jééééé, kiderült, h Szandika áll devices mögött....
hmm, érdekes, talán nemvéletlenül "küzdöttem" vele, mikor kritizáltam az "illatát" :D :D
jééééé, kiderült, h Szandika áll devices mögött....
hmm, érdekes, talán nemvéletlenül "küzdöttem" vele, mikor kritizáltam az "illatát" :D :D
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Ezt is leírtam kedves Szemlélő!!
Nem tudok mindenkinek megfelelni, sőt nem is jöhetek be bárkinek.....
De ez így van helyén!
Nem azzal van problémám h negatívat írnak rólam, hisz senki sem tökéletes!
Nem kell a vendégeimet körbenyalnom, hogy vissza járjanak!
Szimplán mindenkivel olyan vagyok amilyenek velem!!!!!
Nekem nincs szükségem kamu regekre ( Szandika) és ezzel lejáratnom másokat!
Nincs, mert a saját dolgommal foglalkozom ahogyan ezt sokan mások is tehetnék!
haban · Tag · Kedves makktársak, egy észrevételt szeretnék megosztani veletek. Nelly18 Kelly19 Molita19 Barbie19 Kelly25 fotóikon van közös háttér, a kék mintás színű ágyvége. Talán egy csapat? Nem kívánom minősíteni csak észrevételeztem, ki-ki minősítse kedvére. Nelly25-nél már jártam (nem ajánlott) de aki fogadott köszönőviszonyban sincs a fotókon látszó cicis hölggyel. Kedves sz*lg*lt*tók, talán célszerű lenne saját valós fotókkal hirdetni.
A Nelly 25 nevű hölgyet nem keverted össze a Kelly 25 nevűvel?
valakinek van információja Veronika (19) ről???
Lizáért én is élnék halnék... szóval ha sikerül valami infót róla összeszedni azt én is szívesen venném!Én még réges régen jártam hozzá!A top kategória TOP-ja!Kizárólag nagy betűvel....
Fütyülős · Őstag · Ez jó reklám neked, lásd Rita. Mióta ide beírt, nem bírom elérni. Tehát jót tett az üzletnek, hogy kiállt magáért.
Egyébként köszönöm, azt a pár hasznos beszámolót amit a kedves kollégák írtak. Igaz csak elvétve, de danke!
Üdv, a már nem színes Fütyülős! :(
haban · Tag · Kedves fiatal makktársam. Attól hogy idős vagyok nem kevertem össze Nelly25 és Kelly25 lányokat Kelly25-nél jártam 2014.09.13-kor Kürtösbácsiról elnevezet utcában, nemrég felújitott nagy zöldszinű szép házba. Kelly25 nél hasonló a háttér "kék mintás színű ágyvég" a már említett lányok fotóival. Valószinű más hölgy fogadott mint a fotón szereplő, de ha enyien vannak mikor kire kerül a sor. Futószalag, pedig a lányok fotóik alapján szépek vonzóak és ott domboruak ahol kell.
Kedves VL
Nálunk nincs is Nelly 25!!!!!
Ez egy lejáratás!
Valakinek nagyon nem tetsik hogy mi egy csapat vagyunk, ezért össze vissza irogat KELLY 25 Nelly 25. NINCS IS ILYEN NÁLUNK
Lejárat de nem tud, mert mi nem az a csapat vagyunk!
Kérjük törölni a hozzászolást!
Leslie007 istenítése végett úgy döntöttem én is meglátogatom Lora 19-et. Lora a telefonban kedves, szimpatikus volt, meg is beszéltük az időpontot másnapra. A megbeszélt időpont előtt 10 percel érkeztem a mekihez, gondolván, hogy hagyok időt a telefonálásra és hogy megkeressem a panelt ahol a Lora r*nd*l. Ekkor jött az első meglepetés, Lora az állította, nekem hívnom kellett volna őt 15 percel az érkezés előtt (miheztartás végett, nem beszéltünk meg ilyet korábban, tudom, mert mindíg figyelek a részletekre), semmi gond gondoltam, akkor várok egy kicsit, úgy is korábban érkeztem. A megbeszéltek szerint 15 perc múlva újra hívom de nincs válasz. 25 perc múlva újabb próba, most sem veszi fel, ekkor már gyanús volt a dolog. 45 perc múlva sms + hívás, de semmi. 1 óra várakozás után végleg feladtam, elkönyvelve, hogy Lora át******ott, mint szart a palánkon szokás. Ennyit Loráról.
Más: Az igen csinos Roxána 19-et sikerült már valakinek felhívnia, netán be is jutni hozzá? Az én hívásomra nem reagál.
haban · Tag · Kedves Kelly19. Olvastam felháborodott véleményed az észrevételemmel kapcsolatosan, amit lejáratásnak tekintesz, ez a Te véleményed. Nem lejáratásnak szántam megmásíthatatlan tény, hogy az említett lányok fotóin van közös háttér a kétszínű mintás ágyvég, ha veszed a fáradságot és megtekinted fotóikat magad is meggyőződhetsz róla. Persze nemcsak az az egy hasonló színű és mintázatú ágy van a világon de lehet az említett lányok fotói azonos helyszínen készültek. Ha figyelmesen elolvasod észrevételemet nem minősítettem „egy észrevételt szeretnék megosztani veletek" már csak azért sem, mert az említett lányok fotóik alapján kivétel nélkül gyönyörűek szépek, vonzóak, ott domborúak ahol kell, és mindegyik a kedvenceim között vannak. Ha mégis észrevételemet sértőnek és lejáratónak tekinted elnézést kérek nem annak szántam.
