B*sszus...néhány ember visszaülhetne az iskolapadba...mármint az általános iskolaiba!Rossz nézni néhány írást!!! :/
B*sszus...néhány ember visszaülhetne az iskolapadba...mármint az általános iskolaiba!Rossz nézni néhány írást!!! :/
Nándi · Őstag · :D Nikolasz miért sáppadt el ennyire? Anno velem két éve volt vitában (Lizi miatt). Azóta semmi hozzászólás!!! Most meg beleált vamiért Dorkába. Azt gyanítom a költözés bizt valami telefontközpontba történhetett és visszaesett a forgalom. Provokálni kell tehát valami vitát ami reklám lehet "valakinek":D
Hi! Barátnős csókolozós csajszit keresek. Egy kis infót tudnátok adni? Előre is köszi!
Fütyülős · Őstag · "szabadcság" Úristen! Na ezt ne fogd a mobilodra!
Önreklám,lejáratás,sztárolás és a többi....(Remélem nem veszi annak a kedves szerkesztőség)
Timi18:
Telefont nem ő kezelte ez 100!Ott mindent válalt minden az alapban.Majd mikor fr*nciska előtt még gyorsan törölgetett.Mert ő nem szereti az előterméket se a végterméket.(Telefonon pedig nfv stb...)Amugy képein ő van.Sajna nekem arcra nem jött be.Mély nyomot nem hagyott bennem.Tízperöt!
Rita19:
Kedves Rita inkább!Megbeszélt időpontra gyere a für...di Mc...ald.Oda értem hivtam majd pár sikertelen próbálkozás után felvette és közölte,hogy legkorábban csak 40 perc mulva tud fogadni.Nálam leírta magát(Vélhetően kimagyarázza magát mint sok más hirdető mostanság)
Sajna nagyon mellé nyultam mostanság a látogatásaimmal.Nyir1-en és itt Debrőben is.
A telefon-t egyébként össze-vissza veszik fel páran mostanság majd tájékoztatnak,hogy bla-bla majd említik,hogy ők is fogadhatnak.Miért van bekapcsolva a telefon ha a hirdető nem elérhető....
Helyesírásom pedig sose volt jó.Tr*llok kíméljenek :)
Az összes ilyen gyere ide, oda, erre a sarokra stb. szóval ahol jól beazonosítható helyre hívatnak arra megy ki, hogy rádlátnak ablakból és ha nem vagy szimpatikus a hölgyeménynek akkor vagy nem veszik fel a telót többé vagy felveszi de leráz egy kamu szöveggel. Ennek a legalja amikor az ajtóban állsz már, ők meg a halszemen kikukucskálnak és ott jönnek rá, hogy nem tetszel aztán ki se nyitják az ajtót miközben te hallod, hogy bent diskurálnak vélhetően rólad. Az összes ilyen lányt azonnal fekete listára kell tenni. Ha valaki már ránézésre megítél akkor arra nem érdemes áldozni. Ha már valaki ezt játsza akkor az lenne a korrekt, hogy ajtó kinyílik és szépen közli, hogy ne haragudj de nem tud fogadni, de ez csak ott lenne elfogadható ha valaki bűzlik, részeg, drogos, stb. Ha valaki normálisan tisztán megjelenik mindenféle tudatmódosító szerektől mentesen akkor nagyon ronda dolod a külseje miatt lepattintani. Nem lehet minden vendég egy görög isten ahogy a lányok többsége sem egy szexistennő.
Természetesen a nem tökéletes alkat és az igénytelenség között hatalmas különbség van :)
Mielőtt valaki belekötne, hogy mi férfiak is problémázunk a hölgyek alkatán:
Van egy határ amin belül elfogadjuk a másikat, ezt a határt persze át lehet lépni mindkét fél oldalán. Na olyankor kell az ajtóban búcsúzni már az elején. Legyen az akár melyik fél kezdeményezése.
Helló mindenkinek!
Ma voltam Arielnél. A Kenézy kórháztól nem messze rendel,ha valaki igazi barátnő érzést,közvetlenséget akar, nagyon ajánlott!
A kecó csendes társasház,a fürdi is nagyon ott van,a szoba rendben,az *** moderálva *** átlagosak. (nem nézte az órát).
Ez teljesen igaz amit említettél.Viszont én sose oda álok ahova mondják :)Szoval jelen esetben valaki hamarabb oda ért mint én ezért történhetett ez.
Én is elmegyek egy olyan nőhöz aki egyébként nem teljesen az izlésem.De inkább kapjak jobb szolgáltatást mint "szebb" nőtöl s..x közbeni SOK KELL MÉG,lehuzó dumát,beszólást...Siralmas a felhozatal a hirdetők számát tekintve.Habár jó része kamu szerintem.
Fütyülős · Őstag · Erre reagálva, szerintem az itt hírdető lányok 2/3 része valamelyik telefontársaságnak dolgozik. Azért van bevétel!!! Gondoljátok csak meg. Mennyi hívás, hangposta...stb. Azért megy itt a lóvé rendesen "csak" a hivogatásokkal.
Viccet félretéve. Én se szívesen megyek olyan lányhoz aki "bárkit" fogad. Ezt értsétek jól! Pl. nem szeretnék találkozni "Toorentével" kifele, vagy befele! :D
Nem tudjátok véletlen, Fräulein Ariel meg is látogat, ha arra kéred, vagy csak Hozzá lehet menni?
Köszi szépen!
Hanna 21-et ti fel tudjátok hívni? Soha nem veszi fel a telefont.
Sziasztok.A selymes néven hirdető hölgynél járt már valaki????
bubó123 · Újonc · Sziasztok Kiara 18-nál volt már valaki, Infó?
Én elértem, küldj neki smst
tegnap küldtem neki azt is, lehetséges időpont után érdeklődve, arra sem reagált
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Selymes
Hello! En voltam nala mar nem 1x kellemes meglepetes volt a csaj, azt adja amit elvarsz tolle kicsit olyan baratnos filing.
Nekem bejott csak ajanlani tudom.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :-D
Én ma próbáltam hozzá eljutni ahogy megbeszéltük megérkeztem felmentem a lépcsőházba de ajtót már nem nyitott, hívtam többször is kopogtam semmi válasz.
Részemről nem bejövős
Nándi · Őstag · Boldog szülinapot! Annak a hölgynek akinek ma van :D