Nem vagyok Pesti , debreceni vagyok és voltam is. Csak sokat járok Pestre és lányokhoz is , itt is meg ott is.
DeepBlowjob · Újonc · Nem vagyok Pesti , debreceni vagyok és voltam is. Csak sokat járok Pestre és lányokhoz is , itt is meg ott is.
Akkor miért nem haladsz oda kedves marcus már tele van a fórum a kritikáidal de azért oda írod nehogy sértő legyen t,a kivételnek,ha drága maradj othon az olcsó és ki ve,,,,d az ingyen van.
Most nézem azért nagyon sok csinos szép lány van itt.De az hogy jól nézek ki nem egyenlő vagyis nem egyenlő a szolgáltatás minőségével.tapasztalatból írom mert a vendégeim elmondják ki azok akik jól nézeki de viszont amit ad egyenlő a semmivel na itt én is azt mondom tisztelet a kivételnek.
Itt nem te rólad van szó nekem még senki nem tartott beszámolót rólad.Ki mit hisz el az a maga dolga ,és dönti el,de képek alapján sokminden levonható,és most lehet menni a másik oldalra f,,,dni,de ott nem én várlak benneteket.Az hogy a marcusnak bezólok az nem azért van mert írt egy véleményt rólam spongyát rá annak más oka van.
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Kérjük, hogy az eszmefuttatásokat a csevegésben foytassák. Ez a Debreceni fórum :)
Köszönjük
VidékiLány Szerkesztősége
Hatalmas tévedésben vagy újfent. Megint beleszólsz abba amihez semmi közöd révén hirdető vagy! Igenis sok lánynál nagyon magasak az árak a szolgáltatás színvonala meg majdnem nulla. A kivétel nem a szépségen múlik hanem a minőségen. Semmi bajom a magasabb *rral ha a szolgáltatás arányos hozzá. Sajnos ez errefelé nem jellemző csak nagyon kevés kivétellel. Szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.
Egy rohadt beszámoló miatt b*szogatsz már hónapok óta. Csak, hogy mások tudják ha Nanát szemelik ki és netalán neki nem tetsző beszámolót írnak róla akkor így járnak mint én :D
Sziasztok. Lizi 40 neevü hirdetőről tud valaki infó? Vagy leszerelt a hölgy?
Hm, megjelent pár új Jázmin. :)
Használd jobb oldalon a keresőt!
weaner · Újonc · Yvett 33. és Tina 35, jelenleg a debreceni nagy lány!
Tudom, hogy őt a Győr és Yvett az abszolút kedvencem! Remélem, jönnek vissza hamarosan Győr! csók Johannes(Becs) ;-)
Szia! Erekes mert az en tapasztalatom az,hogy ha nallam valaki erdeklodik emailben en valaszolok de sajnos nem olvassak el a valaszom :(
Nem ertem akkor miert erdeklodik emailben ha el se olvassa?
Termeszetesen azt nem vitatom,hogy biztos van aki nem valaszol.
Ez szerintem nem volt önreklám, nem értem miért jelölte annak a szerkesztőség. A hölgy csak leírta, hogy ő válaszol az emailjeire amit a delikvensek vagy elolvasnak vagy nem. Amúgy sokan "eldobható" emailről írnak és vagy csak elfelejtik nézni jött e válasz, vagy úgy vannak vele úgyse válaszolnak vissza és meg se nézik :)
Koszonom szepen marcus80 :)
Szia! Milyen email cimrol kuldted? Vagy milyen neven?
Ha nem valaszoltam gondolom az csakis azert volt mert mint irtam barkinek is irtam valaszt el se olvasta.
misterX · Kvázi-tag · Ha megnézed az emailed szerintem biztos megtalálod.
köszi
Fütyülős · Őstag · Ezt like-oltam, de a színes betűk miatt orrolok rátok! ;)
Fütyülős · Őstag · Azért a Dagika(45), és a Dundika(19) megérnek egy like-ot a napixaron. Rémes, ijesztő, és számpomra morbid.
Persze jöhet a "de valakinek tetszik". Nade a képeik... Brrrrr......
Ne vedd magadra! Az én emailemre sem válaszolt. :(
Nándi · Őstag · Érezzem tisztelve magam? Én már kaptam némi reagálást:)