenkinek Anicska 35-röl szeretnék beszámolni ma reggel voltam nála tegnap délután egyeztetünk mondta hogy most már más helyen van Füredi ut.Reggel ott vagyok a megbeszélt idöre talán még egy kicsit nagyon korábban is hivom mondja tiz perc mire elkészül oké,bejutás egyszerü bemegyek én nekem mindig kimegy a lábamból az erö mikor megláttom öt ,mert már én harmadjára voltam nála,de anyira hasonlit egy volt barátnömre mintha ikrek lennének.Gyors zuhany és irány a szoba egy nagyon szexy kis ruciban várt elkeztünk egy kicsit beszélgetni simongatni egymást csók és utána fr*ncia kölcsönös fr*ncia mikor már elég jó állt a zászló fel a védöruha egy kis lovaglásal kezdtünk majd háturól csináltam utána egy kis feleség pózban majd vissza a pacira és ott lett végem.Egész idö alatt puszilgatott csók és hogy ne siessek nyugotan lazán van idö nem nézte az órát az ember tényleg elhiszi mintha a barátnöjével lett volna.Mikor végeztün még egy kis beszélgetés az élet nagy dolgairól utána irány a zuhany és bucsú puszi.Összefoglalva ez az én tapasztalatom fr*ncia 10/10 action10/10 lakás a célnak tökéletes fogatatás 10/10 itt azt értem hogy megkérdezte hogy iszok valamit vagy egy kis nasit, mindenkinek tudom ajánlani akinek elege van már fiatal adide a bobot és huzál a fenébe lányokból,na üdv mindenkinek. UI.kösszönöm Ancsika ezt szép délelötött igérem hamarosan jelentkezem szia puszika
Figyelj, a remény nem halhat meg! A szavakat legalább külön írta, és használt két vesszőt mondattagolásra!! Ne legyünk telhetetlenek!!! :D :D
Fijjúk, sztem a netes telók világában a kis monitoron való bénázó pötyögés soxor szül eccerű szöveget, ez tejjesen normális. Ha a meszidzs (nam találom a hosszú dzs-t) okés, akkor örüjjünk, hogy valaki egyáltalán infót közöl. nacsá
Szanyka (26)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok!
Ma egy fantasztikus dolog történt velem és úgy döntöttem megosztom veletek.
Ma délelőtt egy kedves rejtett számos vendég meglátogatta a lakásom. A szobában megbeszéltük mit szeretne,utánna elment (elvileg) zuhanyozni.Gyakorlatilag csak a vizet engedte meg a fürdőben. Az úriember stílusa mondhatni elég alpári volt.De ez még nem is zavart vonlna,hanem ami utánna jött miútan távozott a lakásból.A fürdő ajtót kinyitva látom hogy az egész úszik a víztől, ugyanis direkt nyitva hagyta a tusolóval a vizet.
Tényleg birka türelmü ember vagyok de ez kiverte a biztosítékomat. Kérdezem én ez mire volt jó???
Lehet engem támadni a kinézetem miatt de a korrektségem miatt nem.Ez az úr pedig szánt szándékkal ártott nekem.
Ezek után soha sem fogom felvenni a rejtett számos hívásokat.
Sokan szidják a lányokat hogy milyenek de a vendégek stílusa is hagy kivetni valókat,tisztelet a kivételeknek.
Egy új élménnyel gazdagodtam.
Tóci környékény tudtok valakit?
Egy kis segítség kellene...
Jövő hónapban Bp.-en leszek egy rövid ideig és érdeklődnék(már aki tudja),hogy átlagosan mennyivel számíthatok magasabb tarifára.Úgy tudom vannak itt a fórumon olyanok akik már megfordultak Pesten is és tájékozatabbak ebből a szempontból.
Nyilván tudom,hogy nem ezen a fórumon kellenne ezzel kapcsolatban érdeklődni,de a Bp.-i fórum "teszthalott" állapotban van.
Vivien 20-ról valakinek van infója? A teste önmagáért beszél.
Fütyülős · Őstag · Jessyka vagy Jessica? Tök mindegy. A produkció ugyanaz! De nem csak nála!!!
Sziasztok. Pár éve (2011, 2012) Kis Sellő, majd Sára néven dolgozott egy 20 év körüli lány a Civis utcán. Már korábban is kérdeztem, de hátha valaki tudja, hogy ő már abbahagyta, vagy máshol más néven dolgozik?
A szőke egyetemista Barbika (23)-ról pontosan ez a véleményem, régebben írtam is róla. Fantáziátlan, sőt kérésre is nehezen teljesít alap ABC-től csak kicsit is eltérő dolgokat, és nem is teszi oda magát. Amúgy én az intelligens csajszikat szeretem, piszkosul elegem van a HP-kból, de Barbika az átlagnál valamelyest több eszével sem tudta kompenzálni alapvető hiányosságait - egyszer és utoljára voltam nála X éve.
Igazándiból nem nagyobb bátorság, mert rejtett szám ide vagy oda, ha baj történne, a rendőrség megkapja a szolgáltatótól a hívó fél számát és adatait (ha az adatok hamisak, az meg kiírt szám esetén ugyanúgy hamis). Persze más kérdés, hogy kisebb ügyek, bunkóságok is vannak, és akkor jó ha megvan a letiltás lehetősége.
Sziasztok!!!!!!!!!
Segítséget szeretnék kérni! Kit ajánlanátok születésnapra táncolni, esetleg erotikus műsorra? Remélem fogtok tudni segíteni benne, nagyon fontos lenne!!!!!
Szia :)
Zsófi71
a kép alapján ígéretesnek tűnik :)
Gy*kér p**aszt az ilyen.
Én mielőtt elindulok akkor is lezuhanyzok akkor borotválkozok meg amikor odaérek ugye akkor is zuhanyzok.
Egy friss tapasztalatot osztanék meg veletek.
Jessyca (18): Városunk közepén r*nd*l, csak fiz*tős parkoló van a közelben. Telefonos beszélgetésünknél egyeztettünk egy NFVSZ. Á* korrekt, ezért meg is látogattam.
Bejutás egy kicsit körülményes volt, mert ezt a házat eddig nem ismertem és az ajtón nem volt szám, de végülis megoldódott.
A hölgy külsőre nagyon csinos és az arca is nagyon bájos. Az ágy 2 db egyszemélyes ágy fakerettel összetolva, úgyhogy nem túl kényelmes.
Any*gi rendezve előre, elmegyek lezuhizok, visszaérek és a hölgy el is kezd simogatni. Mikor már kezdek keményedni nyul a g*miért és húzná fel.
Hoppá! Kérdem mit csinálsz? NF nem kell g*mi! Erre ő: másképp nem csinálom. Na mondom mindegy ha már itt vagyok kipróbálom így is a m*lytorok technikáját.
Hát az se jött össze, mert csak a h*gyét bírta bek*pni.
Összességében nagyon aranyos csajszi, és kávézni elmennék vele sőt barátnőnek is elfogadnám a külseje miatt, de ez a szakma nem neki való. Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani.
pöcörő · Kvázi-tag · Megköszönnmé, ha valaki priviben megírná a tapasztalatait azok közül, akik igénybe vették már a Viki(29) páros masszázsát.
Telón már megtudtam a legfontosabbakat, de életszerű élményekre vagyok kíváncsi, hogy érdemes-e belevágni ebbe a ruhás masszázsba?
Köszi!!!
pöcörő · Kvázi-tag · H*lye vagy, hogy maradtál.... Ha nem a megállapodás és beígértek szerint teljesít ott kell hagyni a p*csába. Majd egy pár ilyen után rájön.