Biztos őrá gondolt mert a másik (a szőke) Barby egy fadarab :) Róla inkább negatív vélemények születtek itt.
Biztos őrá gondolt mert a másik (a szőke) Barby egy fadarab :) Róla inkább negatív vélemények születtek itt.
Fütyülős · Őstag · Megint nagyot alkottál. Büszke lehetsz magadra!
"Árpád Lőwy" · Újonc · Figyeld a modern idők Robin Hoodját, sokszor királyi többesel akarja nyomatékosítani a semmitmondását, de a sherwood forestben (itt!) igen csak sokan mutatják szegénynek az régmúlt idők, római recipe ferrumját. Erősen inog az önjelölt mítosza! Hogy őt ez nem érdekli az sem baj, személyiség zavarosok mindenhol felelhetők, míg csak nem kívánatosok nem lesznek, mint a ***moderálva***... és így tovább.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Korábban voltam nála, valóban a dizájn és a koreográfia az átlagosnál jobb a kor több, az eksön átlagos, de a fotók valóban megtévesztőek, Szilvi 29 -nél. erre szokták mondani, egy próbát megér.
Nekem a szőke hajú Barbi be jött. Velem nagyon is kedves volt és oda adó, csak nőként kellet kezelni. A 3.-alkalomra már sokat dumcsiztunk. Tényleg megosztó a lány, de nekem kifelyezetten pozitív a véleményem, és tényleg nagyon egyben van a kis csajszi, feszes minden. Lehet másnak csalódás, de nekem elmondta, hogy miért is ilyen nehéz tipus. Ennyi. Boldog Karit meg minden jót, és főleg Békét!!!
Csumi
Én egyszer voltam nála, kedves voltam vele mint ahogy minden nővel az szoktam lenni akihez már elmegyek akár egyszer is. Nem volt oka rá, hogy ilyen jégcsap legyen de egy szót se bírtam belőle kihúzni. Szinte robot módjára közölte, hogy ott a mosdó, ennyi időm van, ezt lehet, stb. Alapvetően jól csinálta amit csinált, de annyira gépies volt, hogy olyan érzésem volt, mintha egy robottal lennék. Sajnos nem csak én voltam így vele, a többség így járt vele szintén. Nem hiszem, hogy mindenki kőbunkó volt ezek közül vele és azért ilyen. Lehet szimpátia függő nála ez, de akkor is tény, hogy a többséggel nem olyan mint veled. Találkoztam vele ezen kívül is egy kajáldában. Egy hapsival evett de ott is ugyanazt a kimért visszafogott formát hozta mint amikor nála jártam. Szerintem ő alapjáraton ilyen stílusú. Nagy kár érte mert amúgy szép lány. Legalábbis nekem külsőre nagyon bejött.
Nándi · Őstag · 2012 Szeptember hirdető hölgy 36 éves, 2014 December ugyanaz a hölgy új hirdetéssel már csak 33 éves!! Na erre varjon valki gombot:D
Hívj ha gondolod..
Csumi!
Nelly vagy Kelly???
Melyik lányhoz érdemesebb le látogatni. fontos a feszes cicikó meg, hogy jól lehessen döngetni::)).
Vagy esetleg tudtok ajánlani valakit??
Köszönet.
Sziasztok.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Jol beszélsz ezt az élményt én is tapasztaltam.Szilvi 29 valoban nem egy nagy szám.Csokolozás az szinte nuku natur francia szintén nuku.Ugy alapjában egybe van a csajszi igaz a cicik tuningoltak ezért csak ovatossan engedi hogy fogdossák.Keco oké és higénia is oké.
Szia
Én az jártam valamelyiküknél régebben és pici lógos melle volt. anno úgy választottam hogy a kisebb mellbőségűhöz mentem, épp a keménység miatt de nem jött össze. Aktusközben kirohant mosdóba és annyi síkosítót használt hogy még rajtam is volt belőle. Kiifele bemutatott a barátnőjének aki sokkal csinosabb volt mint Ő, szerintem. Kifele pedig jött egy nagypapi az egyik lányhoz kissé cink volt a szitu :P röviden ennyi
A lentebb említett 2-3 negatívot leszámítva rendesen oda teszi magát :)
Köszönet:).
Mind a két csajszinak lógósak??? S ki volt a barátnő, mi a neve??
Vagy tudsz esetleg ajánlani valakit?
Köszi
Sziasztok, csini párommal keresünk potens sportos srácot hármashoz...
Boldog karácsonyt,MINDENKINEK!!!
Engem érdekelne :)
Nándi · Őstag · Mivel nincs jelenleg másik 33 as nem okozhat godott megtalálása :D
"Árpád Lőwy" · Újonc · Tisztelt Broky... Kurátor ... stb! ( tisztelt, esetleg, mások által ) Munkám során, sok beteg fordult meg nálam. Nota bene! évekkel ez előtt, még a Brokyfellerként tündöklő mindent, mindenkinél jobban tudó a Hexe és hasonlóak általi, "kiemelkedő színvonal" és barátság megtestesítőjként "bölcselkedőt" láthattuk, több fórumon is. Akkor. A menzán, megmutattam "kollegámnak" a szomszéd asztalnál étkező, közös ismerőst, Broky-t. A "véletleneknek" köszönhető véleményt, inkább nem írom le és ezért köszönetet várok! A jellemrajzhoz, nekem nem szükséges kitüntetett figyelmet tulajdonítani egyesekre, sok betegem van, hasonlóak, sajnos, szép számmal. Inkább, beszéljünk a lányokról, hiszen már leírtam, minden eredmény nélkül, hogy fegyveretelen emberrel, nem vívok szellemi párbajt!
Valaki Jó mélytorkos hölgyikét nemtudna ajánlani??? Aki tényleg ugy is csinállja, nem csak mondja?
Köszönöm
Sziasztok!Valaki volt már Szöszi 38-nál?Szép nő,milyen vele?Ha kaphatnék egy kis infót róla,megköszönném!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
!