Szia Drága!
Még a régi számom is él!
Egy ideig azon is el tudtok érni!
;)
Pusym
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Drága!
Még a régi számom is él!
Egy ideig azon is el tudtok érni!
;)
Pusym
Szia Marcus!
Tudok egy helyet, nagyon szép lakás, rendet és tisztaságot találtam ott minden alkalommal, a csaj nagyon kedves és minden van a lakásban, olyan mint egy hotel szoba, lehet teázni, kávézni, sokféle tusfürdő választék van, illatos törölközők, csak ajánlani tudom, én is oda járok. Tel: 06/30-98***** itt tudod elérni.
Szia!
Szia Marcus!
balko20@***moderálva***.hu-ra írd már meg ezeket a helyeket,köszi.
Sziasztok!
Búvóhely néven hírdetve van a red lampon, nagyon igényes a kulcsért érte kell menni, majd vissza dobni a postaládába.
Nem találkozol senkivel, nincs kamera, egy kis ékszerdoboz lakás, nagyon igényes, szerintem a Gina is arról beszél, mert a telszám "***moderálva***274".
Puszi:)
Halihó!
A Méliusz melletti ***moderálva*** van az amiről beszéltek? Mert az tényleg nagyon tiszta és valóban mindennel ellátott kecó.
Előtte voltam már több pukkant helyen, de mióta erre rátaláltam visszajárójuk vagyok.
Szép napot mindenkinek!
Szióka!
Valóban nagyon szép tiszta jól felszerelt lakás, csak ajánlani tudom mindenkinek, ***moderálva***, kedves és rugalmas ,megbízható a nő, diszkrét a környezet ingyen lehet parkolni, nekem már saját kulcsom is van a lakáshoz.
Csók Bius
Sziasztok!
Jól megközelíthető a lakás én a nagykönyvtár parkolóban szoktam hagyni az autót, onnan egy perc séta, nagyon rendes a hölgy, nem kiváncsiskodó, korrekt az elszámolás, minden héten más illatszer választék vár, és tisztaság nyáron légkondi, télen fűtés van. Ajánlom én is mindenkinek!
Legyen mindenkinek jó napja:)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük, hogy a csevegést ne itt, hanem a csevegés Fórumba tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
kanossrác · Lelkes újonc · Na én már a régit töröltem a telómból drága Ninettke :)
Heló mindenkinek ma volta Ninettke nevü hölgynél a képen ö van nagyon csinos ,de nem szereti a szex et nyafog nagy a méret stb.. nem szereti csak azt várja mi hamaréb tu legyen rajta.
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · ;)
;)
Szia!
Köszönöm észrevételed velem kapcsolatban!
Teljesen korrekt voltam veled, hisz még az elején közöltem h probléma lesz a méreted miatt!
Te ezt nm vetted figyelembe!
Sőt!
Én úgy érzem ilyen esetekben mindenkinek meg van a választási lehetősége!
Érdekes h ezek után negatív kritikával illetsz!!
Korrekt vagy ;) ;)
bucsito · Újonc · sziasztok jericho utcán vagy közelében tudtok ajánlani csajszit?
Fütyülős · Őstag · Angelina(22): Már kb. negyedszer vágott át. Mire odaértem, vagy nem vette fel, vagy ki volt a kapcsolva a teló. Amúgy is "sokra" tartja magát a kis k***a! Abszolút nem ajánlott!!!
Barby(19): Simán letagadta a "foglalkozását". Közölte hogy téves hívás, és ne keressem! Pedig korábban meg voltam vele elégedve. Biztos rossz napot fogott ki.
Kata(19)=Bianka(19) Ott van még Fannika(25)=Fannika(25), és Panni(19):
Poliudvar. Gyenge BNF próbálkozás, mászkálás, 10/2. Nem ajánlott!
Anita(24): Jókat olvastam róla így felhívtam. Ha még hallottatok parasztot, áááá!
- Szia!
- MIT AKARSZ?
- Gond van? Olyan agresszívan beszélsz?
- MI VAN? HOGY BESZÉLEK?
Olyan alpári módon beszélt, mnt Győzike!
