Sziasztok! Barbi 22-ről csak röviden! Képek róla készültek, de + 10 kiló van rajta! Fraciska 10/8 ,akció 10/6. Az akció közbe nem engedi ,hogy rendesen megtömd így nem lesz végig pun*is a far*ad. Kecó a legjobb azok közzül ahol eddig jártam!
Sziasztok! Barbi 22-ről csak röviden! Képek róla készültek, de + 10 kiló van rajta! Fraciska 10/8 ,akció 10/6. Az akció közbe nem engedi ,hogy rendesen megtömd így nem lesz végig pun*is a far*ad. Kecó a legjobb azok közzül ahol eddig jártam!
Mikor én jártam nála akkor ezzel a megtömés dologgal nem volt gond. Szépen lovagolt és bement tövig, lehet ez méretfüggő nála. Viszont nekem inkább az volt a bajom, hogy olyan fadarab, jégcsap volt, hogy rendesen rosszul éreztem magam miatta. Úgy éreztem, hogy neki ez egy rettenetes kényszer és nagyon látszott is rajta. Totál lelombozott és idő elett be is fejeztük és eljöttem. Nem tudom ez változott e nála de többen mondták ezt róla, hogy a hozzáállása katasztrófa. Egy guminőben több az élet mint benne.
subfiu · Újonc · írt valaki a kérdésedre? engem is érdekel?
Nem unod még? Már több mint egy éve ezt csinálod; bárki bármit ír Barbiról te egyből elsírod, hogy neked annó mennyire rossz volt nála/vele, és azóta már 66-szor láttad civilben és mindig robotszerű/hűvös/kimért volt. Sőt, ha a többi Barby-ról ír valaki, te akkor is sietsz megjegyezni, hogy az i betűs Barbival vigyázni, mert ő így-meg-úgy. Megértettük, felfogtuk, elfogadjuk (még akkor is, ha én pl egyáltalán nem ilyesmit tapasztaltam). Lépjél már tovább légy szíves.
Helo kedves Mt-k.
Ha jol ertesultem, a forum hozzaszolasok alapjan, Nelly, Kelly es Letti egy lakasban rendelnek. Ha igaz, elarulna nekem valaki merre talalhatoak helyileg? Irtatok hogy masok is vannak meg ugyanabban a hazban, errol is jobb lenne tobbet tudni. Erdekelne meg mas paros, vagy tobb lany egy helyen helyekkel akik ajanlott kategoria. Harman mennenk haverokkal ezert kellene az info. Bocsanat az ekezetek miatt, ez nem magyar gep. Szoloban viszont erdekelnenenek holgyek venkert es tocoskert teruleten es korzeteben. Koszonom elore is az informaciot. Privat uzenetben is irhattok ha van meg ra lehetoseg. Reg jartam mar erre. Koszi megegyszer, szep napot.
Sziasztok.Viki masszázs 29 ,csak masszázs vagy van valami *xtra is?
Hát végülis akár változhatott is az évek alatt, bár szerintem neki nem kéne ezt csinálnia...
Majd talán elmegyek hozzá még egyszer, akkor kiderül, hogy változott e :)
Mindenesetre nem én vagyok róla egyedül ilyen véleménnyel.
En is jartam nala nemreg, velem kifejezetten baratsagos volt, de tavolsagtarto. Igyekezett egy vendeghez meltoan banni velem, mondhatni. Alakja alapjan en azt mondanam, nem rola keszultek a fotok, de lehet h tevedek. A csok visszafogott, de engedi, nekem nem nyafogott dongetesnel sem, sot ugy latszott, elvezte, vagy jol imitalta :) Lehet h veled van/volt a baj, Marcus ;)
Lehet, de mondom mások is ugyanezzel a véleménnyel voltak róla. Nem hiszem, hogy ennyi emberrel baja van. Lehet vannak jobb és rosszabb napjai és én pont egy rossz napján látogattam meg.
A lakás valóban fullos és nekem az alkata is nagyon bejött. Akkor még úgy nézett ki ahogy a mostani képein is. Szerintem a képek róla készültek csak nem mostanság. A baj az volt amit már írtam is, hogy nagyon látszott rajta a kényszer. Elhiszem, hogy nem élvezetből csinálja de ha ennyire rosszul esik neki ez akkor inkább ne csinálná. Vannak még páran akiknek jobb lenne nem erőltetni ezt a dolgot. Nem ő az egyetlen.
Vagy az is lehet, hogy valójában két lány van a hirdetés mögött és a teltebb az nem az aki a képeken van. Ez megmagyarázná miért írják egyesek azt, hogy jóval vastagabb mint a képeken de kedves. A másik lány az aki a képeken van nem ugyanaz. Ez simán elképzelhető.
Nándi · Őstag · A visszafogott távolságtartó lányok pályát tévesztettek, nekik nem itt van a helyük.