Kívánok úgy neked mint az említett lányoknak nagyon jó egészséget sok-sok kuncsaftot, sokáig maradjatok ilyen fiatalok és gyönyörűek és ha felhagytok ezzel a f*gl*lkozással kívánok boldog családi életet.
Nyugalom!!! Az egész kavart egy Késa nevű szolgáltató okozta a kürtös bácsi utcájából. Ez a zseni gondolt eggyet és valahonnan megkaparintott egy képet és aláírta,hogy Kelly 25 és ezután ezzel a képpel is nyomult. És milyen okosan csinálta! Bár a kép nem őt ábrázolta , viszont valószínüleg erős forgalom növekedést
okozhatott neki. Ezt onnan tudom , hogy voltam nála úgy, hogy egyszer a Késa hirdetésre mentem és voltam úgy is, hogy a Kelly 25 hirdetésre.
A Kelly 19 féle lány csapatnak tudomásom szerint semmi köze ehhez a nőhöz ők máshol rendelnek és más minőséget képviselnek.
Kedves haban!
Túró maktárs rátapintot a lényegre! Kelly NELLY Barbie mi egy csapat vagyunk, Késa nem a mi csapatunk tagja!
Ez az egész csak arra volt jó hogy lejárasanak minket, de hála TÚRÓ MAKTÁRSNAK tisztázta a helyzetet!
A jókivánságaidat köszönjük mindannyian, és mégegyszer élnézést kérünk tőled!
Ha olyan elhatározásra jutol hogy szeretnél minket maglátogatni szeretetel várunk!
Annak a csapatnak nagyon jó híre van, és már én is izzítom magam, hogy mindhárom lányt meglátogatom (nem egyszerre, mert azt élő ember szerintem nem bírná ki, vagy a mentő vinne el szerintem) :D Csak az időbeosztásunk nem passzol, de megoldom. :P
Úgyhogy szerintem bárki is akarja őket lejáratni (nem te, hanem az, aki a fotókkal opreál), az teljesen feleslegesen próbálja :D
Epilógusként azért 2 kérdést tennék fel;
1, vajon késa honnan jutott annak a képnek a birtokába amivel Kelly 25 ként is hirdette magát?
2, vajon látjuk-e még ezt a Kelly 25 ös hirdetést ami néhány órája még látható volt most meg eltünt mint a kámfor.
talán lopta?
Hát igen, Kellyékről csak egy negatívumot tudok elmondani azt, hogy "munkaidőben" érhetőek csak el. Akárhogy rohannék sem érném el őket szabadidőmben. Egyszer sikerült, de akkor épp szabin voltam és belefért a napba.
Mondjuk ha 18-19 ig lennének akkor az nagyon tuti lenne.
Egyébként ugyancsak az időbeosztással van baj Arielnél is. Őt se lehet elérni egy csak napközben. Mondjuk nála tudom miért van ez az időbeosztás, de attól még nagy szívfájdalmam, hogy nem érhető el este :(
De ez a lányok döntése, hogy mikor érhetőek el, ezt nem róhatjuk fel rájuk igazából. Aki olyan azért megéri még szabit is kivenni, vagy csúsztatni :)
Mai élményem(Lara28):
H2o torony közelében található de nem a fényesen ragyogó helyszínen.Telefonos egyeztetés majd érkezés a helyszínre.Állítása szerint Lottival dolgozik.Kellemes megjelenésü de nem 28 szerintem inkább 30-35 között lehet de nem kifejezetten milf kategória.Cicik nagyok viszonylag szépen is álnak.Félidőre mentem de annyira jol megmutatta fra...a tudását,h nfvsz lett belőle.Szépen lerendezett.Egyébként kifejezetten beszédes és intelligensnek tünt.Szerintem ajánlható :)
Lara 28 nekem is volt részem. Tényleg nem 28 inkább 35,tényleg a H2O R*nd*l,nem valami szinvonalas környék. Maga a lány alacsony,kicsit túl szolizott. Külsöre olyan Pink utánzat,csak Pink nek nincs ilyen nagy és hegyes óra. Kellemesen lehet vele bezélgetni,látszik rajta a műveltség. A cicik nagyok az tény jól lehet markolászni,én is egy félórát voltam,de nekem annyira nem jött be. Ez a zacskos dörzsölös és huzogatós dolog nem jött be.Mi után látta rajtam,hogy ez így nem az igazi,át tértünk az aktusra. Feneke kicsi és lapos,de hátulról jól döngethető. Néha túl játsza a szerepét a hangós nyögésekkel. Összességben vannak tőle sokkal jobbak,de ízlések és pofonok. Nekem annyira nem jött be. Felejtős.