Sziasztok!
Zsófi20-ról tud valaki mesélni nekem? Elég szép adottságokkal rendelkezik,úgy látom...
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Zsófi20-ról tud valaki mesélni nekem? Elég szép adottságokkal rendelkezik,úgy látom...
Előre is köszönöm!
Sziasztok. Az apróban hirdető ( Selymes) nevü nőről lenne valakinek infója? megköszönném ha valaki irna infót.
Letti (18): Zsoloka beszámolója alapján kaptam kedvet a leányra.
A képeknek és az említett beszámolónak megfelelően csinos, magas, szép arcú kislány. Igyekszik, csók is van. Tényleg próbál a kedvedre tenni, de összességében mégis csak egy ijedt kislány, aki nem való ilyen helyre! Egészséges szexkultúrával rendelkező férfiaknak ez kevés, inkább megsajnálják az ilyen kislányt, mars haza az anyukájához!
Van olyan 18 éves, aki olyan műsort levág, hogy a f@rkad kettéáll, de ő nem az.
Na csá.
haban · Tag · Ha arra a Zsófi20 -ra gondolsz aki 2015.01.29-én 12:06-kor regizett, az közben öregedett hat évet mert most 26 évesnek vallja magát. Tellóban kedves, rózsaszál átlagos, amit bevállal kedvező, karosszériája számomra ígéretes, a város fényesebb részén rendel. Remélem nem vadítottam el.
haban · Tag · Letti (18) ra tett észrevételeddel egyet értek. Kinek a pap kinek a papné nekem be jött. Valamikor el kell kezdeni, igyekszik a kislány, kár érte, a punciján már nagyon látszik a sűrű használat nyoma. Abban a szalonban rendel még pár gyöngyszem, próbáld meg Kelly20 (már 21 éves nemrég volt szülinapja, Isten éltese) vagy Jessy (19)-et hasonló jó szolgáltatók csak jót lehet mondani róluk de ágyba nekem legjobb Jessy (19) De meglehet próbálni Lotti (18) at hasonló jókat lehet róla is mondani bár a logisztika messze elmarad az előzőszalonhoz képest.
Ismertek olyan lányt innen aki engedi, hogy lepisiljék?
Micus 34-ről,egy kicsit bővebbet,ha valaki tud.A Gróf beszámolója kicsit rövid volt és nem teljesen érthető.Mi az ami elriasztott?Írd le légy szives pontosabban.Köszönöm.
Köszi szépen az infót haban!
pöcörő · Kvázi-tag · Szandra(28) = Anett (30)
Évekkel ezelőtt már voltam nála a Poroszlay-n. Most ismét sikerült betoppanni. Már akkoriban is több néven hírdetett, de legalább most a megadott korra odafigyelhetne.
Az eltelt idő nem látszódik meg az alakján. Továbbra is csinos, selymes bőrű 30-as lány. Arcra is rendben van.
Értelmes, kedves, intelligens, de igencsak távolságtartó. Beszélgetésbe nem nagyon lehet vele elegyedni, csak a szükséges minimumra törekszik.
A francia 10/9-es, az akció 10/5, mert a teste nagyon jó, de nagyon fadarab feeling.
Ha a hozzáállása jó lenne és nem lenne ennyire szótlan, hanem kihozná magából a jó értelemben vett dögöt, akkor az egyik legjobb is lehetne itt a városban.
Nem tini husi, de korához képest hibátlan a teste, gyakorlatilag a 20 évesek többségével vetekszik.
Szex után mindenféle komment nélkül felkelt és elkezdett öltözködni. Nem várom el, hogy cirógassanak és nyalogassanak utána is, de pár kedves mondat vagy kérdés ilyenkor még igazán beleférhetne.
Lehet mindez csak szimpátia függvénye és én nem voltam neki az. de mivel beengedett és kvázi f*z*tő vendégnek tekintett így viselkedhetett volna velem ennek megfelelően is.
Összességében 10/5, a hibátlan franciska és a test miatt.
lili25 a rendkívül öregkertben építi karrierjét immár egy hónapja. A fenekére vannak felépítve a fotói és ez nem véletlen mert ott magasan a legütőképesebb.:-) :-)
Egyszerű kicsit félszeg vidéki nő de jól idomul ha ügyes vagy. 30 azért màr elmúlt már . Arca atlagos ,felső teste sovány , mellei kissé már fáradtak.
Aktus közepére már jó nedves és utana oldottabb lesz. Összegzés képpen eléggé közepeske élmény volt de ha mindenki foglalt akit szeretnél és nem akarsz kockáztatni
akkor meg lehet próbálni.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Köszi az infot túró.
Jogos.
7415 a számának a vége, szexi csíkos-vádlis-szöszben van fotózva.
Fütyülős · Őstag · Már van. Használd a keresőt!
De ez nem csak neked szól. Minek irogatunk beszámolókat, ha senki nem használja a jobb oldalon lévő "keresés kulcsszóra" menüt?
Szóval a fórum JOBB OLDALÁN van a kereső, beírod a lány nevét, és talán lesz info!!!!
Akkor következzen egy masszázs beszámoló Niki30 -ről. Élvezzeték.
