A testsúly se valós sok lánynál.Érdekes mindenki 50-60 között van.Pedig a testalkat nem azt igazolja :)
A testsúly se valós sok lánynál.Érdekes mindenki 50-60 között van.Pedig a testalkat nem azt igazolja :)
Hát nem meglepő. Egyik másik hölgyemény 30 kilókat tagad le. Felrak egy fotót amin látszik a melle csücske egy homályos sötét fotón és odaírja, hogy 60kg, nőiesen telt. Az olyan mind minimum 80kg.
Ez tényleg így van Marcus! :)
Hát ha már a kor nem igaz,meg a testsúly,akkor maradt még a magasság,az hátha helyes. :D
Dórimasszázsba én is beleszaladtam egyszer.Tulajdonképpen nem tudok semmi rosszat írni,jól maszíroz,a végén a farkam is kiverte,csak a hölgy nem vonzó nekem .Ami nem jelenti azt hogy másnak sem az!!!Szerintem a képeken nem ő van,legalább is az életben szó szerint kétszer akkora mint a képeken.Franciát nem vállal.de nem is baj,mert nekem eszembe se jutott amikor megláttam.De ha valaki jó masszázst akar maximálisan ajánlom,ja és nagyon kedves,beszédes,aranyos.
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Drága Igor. Elég régen lehettél, de a képeken én vagyok , itt készültek a szalonban, az óta -14kg -al vagyok kevesebb, és erre büszke is vagyok, igaz még az alakformálás folytatódik, jelenleg is, De megnéznék én egy pár kritizáló úriembert 40 évesen majd hogy fog kinézni esetleg, jön egy betegség amiről nem tehet, vagy jönnek a hormonváltozások,a változó korba lápnek az urak, vajon hogy fogják majd feldolgozni? Majd az élet elrendezi mindenkinél a dolgokat. nem siet nem késik. Amúgy pedig, hogy nem kértél fr-át az mindenkinek egyéni, Szép estét. ezzel nem kívánok többet foglalakozni.
Kedves Dóri! IGOR semmi olyat nem írt,ami miatt itt csapkodnod kellene az asztalt,hogy márpedig az "urak hogy néznek ki negyven évesen" meg hogy "az élet majd elrendez minket,ami siet nem késik". Nem is értem a reakciódat,már ne haragudj. Itt te vagy kirakatban nem mi,ezt ne felejtsd el! Ha kimegyünk egy focimeccsre,nem a focicsapat tesz ránk szurkolókra negatív megjegyzéseket vagy nem a focicsapat tapsol meg bennünket,hanem én szidom a csapatot vagy én tapsolok... Remélem érthető a hasonlat. Mondjuk focis hasonlat a debreceni fórumszobában Nyíregyháziként azért érdekes. :)) Remélem nem kezdtek el tirpákozni. :)))))
Gabica (26)
Nagyállomástól, Petőfi tértől nem messze egy kis utcában található. Helyes lány, szexi száj és szép szemek, értelemes tekintet, kedves mosolyok. Ugyanakkor nem tudom ő van-e tényleg a képen - sajnálatomra biztosan magasabb mint a jelzett 166 cm, talán 170-nél is több, viszont csinosabb is, mint a képen, keskenyebb csípő és keskenyebb combok.Valamint a képeken látható hosszú barnával ellentétben rövid, szőke haj. Ambivalens érzések -nagyon szűk a megszabott mozgástér, de amit vállalt azt kedvesen csinálta.. -viszont az egész folyamat és a tevékenysége elég fantáziátlan. Sok apró külső és belső figyelmesség hiányzik, ami egy masszázst kellemes, hangulatos élménnyé tehetne. A szoba sötét volt, rideg és hideg (ha nincs fűtés, egy ventillátoros hősugárzó pl elérhető megoldás), siváran berendezve, tükör és igazi hangulatvilágítás nélkül. A masszázságy hiánya nem zavart, mert az ágyat jobban szeretem, de párna sem volt elérhető opció, hogy lássam simogató tevékenységét. Az egész lakás egy átmeneti, beestem ide-kivettem albérletbe-szükség megoldásnak tűnt - minimál szint. Magassarkú cipő szintén nem volt csak egy nem szexi papucs. Masszázsnál várható díszeknek a szobában nyoma sincs. Kedvessége ellenére érezhető egy a számomra tetszetősnél nagyobb távolságtartás. Fantáziátlan, változatosság nélküli simi és csúszka - de ha kértem egy mozdulatot, azt többnyire megtette (de csak nem kérek pl fülbe sóhajokat, puszikat, amit sok csúszkástól kaptam már, és örjítően izgalmas tud lenni) - simizhettem, de puncit csak bugyin keresztül, ami zavaró módon végig fennmaradt- csúszkamasszázsnál ez külünösen zavaró. Franciás levezetés - de csakis óvszerbe öltöztetve. Ha egy kicsit fantáziadúsabb lenne, mindent megtenne, hogy izgalmasabb, változatosabb csúszkamasszázst dolgozzon ki, valamint a környezetét is hangulatosabbá tenné, visszajáró vendége lennék, így azonban nem megyek újra.
