Rubi 19. Dobozi ltp, Újj a lány, lelkes ajánlatos kategória.
Rubi 19. Dobozi ltp, Újj a lány, lelkes ajánlatos kategória.
Sziasztok! Apróban nézte már valaki Claudia nevezetű hölgyet? Bővebb infót ha tud valaki priviben írja már meg!(kor,hozzáállás,*rak) üdv
Bocsi elírtam (Sinclairnak) Jessy a molettes, alacsony kis csajsz, de rendesnek tűnik. Barbieval és Lettivel dolgozik a zöld panelben a Füredi mellett. Jessica, ő olyan amilyen a képen. Viszont vélhetően jó futtatója van, mert korábban szerényebben adta elő. Tény, hogy egy aranyos, ügyes, kedves és rutinos kis nő. Rajta kevésbé látszk a gyermek, mint pl. Lilin...De lehet, hogy a felelőség teszi őket kedvessé, odaadóvá. Ajánlott kategória mind a kettő, mármint Lili és Jessica
Ha már a spórolásnál járunk,akkor még egy j betűt az Újj szóról:)Bocsika
A héten meglátogattam Brigit (Brigi18). Az ajtónyitáskor pozitív csalódás ért,jobban néz ki élőben,mint a képeken. Szép arca van és nagy szemei csini műszempillákkal. Ápolt,igényes,finom illatú. A formái sem utolsóak,ilyen kerek feneket régen láttam. :)
Fr*nciska 10/9.
Az aktus rendben,jól idomul. Jó fej kiscsaj és nagyon közvetlen. Csak ajánlani tudom! ;)
Barátnője még Lili(27),nem rossz,de kissé mintha zavarban lett volna. Fr*nciskája 10/8,az aktus rendben.
Ugyanezt a sz*lg*lt*tást nyújtja Letti(18),aranyos és bájos. Fr*nciska és aktus teljesen rendben. Jó kisugárzású kis virágszál. :)
A lakás tiszta,hangulatos,otthonos.
Örülök,hogy vendégségben járhattam a legendás zöld házban.
A kemény mag itt található Lettikével és Brigivel az élen. ;)
Üdv mindenkinek! Olvasgatom itt a fórumot hogy kihez lenne érdemes meni. Teljsen felcsigázott a Lara28. Úgy látom nagy pórt kavar itt. Meg is látogatom.
Azért, hogy megvédjem picit Larát (bár még soha nem jártam nála) elég kellemetlen dolog onnan leszedni a szőrt! Nem beszélve róla, hogy amikor nő vissza akkor kvára képes ám szúrni és viszketni :)
Probaltam hivni de nem veszi fel? Szoboszlon megtalálható ezert erdekelne kinek van valami infója!
Fütyülős · Őstag · Hűha, na itt aztán megy a reklám, talán több is mint egy kereskedelmi csatornán. Pedig a jó terméknek nem kell cégér!
Amíg a lóg valami ami neked is barátom, addig nehéz lenne nőnek nézni engem. :-) A héten nem jutottam el hozzá, de átadom szíves üdvözleted.
Az eddigi csajok közül eddig ők tetszettek legjobban. Kinek a pap,kinek a papné. De kedves Kurátor úr,kit ajánlanál még?
Ez a vélemény-nyilvánításomra való célozgatás?
Hello
az aproban hirdeto Petrus rol valami velemeny?
privatbat
koszi
haban · Tag · Kedves Gróf Kurátor makktársam gratulálok az öt éves törzsgárda tagság eléréséhez, további sok sok orgazmust.
Boldog nőnapot kívánok,a hölgyeknek! :)
Boldog Nőnapot Kívánok Minden Lánynak és Hölgynek, továbbá Boldog Névnapot a Zoltánoknak! :)
Boldog Nőnapot a hölgyeknek ;)
A piac utcához ***moderálva*** van valaki?
Sziasztok!
Aki már járt olyan lánynál aki napközben érhető el csak egészen kora délutánig (tehát max 16h-ig) ott lehet olyasmiről szó, hogy előre egyeztetve később is fogadjanak? Vagy senki nem akart még ilyesmit?
Van pár kiszemeltem akikhez elmennék de ez a 15-16h zárás nagyon nem jó hiszen napközben dolgozok mint a legtöbb ember. Emiatt szabit kivenni meg azért durva. Ti hogy oldjátok ezt meg?
Marhajó ez a like/dislike. Látszik, hogy mennyi a st**gó meg az álnéven futó hirdető ezek arányából....