Őö, nem ellenőríztem le, csak olvastam róla. De lehet, hogy nem erről az Anitáról írtak. Akkor viszont Mea Kulpa! :D
Fütyülős · Őstag · Őö, nem ellenőríztem le, csak olvastam róla. De lehet, hogy nem erről az Anitáról írtak. Akkor viszont Mea Kulpa! :D
amina 20? friss infót tud valaki erről a csajról
Sziasztok
Pár infó újabb csajokról.
Letti(18):Aranyos kiscsaj a füredi környékéről, *rak megszokottak, a szokásos zöld házban van. Fr*nciska, aktus rendben. Helyes , mondhatni szép arcocska, csinos test, és fiatal.
Zsuzsi(18):Polír eleje, a jobbik csapat. Kezdő, de tehetséges, magas, aranyos csaj, vastag ajkakkal. Jó "iskolája " van, ezért valószinű, hogy rendben lesz, nem száll el. Fr*ncia, aktus is ok. Párost is szokott csinálni Lottival, Timivel. Ajánlott kategória.
Brigi(18):Vénkertben található. A formája miatt mentem, a popsi tényleg szép kerek, a többi nekem nem jött be, pedig odaadó a kiscsaj.
Szandika(19): Tócóskert, az egyik legjobb fenekű kiscssaj, látjátok a képen. Egy kis kedveskedésért csókolózásra rávehető, a többi hölgynél ez alap volt. Hozzáállása nem rosz, de lehetne jobb is. Összességében még a szép fiatal test elég, hogy visszaatérjen az ember.
Lotti(18): Most látom, hogy őt még kihagytam, pedig soksszor voltam már nála. Polír jobbik fele, rendben lévő lakásban, szép kiscsaj, odateszi magát, jó a fr*ncia is. Ahogy emlékszem *xtra nincs, de az alap is majdnem mindent tartalmaz. Nagyon ajánlott.
Timi(18):Lottika, Zsuzsika barátnője. Ő is szép csajszi, csinál dominát is, szerintem ez a személyiségéből fakadóan jól áll neki, persze én még nem próbáltam. Aranyos, pajkos lány. Aki nem csak dugni akar egyet, hanem jól érezni magát, annak méginkább ajánlott.
bucsito · Újonc · galoca slambuc köszi a részletes informaciot
ui:szandy 19 feneke tenyleg top10es nekem az a gyengém
:)
Nándi · Őstag · Csak annyit fűznék kamuzásodhoz, hogy Nóra22-nél eddig mindíg a Böszörményi Shell kút ***moderálva*** voltam!
Az,hogy engem hova irányított,meg,hogy te hol tartod az két külön fogalom.Okos.Aki sértve érzi magát az magának köszönheti.Csak valós dolgokat írtam le.
Fütyülős · Őstag · Akkor most a *** moderálva *** írt beszámolót hirdetőkről? Mert ha így van, akkor 2 kérdésem lenne. Leszboszi vagy, vagy le akartál járatni egyes hirdetőket? :(
izácska
szandra
szexy_csoki
nana
vélemények?
Nándi · Őstag · :D Nyugodt lehetsz senikit sehol nem tartok! Azt a bizonyost meg a bal oldaln:D mert csatnak és f...nak arról van a helye. Azon pl véletlen nem gondolkodtál el az vaon miért lehet, hogy rád nyomják a telót, nem veszik fel, elirányítanak, vami okának csak kell lennie. Lehet a hiba nem is a lányokban keresendő?
Szia! Szerintem te nagyon összekeversz engem valakivel, én egyszer sem, nehogy kétszer (??) nem irányítottam senkit az általad leírt helyszínre, főleg hogy még a környékén sem vagyok.
Üdv: Nóra
Őszintén,minden érdektől mentesen írtam le azt,ami megtörtént velem.
De úgy látom sikerült rátaposnom néhány lábra,még ha akaratlanul is.
Valahogy a pozitív kritikámon nem akadt meg senki.
Vajon miért?
Nóra! Ha összekevertelek (amit kétlek),akkor megkövetlek.Sorry!
Nándi kedves!Nem lehet mindenki olyan okos,mint te vagy.További sok sikert az elméleteidhez...
Ezt az öregek úgy mondták:vihar a biliben...
Talán változna a helyzet,ha a lányok nem kamuznának annyit -akinek nem inge...-,a pasik meg nem hinnék azt el,hogy a pár *zer f*rintjukért bármit megtehetnek.
olyan domina nőt keresek akinek felcsatolhatós p*nisze van!
Napsugár 23 ról valaki valamit
Te nem vagy komplett
haban · Tag · Keresett hölgy Timea Domina 18 egyébként adatlapján ezt a szolgáltatást vállalja, és fotóin is fellelhető. Azonos Timi 18-al. H2 toronnyal szembe. Galoca makktársunk tegnap 10:54 kor írt róla jó véleményt.
Brigi(18): Már a képei megfogtak ezért úgy döntöttem meglátogatom. Tiszta, rendezett lakásban fogadott. Természete megnyerő, humoros, nagyon odaadó. Testalkata és p*psija a képekkel azonos. Nagyon jól éreztem magam a vele töltött idő alatt, minden kívánságomat leste. Bájos arcú kiscsaj, nagyon jó társaság. Csak ajánlani tudom.
Nándi · Őstag · Elmélkedéseim közepette vami olyat gyanítok mégis csak repedés lehet a lábaid között:D Megszólításod nagyon csajosra sikerült!
Én még akkor jártam nála amikor a domina nem volt a palettán. Annyira nem voltam elájulva tőle mint a kolléga de a cickói annyira durván világbajnokok, hogy másra se tudtam koncentrálni :)
Több alkalommal is tiszteletemet tettem már Nóránál és eddig mindig a Böszi-Shell kút környékére mentem, mindig azonnal felvette a telefont és szinte azonnal tudott fogadni és mindig tökéletes sz*lg*lt*tást nyújtott, jól éreztük 1mást.. :)
Sziasztok makktársak!
Egy kis felvilágosítást szeretnék kérni ezekről a hölgyekről!
Kathrin(55), Gombóc(48), Pálma(45), Márta(51), Erika(45)
Lehet privátban is, sőt!
Köszönöm, aki válaszol!