Elvira nem elérhetetlen... :-) Én beszéltem ma vele. Elsőre. Nagyon kedves és készséges volt, mindent megtudtam, amire kíváncsi voltam. :-)
Ja, van egy titka a dolognak: korán kell hívni. No nem hajnal négykor....;-)
degye75 · Lelkes újonc · Elvira nem elérhetetlen... :-) Én beszéltem ma vele. Elsőre. Nagyon kedves és készséges volt, mindent megtudtam, amire kíváncsi voltam. :-)
Ja, van egy titka a dolognak: korán kell hívni. No nem hajnal négykor....;-)
pöcörő · Kvázi-tag · Jópáran megkerestem priviben, hogy írjam le nekik a masszázsos csajokról a beszámolót, mert lemaradtak róla. Akit érdekel annak a mai nap még elküldöm a kimoderált írást, aztán nem akarok ezzel tovább foglalkozni.
Dorka33! Mostmár csak szerdánként vagy elérhető??
A kétes hirdető felirat gondolom csak adminisztrációs tévedés lesz...
Átutazóban beugrottam a kaposvári Virág-hoz egy órára. Legszívesebben hazahoztam volna magammal! Ha arra van dolga valakinek bűn kihagyni :)
Képek alapján elég vérmesnek tűnik. :)
Fütyülős · Őstag · ÁÁÁ!
Dundika megtriplázódott, és egyre durvább képekkel nyomul. Ugye ez csak valami rossz vicc! :(
haban · Tag · Undorító, jobban tenné ha a gombás pállott combját kezeltetné, mint hogy közszemlére tegye. Van valakinek gusztusa hozzá? Pfuj!!!
haban · Tag · Szia, privibe megy, Haban.
Én már meg se merek szólalni ezzel kapcsolatban. A múltkor is ki lettem osztva, hogy miért jártom le szegényt :) De akkor nem csak én érzem úgy, hogy ez már finoman szólva is gáz.
Ez nem vicc Fütyülős,ez a színtiszta,kendőzetlen valóság. :D
Marcus! Nem csak te érzed úgy,de tényleg csitt! ;)))
Én csak azt nem értem,hogy ezért valaki képes f*z*tni...De hát nem vagyunk egyformák :)
Lia (24), ha van valakinek infoja, ne tartsa magában! :)
Itt vagy akár privátban is, de osszátok meg! Köszi előre is :)
sziasztok
Mondjatok meg légyszíves hogy a városban melyik masszőz hölgyhöz érdemes ellátogatni...itt vagy privátban. Köszönöm szépen
Lora 19 rő . Is kérnék véleményeket.
Byebye
Tudtok olyan 30 év alatti lányt akinek olyan a hozzáállása mint Arielnek? Szerintem ő itt az akihez érdemes elmenni.
sziasztok debrecenbe volt masszázs oldalon anett néven egy 30-40 év körüli hölgy nem tudtok elérhetőséget?
Fütyülős · Őstag · Anita Bellini(19): Kecó Füredi, normál panel, rendben van a zuhi is. Kicsit több rózsát kell neki vinni az átlagosnál, de nem vészes. Popó, csók, és még volt valami, extra. Kb. 150 cm magas, 40-45 kg, csinos, aranyos kislány.
Vérprofi a kicsaj "szakmájához" híven. Tanul még. Közvetlen, nem nézi az órát, beszédes. 10/9.
Ajánlott!!!
Amanda 19 most bukkant fel (vagy nekem tűnt fel most). Tapasztalat?
Nem képgaranciás, valaki tud valami közelebbit?
Arcra, és testmagasságban sztem kisértetiesen nagy a hasonlóság egy P_ista úthi ingatagban d_ólg_ozó lánnyal. Testalkatra viszont nem, ellenben az előbb említettnek eltűnt a hirdetése.Valamint a kiírt kor sem stimmel, dehát azt tudjuk hogy sokaknál nem....
Dorka, te szerencsétlen! Én nem ismerlek téged, de ezek alapján, amiket ide irkálsz, már nem is vágyok arra, hogy megismerjelek. Ne feledd, a f*z*tő ügyfeleiddel beszélsz, akiktől a munkát kapod.