Hali
Nem vesztettél semmit, korábban írtam róla beszámolót, Georgina névre rákeresve megtalálod.
Hello!
Tudtok ajánlani 50 kicsit vagy sokkal fölötti hölgyet? Akár itt hirdetőt vagy amatőrebb hölgy is érdekelne !
Köszi előre is a választ
Na jó, ez már azért tényleg durva. Írod, hogy évekkel ezelőtt voltál nála; tényleg akkor traumaként élted meg ezt az egészet, hogy még mindig rajta rugózol? Sőt, most már ott tartasz, hogy csak úgy elképzelhető, hogy valakinek más véleménye legyen róla, hogy két különböző lányról van szó... megnyugtatlak: 2012-ben is ő volt Barbi, 2013-ban is, 2014-ben is, és most is.
Már akkor mikor én voltam nála írtak itt olyat, hogy nem kicsit vaskosabb mint a képeken és nem ő van rajta. Ez is alátámasztja, hogy 2 lányról lehet szó. Én tuti annál voltam aki a képeken van, egyáltalán nem volt vaskos. A testesebb lány egy másik valaki. Ennyi. Ez teljesen logikus magyarázat.
Sziasztok.A Kassairol tudnátok valakit ajánlani?köszi.
No offense, csupán emberi kíváncsiság miatt kérdezem, hogy akik az alapján keresnek lányt, hogy merre lakik az miért van?
Az "alomashoz közel" indokot még meg is értem, átutazóban van valaki és siet tovább, az még oké...
azonban elég 3-4 oldalnyi hozzászólást visszaolvasni és egy teljes Debrecen térképet fel tudok rajzolni a kérdések alapján. Én úgy gondolom, hogy ha jónak gondolok egy szolgáltatót (pl. korábbi beszámolók alapján), akkor elmegyek hozzá a város tulsó végére is, nem akkora nagy város Debrecen.
MÁS:
Tapasztaltabbaktól kérdezem: Ez a másik lány ugrik be helyette dolog mennyire gyakori esemény?
Kicsit elgondolkodtatott az alább lefolytatott beszélgetés...
Egyébként én is akartam már írni beszámolót múlt héten, de elmaradt a látogatásom megfázós-köhögös nyavaja miatt, aztán nem akartam körbefertőzni mindenkit. Amint teljesen jól leszek, pótlom :)
Fütyülős · Őstag · Teljesen jó a meglátásod. Az "ezeken az utcákon ki rendel?" emberek csak idepiszkolnak, majd iszkolnak. Nem maradnak fórumozók. A beugrós dolog olyan ősi, mint maga a szakma. Sok olyan hely van, főlleg a Fényesben ahol "aki éppen ráér". Ezért vannak szokszor ugyanabban a ruhában, és hasonló pózokban fényképezve a lányok, hogy megtévesszék a gyanútlan "áldozatot". :D
Javaslom, hogy az "öreg" fórumozók beszámolóit nézd meg, és talán nem lesz nagy "meglepi". :)
Have a nice day! :D
Szerintem ennek evidensnek kéne lenni.hogyha valaki beteg nem megy addig lányokhoz.Én legalábbis így gondolom.
Tapasztalat megosztás:évek óta átjárok debibe ,sajnos a nevek változnak,de hátha tudok valakinek én is segíteni ...
ha maszírozásra megyek én Ryta(30) ajánlom....cserfes aranyos nekem nagyon szimpatikus.....tiszta lakás jól maszíroz csak sajnos fr már nem vállalt csak kézi befejezést , de össz nálam 10/10
Nóra és kiara: kiara nálam nem jött be,maszír is gyenge és fr se adta (shell kút környéke )
Nóra nekem bejött többször meglátogattam már,lakás közepes fr közepes de a sex 10/9 tüzes ,vidám,cserfes ,édes kis csaj, nálam jó volt az összhang(én ajánlom)
nemrég voltam Hanna nevű fiatal leánynál (polír udvar asszem így nevezitek)sajnos én őt nem tudom ajánlani....gyors fr kértem f*z*tem szerszám mosás:) visszamegyek ....És azt mondja nekem 15 perc a gyors eltelt 5 perc siessek:))))kicsit lelombozott ...az órát folyamatosan leste gépies volt nekem, többet nem megyek az tuti...
Georgina:igaz most nem látom a hírdetését ,(nagyállomás magas épületben rendelt)aranyos fiatal szép kis csaj lakás közepes össz 10/8 sztem ajánlott
régebben jártam csúszka masszázsra niki 30 néven hírdetett asszem a derék utcán de már régen láttam a hírdetését ,valaki tud róla valamit? ő isteni volt iszonyatos csúszka masszázs és fr befejéz 10/10000000000 nekem:))))
sajnos sok név kiment a fejemből de majd mostmár ígyekszem megoszatni frísebb élményeimet idejében:)