Angelika (20)
Db. legmagasabb háza. A telefonban abszolút korrekten elmondta, hogy levetkőzni most kevésbé tud, mint amennyire szokott (ezt most nem fejtem ki - de semmi fertőző és nem is a havi rendszeres az oka). A várakozásomhoz képest egészen tűrhető lakás és szoba Niincs lepukkant panel effekt. Alapvetően kis helyes, szemüveges diáklány kinézet. Átlagnál ő is értelmesebb, kedvesebb. A masszázst a kevés idő és sok ruha miatt most kihagytuk, franciáig megy el, sajnos csak egyharmadig. Végig is mehet, bár lehajtott fejétől a végkifejlet nem nagyon látszott -amolyan fele bele-fele mellé lehetett - de legalább felmutatta a helyes kis pofiját a végén - jól állt neki. Nem frenetikus, de azért kellemes élmény volt, még az is lehet, hogy visszatérek.
Hogy lehet Elvire téged elérni. szeretném ha újra kinyilna az ajtód....
Ha már masszázs:
Én sem vagyok ellenvetője a jókis masszázsnak. Volt már részem mindenfélében. Volt ahol tiszta pattanás lettem a olcsó olajos sz-@-rtól, volt ami kiemelkedően jó volt.( utóbbihoz azóta is járok)
Volt nekem is "szerencsém" nem túl régen Dórihoz.
Hát hogy őszinte legyek a 14 kiló akkor szerintem még fent volt, lehet több is. A masszás közben való hozzáérést, simogatást nem igazán használtam ki tekintettel arra, hogy valószínűleg azóta is ott feküdnék lankadt f-@-sszal. Nem az a kimondott izgató test. Francia lehetőségét nem is kértem próbáltam inkább gyorsan eldurranni, hogy ne sokáig tartsam fel, mert kicsit olyan érzésem volt mint aki nem szimpi neki. Ettől függetlenül beszédes, összehordott mindenfélét, de én próbáltam koncentrálni valamelyik Baywatch filmsztárra, amikor a tengerparton futnak az öblitős flakonnal ( persze nem David Hasselhoffra gondolok :-) )
Hogy ki mennyit tagad le a korából nemtom, de ezek után érthető, hogy összevisszaságokat ír, még a születési dátumában is bizonytalan, mit azt korábban olvashattuk......
Tessenek szivesek írni valamit, hogy hová tűnt a Niky27.Az a hosszú fekete hajú csajszi. Ő sajnos kiamardt, de remélem hamarosan viszontláthatjuk.(és érezhetjük)
És még egy dolog: szeretem, ha a masszázsolaj kellemesen elő van melegítve (nem tudom hogy csinálják, talán mikroban - mindesetre nem lehet nagy ördöngősség, mert sokszor volt benne részem) - nos ezt még kérésre sem kaptam meg - "majd a kezemmel"... nos, így nem működik...
Az úgy a jó előmelegítve. Van is rá eszköz mint ahogyan az előttem felszólaló is mondja. Mikróval elég igénytelen lenne. Gondold el, hogy miközbe szól a meditációs zene,( igényesebb helyeken, és nem a MUSICTV) pittyeg a mikró, hogy lejárt az idő.... a "masször" meg rohan a konyhába érte...
Voltam már olyan helyen, hogy írt magáról mindenfélét, mikor meg odamentem kérdezte, hogy jó lesz e az ágyon mert masszázságya mincs összerakva....(sztem nem is volt)
Persze jóérzés volt a lópokrócra pucér testtel lefeküdni...
Kedves Elvira, köszönöm a know-how-t:) .(Érdekes, ilyesmi mécseseket - mécsesházikókat - eddig csak illóolajjal kötöttem össze agyilag...)
Hát igen, erről jut eszembe Gabicánál zene sem volt... pedig a lány rendben lenne, de hát ha semmit nem tesz bele ebbe az afférba... Hátha most tanul valamit és javít a dolgok állásán és menetén.
jobista · Újonc · Sziasztok
Debrecen járok a napokban. Kéne egy kis helyismereti segítség. Doberdó utca k*rny*kén tudtok megbízható sz*lg*lt*t*t?
Előre is köszönöm a segítséget. Jöhet privátban is a válasz.
Úgy tűnik nem Gabica(26)-nál hanem a most megjelent Niki(22)-nél voltál... a háttér hasonló, a lány a leírásodnak megfelelő és a hirdetés szövege alapján úgy tűnik megfogadta a zenére vonatkozó tanácsodat :)
Helyes Elvira,ahogy kell! :) Előre is boldog szülinapot akkor! ;)
Metroman! A Baywatch-os képzelgésed tetszik! :)) Amúgy nekem is volt annak idején egy egyéjszakás kalandom egy harminc feletti hölggyel,de nem nézett ki valami jól. :) És mikor az actionre került sor éreztem,hogyha rá gondolok nem fogok elmenni,így azon törtem a fejem,hogy kire hasonlít legalább egy picit. És arra jutottam miközben hátulról toltam neki,hogy a Barátok Köztből Nórára. :)) (persze erős túlzással) :)) Na és arra gondoltam kb,hogy én vagyok a Berényi Miki és jól elrendezem az ügyvédnőt. :)))) 1 perc alatt végem lett így már. :)) Szóval fejben dől el valóban. ;)
Fütyülős · Őstag · Na akkor a masszázs story újra kivesézve. (remélem) :D
Hogy lehet hozzád bejutni Elvira. Telefonon elérhetetlen vagy :(