Hú. Mi folyik itt!
Egy magánbeszélgetés, ami moderálás gyanús + figyelmeztetés. Hogy "Ez a debreceni fórum , kérjük a csevegőben folytassák ezt a beszélgetést. Vagy valami ilyesmi. :)
Fütyülős · Őstag · Hú. Mi folyik itt!
Egy magánbeszélgetés, ami moderálás gyanús + figyelmeztetés. Hogy "Ez a debreceni fórum , kérjük a csevegőben folytassák ezt a beszélgetést. Vagy valami ilyesmi. :)
Megint kerestem én is Nellyt Kellyt, de megint nincsenek. Feltöltődnek biztos, mert már uncsi volt az utóbi idöben. Egyszer én ise tudtam kijönni abbol a szobából amit írtatok, de még a beszlgetés se nagyon ment. Fekete csinibaba Rahel is.. róla is jókat tudok irni bár nem csinál mindent. Amugy ismerős volt a lány arca, szerintem régen ő volt Melitta vagy Melisza vagy valami ilyesmi név. Nem értem ez mire jó? De hozzá még viszamegyek.
Ma akarom meglátogatni,de mi is az igénytelen?
Hali:)
Fruzsi 18. Vízes blokk torony! Lettivel rendel, jó test, feszes jó cicik, formás popsi jól lehet dübögtetni, de amikor pózt váltottunk s vissza raktam a p.....ba a brét, valami enyhe szag csapta meg az orromat. ÁÁÁááá ezt nem hiszem el, itt akarom ki jelenteni, hogy csak enyhe volt a szag! A pipa számomra kissé kevés volt, alig kapta be, viszont mondom jól döngölhető!!!!!4 Ja és szereti ha Letti nyalja Xd.
Na csumi
Sofiról:5-10évet és kb10 kilót tagad le.Kedves,óranézős,nem sok mindent vállal a többiekhez képest drága
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.Alexa 27 cickoja nem szilikonos?Ahogy nézzegettem a képeit nekem szilikonosnak tűnik.Ha eredeti cicik akkor baromira jok.
haban · Tag · Letti már a víztorony mellet rendel? Nemrég még a kürtösbácsi utcában volt, bár ott jó páran voltak.
Szerintem összetéveszted Lottival. Bár biztosat nem mondhatok, amíg fel nem hívom :D
Fütyülős · Őstag · Suzanne(18):
Hajnal street, normál panel, normal prize. Az ajtóban magas, vékony, fiatal lány fogad. OK. Arcra megosztó lehet. Zuhi, számolás, baszoba. OK. Franciska gyengusz, lelkes amatőr. OK. Aztán jön a meglepi. Dogystyle-ban olyan bűz csapott meg, hogy majdnem lehánytam. És fokozta a gondolat a gyomromat amikor az esetleges KF-ra gondoltam, amit hála égnek kihagytam. Hát mit mondjak, 10/1. Gyorsan tipli, majd fertőtlenítés mindenhol. 2 nap múlva is éreztem magamon a szagot... Brrrrr. A hírdetésben szereplő legyél tiszta, ápolt...stb nem értem miért van odaírva, ha csak a vendégtől elvárás. Csak ismételni tudom magamat, ami nem megy nem kell erőltetni. :(
Hát, ha ez igaz, akkor a csaj kilőve.
Amúgy jó csaj lenne Suzanne 18?
Popsija, cicije rendben van?
Szeretném veletek megosztani e kétlánnyal valószemélyes tapasztalatomat.Szandy19 és Livía kolleganőjét.Mikor megérkeztem mindkét lányhoz az a környezet ami fogadott az maga volt a pokol..Rendezetlen körülmények abszolút nemadnak a külsejűkre..Az én megítélésem az,ha egy lány itt hírdeti magát akkor nelegyenek próblémák a fogaikkal meg stb.Azonnal meg is köszöntem azt,hogy tudtak fogadni de tovább is álltam..
dr Bigyó · Tag · Ezért hagytál ott a chaten? Na szép! :D
Nem lettem nyugottabb :D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Sziasztok!Sajnos igazat kell adnom Elvirának.Elég sajnálatos dolog hogy több vendégem jelezte felém és mesélte hogy telefonálgatot hívott tőbb szolgáltatot és úgy látszik most ez a divat aminek én például k...nem örülök és felháborit,hogy 10 hirdetőből 4-5 gumi nékül válalja a szexet!És nem extra vagy valami/extrába se szabad!!!!!!!!!!/ hanem alap és /8 törpéért/1 hófehérke döngetésért.. ezt értsétek jól,ügyesek vagytok ti ;)...Ez nekik üzeném!Normálisak vagytok??!!A többi szolgáltatoval is kicsesztek egy az mert ha esetleg elkap valamit tőletek viszi tovább a másik egy kalap alá vesznek veletek akik normális,tiszteséges szolgáltatók!!!!!!
Húhh. Épp ebben a sz*kmában vállalják g*mi nélkül?!?!?!?!
Nem semmi.
Ezt most ne értem??????
Nem vagyok stricoid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak egyszerü vendég: ennyi:)
Na csumi gróf Úraság XD
Áhh:)
Vágom már: nem ment tovább a dolog! Fr*nciska volt a csattanó vége, de az sem
olt az igazi. Én kicsit más műsort vártam!
Na csumi
Egyik haverom, egy nyalintás után ment a Bajcsy Zsylinszky-re, mert valami r*gya jött ki a száján:(. A hölgy még most is aktív hírdető, és jól szituált !!!!!! Bár hozzá tartozik, hogy a cimborám hajlamos hamar elkapni az e féle dolgokat:(.
Ez még nem jelenti, hogy a lány beteg lenne. Nekem is van ismerősöm akinek elég ha egy másik ember után iszik egy üvegből és máris kipattan a szája. Vannak akik erre érzékenyek. Nem feltétlen jelenti, hogy a másik nyérces :)