Az apróban hírdető Fruzsival, vagy a normál hírdetések között szereplő Fruzsi(31)-gyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy kit tudnátok ajánlani pr*sztata masszázsra, és m*lytorkos fr*nciára?
Az apróban hírdető Fruzsival, vagy a normál hírdetések között szereplő Fruzsi(31)-gyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy kit tudnátok ajánlani pr*sztata masszázsra, és m*lytorkos fr*nciára?
Voltam párszor nála, még mikor a régi "t*ronyban" r*nd*lt, nagyon tiszta, nagyon rendes, mindent megtesz amit szeretnél, egyedűl a p*pószexet nem akarta, habár azóta nem tudom, ha most vállalná újra elmennék hozzá
brigi 18 -nál volt már valaki ?
kanossrác · Lelkes újonc · Mint ismeretes van lehetőség likeolni és dislike- olni az aktuális hozzászólásokat. Csak a rend kedvéért a like= hasznos hozzászólás. dislike= valótlan, helytelen stb..jelenti, legalább is ezen az oldalon. Nos az én like-dislike arányom jelenleg e sorok írásokor 2-5 re áll. Üzenem azoknak az embereknek akik a dislike-ot választotta hogy én a valós élményeimet írtam le és nem reklámot akarok csinálni és ha csak unatkozik és azért csinálja akkor jobb ha nem is tesz értékelést ha nem bizonyosodott meg róla hogy valótlan, helytelen volt az élménybeszámolóm. Én mindig a saját élményeimet osztom meg veletek és frusztráló tud lenni mikor úgymond hazugságnak gondolják egyesek (tisztelet a kivételnek) a történetemet! Nyomjátok erre is a dislike-ot vagy gyengébbek kedvéért lefelé hüvelyk ujj gombot.
Sziasztok!
Mártáról v. Kathrinról van valakinek tapasztalata?
Mindenkinek Kellemes es Bekes Karacsonyt Kivanok es Boldog uj Evet es a lanyoknak sok vendeget!
Mártáról csak annyit, hogy *** moderálva ***, akinek bejön egy idősebb csaj, annak ajánlom
Mártit én is ki akarom próbálni, nekem az a lényeg, hogy kedves legyen és korrekt, de azért döngethető! Jöhetnek még tapasztalatok, ha vannak.
Hurrá! Ninettke már lovagol is! Csak halad előre a világ!
Vajon a kritika hatott rá vagy megszerette? Vagy ez is személy függő?
Amúgy ki vagy te? Valami hely megmondóember? Vagy te vagy az igazi nagybetűs alfahím, akinek a szemében minden olyan férfi, afinek nem csak a f*rka az erogén zóna, hanem esetleg a pr*sztata masszázst is kedveli, az a te szemedben simán b*zi?
humm · Kvázi-tag · Ő az egyik helyi st**ci aki itt tr*llkodik ha már nagyon unja magát. Ne állj le vitatkozni vele, pont azért írogat ilyeneket. Ne etesd a trollt!
hello..fannika.rol velemeny?
Sziasztok!
Egy vélemény Amanda (35). Fotók rendben, valósak. Kor magközelítleg megfelel. Ennyi a pozitívum. A lakásban suttogva kell beszélni, mintha otthan a gyerek a szobában aludni a szomszéd ágyon. A mobil sokszor csörög, amit fel is vesz, elmodja a *** moderálva ***, nem te vagy a lényeg. A *** moderálva *** idő letelte előtt jelzi, hogy ennyi volt, pedig duplát ígért. még húsz percem volt. nekem nemhogy nem kedvenc, de kifelyzetten kerülendő.
Miért nem Incihez mentem?
Fütyülős · Őstag · Örülök, hogy a legutóbbi hozzászólások 70%-a szemét, nulla. Tudom, néha én is irogatok nem hasznos dolgokat, de vannak olyanok, akik ide csak okoskodni, kérdezősködni, trollkodni járnak. Elveszítette a fórum a régi varázsát. Sajnálom!
A "Kellemes Ünnepeket"...stb, szerintem a Facebookra való, nem ide!
Üdv!
A minap voltam Niki30-nál. A megközelités rendeben volt. A hölgy szerintem inkább, sőt jócskán a 40-felé kacsingat mint a 30-felé.
A cicik nagyon kicsik s nem is olyan kemények, de mivel kicsik ezért az az előnyük, hogy nem is lógnak csak kissé puhácskák. A popsi is hasonló a helyzet, de viszont a Francsi tudás az maga a menyország!!!!!!!!!!!
Közös tusolás, már ott kezelésbe vette a szerszámot. Majd kint is folytatva azt, a puncika nagyon finom, és is franciábol jelesre vizsgáztam nálla, s jó hangosan élvez.
puncika kissé tág, pedig nincs kicsi méretem, de hát kinek mi ugye......! Vigég a szemedbe néz s tényleg nagyon jól lehet döngetni a csajt!
Kicsit zavart, hogy mivel én nem dohányzok egy nagyon picit éreztem a dohány ízt, de ez az én finyásságom is talán: lehet más nem fogja érezni.
SDzóval egybe véve jó volt, de azért nekem még mindig Barbi a favort annak elennére, hogy a rózsa csokor kissé magasabb a megszokottnál. De Barbinál minden feszes a cickók isteniek, pláne a popsi ááá bakker világi,
Na ennyi.
Üdv mindenkinek.
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · :-) Privátban válaszomat elküldtem erre a szép beszámolóra.
Nos már vártam egy ilyesfajta lejáratós véleményt. Érdekes hogy eddig ilyen értékelés még nem látott napvilágot rólam. :-) De hát ez itt már megszokott. Mégsem maradhatok ki a sorból. :-)
Biztosan ez is érdeke valakinek. :-)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a Vidéki Lány szerkesztőinek, a hirdetőknek, és a kedves fórumozó partnereknek!
Puszi Niki
Szerintem ez nem volt lejáratós :)
Nem csupa pozitívumot írt, de összeségében jókat írt le. Karácsony van ne vedd zokon :)
pöcörő · Kvázi-tag · Nem volt ez negatív, sőt inkább a pozitív irányba borult a márleg nyelve!
Mivel ismerlek, így azt kell mondanom igazat írt, hiszen nem vagy Te sem tökéletes (mint ahogyan senki más sem az). Azt hiszem ezzel tisztába kellene lenned neked is.
A szolgáltatásod egyébként nem sok kifogásolnivalót hagy maga után, én személy szerint szerettem hozzád járni. A külső meg olyan amilyen, sincs azzal sem semmi gond, ha nem úgy megy hozzád az ember, hogy 20 éves hamvas bőrű csinibabát vár.
Egyedül a kiírt korodat tudnám kifogásolni én is, azt légyszi frissítsd és egyel kevesebb támadási (és csalódási) felületet hagysz magadon.
Üdv és kellemes karácsonyt nyked és mindenkinek aki itt tölti az idejét!
Fütyülős · Őstag · Szilvi(29):
Meglátogattam, mert sokan ódákat zengtek róla. *** moderálva ***. Nekem nem nyújtott maradandó élményt. A fotók nagyon csábítóak, de a valóságtól igen messze állnak. Összességében rendben van a csaj, de nekem nem az esetem, de ha már ott voltam....
Szóval 10/5. A higiénia, lakás, rendben volt, az *r/érték arány kissé elcsúszott, de nem vészes.
És kik a másik 2-top??