Az ajtó nyitva, ahogy felérek a folyosóra. Niki kedvesen fogad a bejárat mögött. Váltunk néhány szót, rég nem láttuk egymást. Kávéval kínál, amit el is fogadok, Nikinél - ahogy minden – a kávé és minőségi.
Frissen mosott, öblítőtől jó illatú törülközőt kapok – irány a zuhany. Niki megmossa a mellkasom, a vállaim, a hasam, rátér a farkamra. Jó alaposan, érzékien mossa meg – minden vér lefelé tódul. Miután ő is, én is patyolattiszta vagyunk, még egy kicsit borotválkozik – nem akarja, hogy szúrjon csúszkamasszázs közben.
A szobába belépve mindig elekad a lélegzetem. A minimal design nagyon szépen letisztult, minőségi megjelenése jellemzi a szobát, deep house szól a háttérben, aminél tökéletesebb el sem tudok képzelni. Tisztázzuk, mit szeretnék, csúszka masszázst, ahogy mindig.
Aki látott már nuru masszázst, az tudja miről beszélek. Nikinél én pontosan azt kapom, amit szeretnék, minden erotikus vágyam beteljesülése ő. A teste gyönyörű, formás, kerek cicik, csinos fenék, karcsú derék - és abszolút nyitott a testiség mély, színvonalas megélés felé.
Melegített olajjal keni be a hátam, egész testével csúszik rajtam végig. Nunijával végigcsúszik a gerincemen, lágy csókot dob a fülem mögé. Hol csak cirógatja a testem a hátamtól kezdve a lábamig, hol oldalra vagy éppen megfordul rajtam, melleivel, kezével játszik a fenekemen, a hátamon, meg ahol éppen érzi, hogy ójl fog esni.
Minden feszültség elhagy, minden gondom elfelejtem. Tudatom megnyílik egy magasabb dimenzió felé, az érzékiség legmagasabb fokát élem át. Azt hiszem, Niki egy földre pottyant szexistennő, talán Afrodité inkarnációja lehet. Ő maga is fokozatosan eksztázisba esik, átlényegülünk, az erotika segítségével olyan testi csatornák nyílnak meg bennünk, amik a férfi és a nő legmélyebb szexuális energiáit hozzák fel.
Kezei elkalandoznak a combjaimhoz, a heregolyóimhoz, hason fekve rendkívül izgató, ahogy játszik velük. Finoman masszírozni kezdi a prosztatámat, a golyóim izgatását egy másodpercre sem hagyja abba közben. Keze végigszalad a farkamon, és ez így megy még egy darabig, mindennél jobban izgalomba jövök ettől.
Letörli a hátamról az olajat, hátamra fektet, végigcsókolja testem, és finoman végignyalja a farkamat. Jó darabig csókolgatja a heréimet, majd némi nyalakodás után eltűnik a makkom a szájában. ujjaival végigsimítja makkomat, a legkülönbözőbb helyeken csókol, harap, izgat, teljes testével. Mellei közé veszi a farkamat, a mellbimbóival izgatja, majd oldalra fordul, és úgy szopja tovább.
Felvesszük a 69-es pózt, én nyalom őt, ős szop engem, egyre intenzívebben, egyre hangosabbakt nyögve jelzem, lassan elélvzeek. A tempót még gyorsabbra veszi, érzem , nincs otvább, végem van.
Niki az utolsó cseppig engedi, hogy a szájába élvezzek, aztán elmegy mosdani. Nézem magamat, sehol egy spermacsepp, ez bizony tökéletes mutatvány volt.
Visszatér, összebújva beszélgetünk még egy kicsit, majd jó alaposan lezuhanyoztatjuk egymást.
Én Nikihez nem a szex miatt járok - hanem amiatt, amit más nők egyszeűren nem tudnának megadni nekem. Az erotika olyan magas foka, amit ő képvisel, amiért én őt a testiség művészének tartom.
Köszönöm, Niki ezt a csodálatos estét is, ismét elkápráztattál. Teljes szívemből kívánok neked minden jót és minden férfitársamnak kívánom, hogy legalább egyszer az életében átélhesse azt valakivel, amit én Nikivel átélek.
Másról lehet kritikát írniMNem értem.Akkor privátban elemezhetnéd nekem a dolgokat.Köszönöm.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ez olyan szép : -D De miért akkor borotválkozik amikkor a vendég ott van: -)
haban · Tag · Véleményem szerint szakmai trükk. Egy, húzza az időt, másik, vannak férfiak akit izgat annak látványa ahogy a p*ncit borotválja fokozva a férfiban a nemi vágyat. De ha a kuncsaft nem először volt nála és megelégedetten távozik fogadjuk el, mint ahogy fogadjuk el a másságot és a másképp gondolkodást mert csak úgy várhatjuk el hogy bennünket is elfogadjanak olyannak amilyenek vagyunk.
Felejtős, a keresőbe beírva a nevét sok rosszat olvashatsz.Sajna, pedig régen az egyik legjobb volt, az egyik kedvencem, na azt neveztem én erotikának. Ma már csak halvány és gyönge árnyéka önmagának.
Fütyülős · Őstag · Lili(25): 10/1
Milyen igazad van Gróf úr:)