Tisztelt publikum!
Akkor most Kelly vagy Nellyhez érdemesebb el mennem???? Mind kettő nem megy, melyik leányzó a jobb választás??
Köszöntem:)
Tisztelt publikum!
Akkor most Kelly vagy Nellyhez érdemesebb el mennem???? Mind kettő nem megy, melyik leányzó a jobb választás??
haban · Tag · Fannikának több hirdetése van. Itt kettő és az apróba egy. Nézd a telló számát. Még az ősszel Crystal 25 néven hirdetett hasonló paraméterekkel és telló számmal egy hölgy. Karosszériát tekintve ígéretes, dehogy milyen a kiszolgálás és a logisztika én is kíváncsi lennék.
haban · Tag · Legjobb választás ha teheted egyszerre mindkettő. Én Kelly 20-nál voltam csak ajánlani tudom szorgalmas odaadó mindent megtesz hogy a kedvedbe járjon, és még jól el is lehet vele beszélgetni. Mindkét lányról jó vélemények vannak. A két lány nagyon egyforma de fotóik alapján Kellynek nagyobb a cicije. Kellynek nemrég volt a szülinapja. Ha már meglátogatod valamelyiket vissza járó lehetsz mert több gyöngyszem rendel ebben a szalonba, jobbnál jobbak. pozitív hogy a törölköző mérete is nőtt. Logisztika jó Debrecen egyik legjobb szalonja, nekem be jött.
humm · Kvázi-tag · mit követett el ?
Szevasztok! Lizi nevű hölgy felől érdeklődnék hogy tevékenykedik e és ha igen akkor hogy lehet elérni? Télen kerestem többször is de nem jött össze mert vagy beteg volt és azért vagy másra hivatkozott .
Valami tapasztalat Eszter25-el kapcsolatba?? a vörös szépségről lenne szó
Használtam,de róluk nem találtam infót.
Nándi · Őstag · :D fogalmazok cizelláltabban, nem voltál elég körültekintő!
Nóra 22 isteni barátnős :)csak ajánlani tudom !
Sziasztok!
Réka(19)-ről van valakinek infója? Valóban új lány? Privátban is jöhet válasz. Köszi!
Én is Kellyre gondoltam a fotók alaplyán, de régebben azt olvastam, hogy kissé lóg a cickó és valamelyest puhák is??
Igaz ez? Arcra szép a leányzó? Az exsün közbe nem kapkodja a telefont??
Hi. Van már róla beszámoló amelyeket nagyjából megegyeznek az általam tapasztaltakkal. Régebben Ruby néven volt (és ő is már évek óta 25, de a valóság is olyan 30 körül).
Testre vékony, bár szül*s nyoma látható, mellek kissé graviálnak és nem nagyok. A hozzáállás remek, a francia jó, kedves, figyelmes, beszélget, összességében ajánlott.
Sziasztok!
Az elmúlt időszak termése, nem sokat érek rá sajnos:
Zsófi (26): Polírudvar ***moderálva***, képek alapján is látszik hogy nem egy nádszál, a valóság ennél sokkal rémisztőbb. Nem maradtam, ez nem azt jelenti hogy nem kedves ésaranyos.
Jessica: régen Amanda néven rendelt, csípőtetkóról azonnal megismered, rövidebb barna haja van, jól áll neki. Csinos ugyanaz mint a képeken. Már nem olyan lelkes mint kezdésnél, de még mindig jó. Francia közepes, aktusnál lelkes, van anál, amit annyira nem kedvel inkább elvisel. Higiéniai probléma megszünt. Debreceni átlagban simán vállalható.
Réka: Polírudvar ***moderálva***, nem létezik helyette Hanna (18) van. Hanna nem tul szép nem túl lelkes, viszont órára f*z*ttem be, de fél óra után befejeztem, visszaadott ***moderálva***. Teljesen korrekt ez a része, mindezek mellett nem ajánlott, anál csak szóban van.
Szofi (18): Polírudvar úribb része, a lány kezdő, szép mint a képeken. Az adatlapján azt írja hogy kommunikatív, ez azt jelenti hogy mindenért rádszól, utasítgat, és folyton érezteti veled hogy Ő a felsőbbrendűség csúcsa. Franciska jó, amúgy a szex gyalázatos, anált nem is eröltettem pedig van. Kár érte, de nem idevaló, pedig lenne benne lehetőség. Jelenlegi formájában nem ajánlom.
Kerol: most valamilyen másik néven fut, de a képeket nem cseréli, nem tudom ennek mi értelme van, ott van ahol Jessica. A nő olyan 30-as évek végén járhat, úgy néz ki mint a képen baromi jó lábakkal, arca inkább érdekes mint vállalható. Francia közepes, aktus jó, lelkes odateszi magát, debreceni átlagban jónak minősül.
Lívia: Mekihez közel, aranyos kezdő lány, szép arccal és jó testtel. Ő sem ide való, francia gyenge közepes, viszont ha kedves és szimpatikus vagy vele, olyan mintha barátnővel lennél. Gondolom ez személyfüggő, Én jól éreztem vele magam, bár ahogy látom vagy belefásul, vagy abbahgyja.
A leírtak személyes tapasztalatok:)
Üdv mindenkinek
DeepBlowjob · Újonc · Sziasztok
Maya 22- ről valakinek van infója?
Keresőbe van Maya de 19, 20, életkorral. Esetleg ugyan az?
Köszi
gumibogyó · Újonc · Letti 18 Minek hírdeted magad, ha nem veszed fel a telót?
ki tudja: Hól?
Mikór?
Milyen árban dolgozik?
Érdemes hozzá menni?
haban · Tag · Egyet értek véleményeddel.
haban · Tag · Szia, érdekelne mi volt a gond Zsófi (26) al? Fotói alapján ígéretes. Lehet privibe is.
haban · Tag · Privibe megy.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves gumibogyó !! Arra nem gondolsz, hogy nem a te hívásodat várja egész nap hogy feltudja venni neked :-D Én se vagyok egy nagy helyesírási zseni, de te überelsz mindent :-D
DeepBlowjob · Újonc · Annyira jó hogy senki se válaszol a kérdésemre!!