hello,
Lizi rol valami info?
johet privatba, koszi
hello,
Lizi rol valami info?
johet privatba, koszi
Nemgondolnám, hogy pont Elvirának kellene a reklám, hisz bekerüli is alig lehet.
Natali34-ről tud valaki infot? (elvileg február 26 óta van hírdetése, de nem látok róla semmit...)
...még Anett30-ról is jó lenne info! köszönöm
Sziasztok! Tudtok természetes vörös lányt a városban? Kiarát tudom, hogy az és vissza is mennék ha nem úgy nézne ki a lakás ahogy :(
Sziasztok!
Keresek egy molett csajszit aki arcal hírdetett,Brigi néven itt Debrecenben.
Köszi a segítséget előre is!
Zs
Most olvasom egy másik *ldalon, hogy Fannika natúrban is vállalja. Kár érte, mert valamikor nagyon szimpatikus és jó sz*lg*lt*tó volt. Valami félrecsúszott.
Már mit vállal natúrban? Fr*nciskát?
Aktust.
Ehh azért az meredek.
Sziasztok!
Tudtok olyan hölgyet ajánlani, aki non-stop elérhető és "ráadásul" a Tóci környékén r*nd*l?
Előre is köszönöm.
Egyszer az állomás körül kószáló leányzók közül szólított le egy este, hogy olcsóér adja magát. Hozzátette, hogy akár natúrba is mehet a szex. Nem tudom miért hiszik azt, hogy ezzel majd több lesz a kuncsaftjuk. Lehet az igénytelen ki tudja hány féle nyavaját hordozó suttyók rámozdulnak de egy kicsit is igényes ember aligha. Annó volt egy csak szexen alapuló kapcsolatom (nem volt a prosti a csaj). Váltig állította, hogy csak a férje van neki meg én és nyomhatjuk natúrba is, de nem akartam. Ő lehet tiszta de mivan ha az ura is félrekúr és ő hoz haza valamit amit átad az asszonynak ő meg nekem? Szóval gumi nélküli aktus csak tartós monogám kapcsolatban oké szerintem.
Sziasztok!
Rita (19) lenne a kérdésem tárgya. Árakat, tapasztalaktokat szeretnék olvasni itt róla. Előre is köszönöm...
haban · Tag · Szia Nini. Érdeklődésedre Dzsuli42 – őt tudom ajánlani, minden tekintetben jó sz*lg*lt*tó logisztika jó, nem óra nézős, rózsaszál átlagos, kedves, figyelmes, és a fotóiból is kiderül igazi nem faszon igazított természetes pamuttal rendelkezik. Többször jártam nála, igaz régebben, akkor a Kassai ***moderálva*** r*nd*lt de időközben átköltözött a város másik oldalára.
Ciao! Ilcsi25-ről érdeklődnék,ha volt már nála valaki,írjon róla 1 pár sort,köszi.
subfiu · Újonc · Szerintem Nini a vörös haj természetességére gondolt.
Viszont lehet sokakat érdekelne az intim természetességg.
Nándi · Őstag · :D Nálad a pont, haban kicsit benézte.
subfiu · Újonc · Viszont azt nem értem, hogy a lányoknak miért nem lehet több adatot feltüntetniük magukról. Pl mit vállalnak, milyen intim régió, stb.
Valóban, én a hajszín természetességére gondoltam. Viszont az tényleg úgy szép ha látszik máshol is :) De azért ebben az esetben is a fazonigazítás híve vagyok...
Sziasztok.
Barbi (26).A roma lányról van szó.Tud róla valaki valamit?Köszi a válaszokat.