Még ha vékony nem is lenne baj, viszont ha még csúnyácska is....Akkor felejtő.
Mondjuk hívtam azóta is de továbbra is ki volt kapcsolva.
Még ha vékony nem is lenne baj, viszont ha még csúnyácska is....Akkor felejtő.
Mondjuk hívtam azóta is de továbbra is ki volt kapcsolva.
Fütyülős · Őstag · Döníz(23):
Az ország nyugati feléből jött Aurá-val. Nagydumás kiscsaj, némi felesleggel. Franciska 10/10, sex 10/8, a kéró normál panel. Nekem nagyon tetszett a hozzáállása, szókimondása, úgyhogy a fél órából lett 1,5 óra, amit végig dumált. Állítása szerint Január 4-től költöznek. The price highest...
Mindenképpen ajánlott.
Sziasztok! Én Szandy felől érdeklődnék, a képei alapján elég helyes kiscsaj..Volt már nála valaki?
Sziasztok,, a Jázmin nevű csajal vigyázatok ,lehúzós hisztis,,és nem olyan jó mint a képen,,magyarul szólva elgé átbaszós a csaj
szia,,Dórika 21?? nem találom a 20-22 éves korosztályban ezt a nevű csajt,,,,
ja és eléggé felgma a Jázmin csaj ,kimegy a szobából sokat kellett rá várni azdán semmit nem szeret csinálni,,még az ajtót is be csapja utánnad persze a l*v*t majd hogynem erőszakosan követeli
Bár csak tippelek, de a képek és a magasság alapján lehet, hogy a korábbi Angelika (még korábbi Gheorgina). Ő is hol masszázs volt, hol all-in.
Hívd fel, ha toronyházas, akkor szinte biztos :)
Amúgy sajnos nem voltam nála, de szerettem volna, csak soha nem jött össze.
Sziasztok! Tavasz-nyár környékén volt egy Betty nevű hirdető a Hajnal utcán. Róla tud valaki valamit? Szőke hajú, vékony 30-as csajszi, apróba hirdetett. A válaszokat előre is köszönöm!
Mire jó ez az állandó névváltoztatgatás....nemértem
Fütyülős · Őstag · Mert bunkó, és nem megy a szekere. De ezt nem érti meg mert IQ=0, úgyhogy mindíg nevet, kort, telefonszámot...stb cserél. Olyan mint anno "Gyula" Nyíregyházán. Szánalom!
Szia !
Csak a pontositas miatt ird meg melyik Jazminra gondoltal ? Jazmin19, 20 , 21 vagy Jazmin 30-ra ?
Szia!
Jázmin(30)-al nincs baj. Jázmin(20) alis Cukorka meg számtalan egyéb néven futó hölgyemény messzire kerülendő, *** moderálva ***. A többiekről nem tudok infót.
Sajnos nincs meg a száma.
Üdv!
Két decemberi tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Az egyik hölgy Szilvi29 akiről korábban mindenki áradozott és nehéz is volt egyeztetni vele, de végül csak bejutottam. Csinos lány szexi ruciban fogadott, még egy gyors egyeztetés majd zuhi, kulturált és tiszta ahogy a szoba is. Telóban ígért ligtos csók épp csak némi szájrapuszit takar a valóságban, fr*ncia tudás átlagos, kaptam már sokkal jobbat is, ezután többféle pózban sikerült betámadni, finoman rámozog de teljesen hangtalanul, nem sikoltozást vár el az ember de azért valami kis nyögdécselés mégiscsak lehetne:) Cici jó kemény és szép formás, végül hátulróli befejezés szép kerek markolható feneke van. Összességében jobb élményre számítottam a korábbi beszámolók alapján, valószínűleg nem leszek visszatérő, de egy próbát azért mindenképp megért.
A másik élményem pedig nem egy hanem kettő lányhoz kapcsolódik, méghozzá sikerült eljutnom a Kelly-Nelly pároshoz, előbbi lánnyal már volt szerencsém találkozni és most így ebben a formában is sor került a találkozóra. Könnyű egyeztetés, problémamentes bejutás, korrekt tiszta lakás, a lányok külseje a képeknek megfelelő, zuhi után neki is láttak a kényeztetésemnek, a részletekbe nem nagyon mennék bele, de volt ott minden jó ami csak lehetett persze normál kereteken belül, a csók, az enyhe leszbi és minden más amit a telóban ígértek, nem kellett egyiküket sem noszogatni kellően odatették magukat, ez volt az első ilyen élményen amikor két lánnyal lehettem, nagyon jól éreztem magam velük, szerintem egy ilyet mindenkinek ki kell próbálnia:)
Kelly (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Örülünk kedves panama hogy jól érezted magad nálunk!
Csók Kelly és Nelly
Nelly vagy Kelly??? melyik csaj a jobb??? valaki tud olyan 25ev alatti csajt aki vallal analt is??? elore is koszonom (privat uzibe is johetnek valaszok)
Olyan a két lány mintha testvérek lennének. Egyik 19 másik egy híjján 20 :)
Szerintem debrő legösszeszokottabb párosa ők. Igazából bármelyikőjüket választhatod, vagy kérd mindkét lányt egyszerre :)
bubó123 · Újonc · Sziasztok! Olyan csajt keresek aki megbízható és szereti a popo szexet!
Tanács valakinek?
olyan csajt én is keresek :/
Sziasztok! Volt valaki mostanában "Amina"-nál? Még mindig lehúzós, vagy már kigyógyult a rossz szokásaiból?