***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Mia 25
Mia25-röl kérnék infokat...
Eva (36)· komlói szexpartner · Újonc · ***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Mia 25
Mia25-röl kérnék infokat...
Eva (36)· komlói szexpartner · Újonc · ?
Hali. Lara 28 én voltam,de olvass vissza. Nekem nagyon nem ajánlott..Szinház az egész csaj,és maga a környék se valami jó.
Nándi · Őstag · Mit nem értesz? Katt a nick nevedre és jön a hirdetésed!!! Magadról meg csak Te tudhatsz legtöbb infót! :D
Nándi · Őstag · Informállak kedves, hogy 2011ben a lámpás fotóddal Ilcsi néven már hirdettél itt!
Igen, úgy néz ki Hanna 21 (már megint) eltünt, kár, szerettem volna meglátogatni.
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok e olyan csajt aki megbízható, fiatal és a po@ót is szereti?
Hali .
Ne felejtsük el, LARA 28 kezdésnek mindjárt a hajdani szupercsaj LETI29 képeivel
kezdett hirdetni ... mit lehet ezután várni? Kamu az egész csaj ...! Ennyi.
Valaki tud mondani valamit Alexandra18 -rol??
Kepen nagyon biztato! :)
Nándi · Őstag · Lehet nem is Ő maga hanem a mendzsment nyúlt mellé a képpel , rajta meg csattan emiatt az ostor
haban · Tag · Toko makktársam véleményével egyet értek és kiegészítem, csókja nagyon jó, franciskálya hasonló, rutinos tapasztalt lány, sok szolgáltató tanulhatna tőle. Korával füllent egy kicsit hasonlóan mind a több mint egy tucat lány akit a munkáltatója alkalmaz. Hasonlóan túl jók a fotók valamennyi lánynál és ez esetenként meglepetést okoz. Hárman vannak ebben a szalonba, egyik társát már teszteltem. Ami negatív a törölközők túl kicsik. Sajna a jobboldali keresőben nem találni róla semmit pedig már Leslie007 makktársam is írt róla November 25, 21:54 kor.
Szia! Barby Melittával r*nd*l. Fiatal rendes, életvidám, arcra átlagos. Képeihez képest most fogyott kb 5 kg-ot. Jó a dumája.
Szandy 19-nél jártam a múltkor elég felejtős.Amit igért nem tartotta be(barátnőt)Obázása gyenge alig érezhető valami.Unott fej.... "csak legyünk már rajta túl kb" Szex közben semmi hang nem jön ki a száján.És ami feltette az i-re a pontot,hogy dugás közben elkezdte nyomogatni a telefonját.Na akkor toltam még vagy 2 rajta és mentem is el.
Nelly&Kelly viszont egy igazán jó páros.Amit igértek mindent teljesített.Jó fejek és korrektek.Csak ajánlani tudom őket.
Üdv !
Valakinek info Noémiről ? Elég kecses és gömbölyded (pozitív értelemben gondoltam :)))) és nagyon klassz lába van.
Üdv.Mindenkinek!
Némi tapasztalat elkalandozásomról (kár volt)
Alexandra 18 képek valósak de tupírozott, hat-van st. telóban aranyos helyszínen már váratnak ház előtt házban, egzotikus csapat többel is találkoztam"diszkréten".Kecó még rendben, a többi katasztrófa, l*v* előre már ehez sem akarok hozzá szokni aki jó szolg. ott még j*ttolsz is utána, ő is tudja hogy kif*z*ted! Akció nem akar levetkőzni sem, kiderül havbaj .......megyek l*v* holvan ???? francia abba nagyon jó.. hhm vicc lehúzós társaság! Nem ajánlom a belváros is felejtős környék nekem!
Üdv mindenkinek!
Tegnapi nap folyamán reggel 09.30-ra voltam jelentkezve Elviránál egy masszázsra. A hölgy számomra egy ETALON, nagyon csini, feszes popsi, szilikonos szép cickók, finom bőre van. S végre aki ért is amit csinál!!!
A masszázs része nagyon jó volt, meleg olajal, finomak a kezei, s számomra nagyon közvetlen hölgy. Jót beszélgettünk közbe, magánélet stb.... Tökre bejött amit csinál s tényleg kellemes.
S végre nagy méretü törölközö, ami finom illata volt. A befejezés is ISTENI, imádtam finoman markolászni a szép ciciket, s igazán hatalmasat élveztem az ikrek közzé. A lingam késsz csoda ahogy csinálja.
A dolog után tusolás, majd egy kis ásványvíz. S már mentem is.
Köszönök mindent Elvirám::))
Én voltam nála pár napja és nagyon nem ajánlom senkinek. Fiatal csajszi, akin nagyon meglátszik, hogy csak a pénzért csinállja. Sok mindent nem szeret, pl a csók nála amiért + kért, egyenlő egy szájra puszival. Nagyon hamar elfárad, egy órát sem bír ki.
Egészen biztos, hogy másról írsz, mert az Fruzsi kifejezetten alacsony lány.
barby(28): nem mindig van a városban. Nem bántásból, mert korrekt és rendes, de 28-nál azért jóval idősebb, vagy arcra viselte meg őt az idő (ne hari :'( ). Jól tartja magát, képek nyilván retusáltak, de szerintem korrekt teste van. Illatos és tiszta leányzó, akció jó, dijazás rendben, van nyögdécselés és egy kis színjáték is aki szereti. :) Lakás is rendben van.
Aki új kalandot keres (csak mert még senki se írt róla és Én azeltőt nem láttam a városban) érdemes kipróbálni, onnantól összhang és ízlés kérdésre.
Szia!
írnál egy picit bővebben? Helyről, lányról, pozitívról, negatívról?