Hát én nem tudom, de sok hirdetőnek el kellene gondolkoznia azon, hogy mit is csinál, és miért. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Jázmin21 nal volt mar valaki, ugyan az a szama mint Fanni21 nek.
az elbujt most az a jázmin amelyikről írtam,,,aki most van fent azt nem ismrem az lehet jó
Ráhel (20) magas, csinos, szép arcú lány. KF, NF nincs nála, viszont van kedvesség és élvezet. Kellemes időt töltöttem nála átlagosnál kissé magasabb elszámolás mellett. Korábban más néven dolgozott, a névváltoztatásokat sose értettem, neki nem is lenne rá szüksége...
Anett (30)-ról van valakinek korrekt infója az utóbbi időből? Érdekelne a csaj.
KF, NF hiánya és a magasabb elszámolás azért elgondolkoztató bárkiről is legyen szó.
Sokáig agyaltam azon,hogy megosszam-e veletek az elmúlt 8-9 hónap történéseit,de a múlt hétvége teljes csődje miatt úgy döntöttem legyen.
Abc sorrendben:
Angelica(22) Felhívtam a bemutatkozás után egyszerüen kinyomta a telefont.???10/0
***moderálva***(25) A legszebb,legtisztább lakás az összses közül.Barátnő feeling.Kedves ,cserfes,sokat beszél,vicces.Nincs extra(popó,stb),de a hozzáállásával mindent pótol.10/8
Eszter(25)Tiszta lakás.Francia királynő!Ő tényleg nem csak beszél,tesz is.Sokkal jobban néz ki,mint a képein.Kedves ,sokat beszél.Barátnő feeling.10/8
Lina(22) Kamu hirdetés!Viztorony környéke.Az a bizonyos hátsó ház.Kerülendő.10/0
Lora(22) Telefon.Domus.Újra telefon.Várjak egy fél órát,mert közbe jött valami.Fél óra múlva újra telefon.Nem veszi fel.Sokadik hívás nem veszi fel.Miért nem lehet azt mondani,hoy nem érek rá,nem jó az időpont,bármi.10/0
Nati Víztorony.Koszfészek.Nem ő nyit ajtót,de nem baj mert egy nagyon csinos ,magas csaj áll velem szemben.Na ennyi pozitív volt ebben a találkozásban.Mint egy darab fa.Gyenge francia,semmi mozgás.Egyfolytában a vendégeiről beszél,hogy 3 perc alatt elmennek.Tőlem is ezt várta nem jött össze.Pedig igyekeztem,minél hamarabb mehessek.10/2
Nia(23) Autós meki.Tiszta lakás.Nem sokáig volt Db-ben.Ő volt magasan a legjobb az összes lány közül.Szép,egyedi,okos,beszélgetős.100%-os barátnő feeling.Extra hegyek.A mai napig járnék hozzá.10/10
Nóra(22) Kétszer szívatott meg ugyanúgy.Felhívom,megbeszéljük,oda megyek(petőfi szobor).Telefon.Nem veszi fel sokadjára sem.???10/0
Regina (22),Fruzsina(20) Füredi környéke.Tiszta lakás.Átlagos csajok.Jó francia.10/6
Szandika(19) Autóa meki.Tiszta lakás.Gyönyörű szép kis csaj.Nagyjából ennyi pozitívat tudok mondani.Francia közben felveszi a telefont,megáll az időt nézni,számol.Nem megy neki.Segítek 17 perc.10/3
Szandika(22) Füredi u. környéke.Tiszta lakás.Kedves ,cserfes.Hibátlan francia,jó szex.10/8
Veronika(18) Viztorony környéke.Tiszta lakás.Kedves ,rendes.Enyhén molett,de ez inkább pozitív.Jó francia,osztályon felüli szex.Sok extra.Kár,hogy eltűnt.10/9
Fütyülős!!!
Hogy ellenőrizted le Anita 24-et?!?! Még, hogy pozitív beírások voltak róla?! Tenekedtejjjesenelmentajózaneszed???? :)))))))))) El nem tod képzeeníí mit úsztááá meg!!
A többi infót köszi, végre jön vmi használható beírás is!
Nacsá, Bush