Szandy 19-ről és Lora 19-ről van infótok a képeken nagyon jól néznek ki
Szandy 19-ről és Lora 19-ről van infótok a képeken nagyon jól néznek ki
akár privátba is irhat akinek van tapasztalata a 2 lányról
Lora nagyon barátságos és kedves amennyiben hajlandó vagy Nőként tekinteni rád és úgy is bánni vele. Odaadó, kedves, jó illatú, hamvas testű kis virágszál ;-)
Üdv valaki leírná nekem hogy hol van a POLIRUDVAR mert sokan mondják hogy kerülendö jó az is ha csak privátban. Másik kérdés Jázmin 20 valami tapasztalat valakinek vagy Maya 19 ? A választ előre is köszönöm.
Régebben Sziszike néven hirdetett. Még egész pozitívan írtál erről a lehúzós, unott lánykáról. "Szakmája" szégyene! A melle eres, a hasa löttyedt, a combja narancsbőrös. A munkáját rühelli, amint honoráltad előre, már alig várja, hogy elhúzz onnan a gedvába, hogy békében tévézhessen. A gyenge minősítés az orális és vaginális teljesítményére rendkívül túlzó. Őneki kellene fizetnie a kuncsaftoknak a szenvedésért, és nem fordítva! Ruhában, ügyesen fotózva egyébként csinosnak tűnik, én is szépen lépre mentem.
Jancsijányka. :D
pöcörő · Kvázi-tag · Istenemre mondom elmegyek Ninettkéhez egy légyottra és ha már ott vagyok megkérdezem ezt a Jancsifiút, hogy tényleg volt-e ilyen nála vagy csak a képzelete szárnyalt a fiatalembernek?
Ha esetleg valaki megelőzne és van erről infója, akkor ne legyen rest megosztani! ;-)
Most ez kit érdekel,de tényleg??? Ha volt volt,ha nem akkor meg nem. Nyilván bűzlik az egész story,és némi bugyuta önreklámot érzek ki az egészből,de haggyjuk már ezt a témát!! Unalmas,és van itt más szolgáltató aki érdemesebb arra,hogy napokon át nekik pörgessük a fórumot.
misterX · Kvázi-tag · Szépen belehúzott a szokásos kamuképes banda:
jázmin 21, nóra 21, diána 19, anikó 21, jázmin 22, amina 19, amina 20
Mind ugyanaz és kerülendő.
Ez biztos? Éppen most néztem ki a két Jázmint. XDD
Pöcörő! Nem is rossz ötlet! :)) Bár sztem egy ilyen vendég 3-szori látogatása után,már nem dolgozik a hónapban. :))
misterX · Kvázi-tag · Igen, biztos
Edina 41 és Szöszi 38 együtt r*ndel? mert a képek ugyanabban a lakásban készültek.
humm · Kvázi-tag · kösz!
DeepBlowjob · Újonc · A Debreceni lányok *** moderálva *** magasak , szolgáltatásaik alacsonyak!!!
Pesti viszonylathoz képest gyalázatos!!!
Lányoknak el kellene gondolkodni miért is kérnek olyan magas árakat a semmiért!!!!
Ez részben annak köszönhető, hogy időről időre ide téved egy fecske a pesti vagy a nyugati régióból 1-2 napra és horror *** moderálva *** tolja magát. Felverik az*** moderálva ***, a többi meg vérszemet kap és ő is emel. Persze van kevés kivétel, de abból a 100-nál is több hirdetőből jó ha 5 ér valamit. A többit nagy ívben kerülni kell. Való igaz, hogy pesten nem sokkal többért már olyan fullos csaj ugrál rajtad, hogy álmodni se mernél szebbet, itt meg...
De tisztelet a kivételnek természetesen!
Sziasztok! Én már többször felvetettem egy elégedettség mérés bevezetését, ami segíthetne az eligazodásban. Lehessen pontozni a lányok szolgáltatását és a környezetet is 1-10 skálán. A lányok természetesen nem pontozhatnak! Gondoljuk át, hogy ez megfelelő lenne-e. Valami kellene mert így csak a vak világba tapogatózva megyünk el egy lányhoz és jön a sok csalódás. Tényleg sok a "szemét" ezen a lapon. Ki kell takarítani a nem ide valókat. A Poliudvar és környéke az első.
Ha Pesti vagy, miért Debrecenben keresgélsz? ;) Ott már nem megy a szekér? Oppsz!!! :)
humm · Kvázi-tag · A lányok elég gyakran változtatnak nevet/telefonszámot/telephelyet, van hogy valaki megörökli az elődjéét, elég nehéz (lehetetlen) kibogozni ki milyen névvel és számal szerepelt korábban az oldalon. Ha ma lepontozod X (20)-at hogy 10-ből 2-t ért, holnap már Y (19) néven lesz fent és nem értél el semmit. A szerkesztők már próbáltak régebben hozzáadni valami ilyen funkciót (egyfajta nyomkövetést) az oldalhoz, de a fent említettek miatt nem lett semmi belőle. Amúgy meg van másik, kifejezetten beszámolókra szakosodott oldal (linkek le vannak tiltva úgyhogy nem írom ki ide) ahol részletesen lehet pontozni az élményeket, ha ez kell, böngészhetsz ott is.
Másrészt én is voltam a polírudvarban, és a környékén többször is, ennyire nem volt szörnyű. A H2Otorony végéről kifejezetten kellemes emlékeim vannak. A polír másik sarkáról azért már vegyesebb a kép.
hja, és pest, az tényleg más. rá kell szánni 1-2 napot, kivenni szabadságot, van intercity óránként pestre ha valaki ennyire igényes. Megéri, bár rizikó ott is van.
Én voltam már Pesten is, de nem volt olyan húúú de nagy durranás. Persze, jobb (vagy másabb) a marketing, nagyobb a rongyrázás, de szerintem ott is van jó, jobb és :( Kinek ki jön be. Engem pl. nagyon lenéztek, amikor megtudták, hogy "vidékről" vagyok.
Ha Pesten csak csúcs csajok lennének, akkor feleséget is minden pasi onnan keresne magának ;)