Jajj hagyd mert rámfogják, hogy a managered vagyok és azért védesz :)
ui. kár, hogy eltűntél :(
Jajj hagyd mert rámfogják, hogy a managered vagyok és azért védesz :)
ui. kár, hogy eltűntél :(
Mikor meglattam a neved felcsillant a szemem hogy netalan ujra hirdetsz de latom nem :(
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · huh.... szerintem ez a beszélgetés mindent elmond. Én ismerem a marcust80-at és egy kedves korrekt normális vendég- de ez a megnyílvánulás a hölgy részéről... inkább no comment.
Zandrás!
Miért nem a masszőrök között keresgélsz ha masszázsra vágysz????Nem értelek..
zandras · Tag · Ezt miért nem lehetett nyilvános fórumon kiirni?????????? Nos az elsö versenyzö Milla december 11. 19.20-kor irt hozzászólásom róla szólt! Anikó tudtom szerint kézi levezetésen kivül mit vállal???? Szilvi.... Nos nagyon bejön de Ö nem szexpartner??? Niki... szintén.... Azt hiszem mástól kérek segitséget.... Ha rád várok lehet hogy szüz maradok......
Sinclair · Tag · nah pont ezt akartam volna en is megirni :d csak mar nem emlekeztem a holgy nevere,igy mar beugrott nekem is Hanna :) kitudja lehet pont kep lopasrol van szo,vagy o is elfelejtette mar anno a hasznalt muvesznevet :D
Nocsak, Hanna (21) visszatért külhonból? Esetleg képlopásról lehet szó? Gondolok itt a Vanda (21) nevű új versenyzőre. A képek és a kor stimmel, de más nem nagyon. :D
Ki ez a kis fosos? Meg fenyegetsz egy forumozót? Ki vagy te ? Addig vagy a városban /vagy vagytok / amig engedik ! Térj már magadhoz kislány!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Mindenki! :)
Nagyon ritkán írok a fórumra, de most úgy éreztem meg kell tennem!
Olvastam ezt a meddő vitát a Mya és Marcus között.
Igazából itt én nem tudnék igazságot tenni, talán csak a Bölcs Salamon :)
A lényeg az, hogy azért én is megválogatom a vendégeket, mert azért nem hiszem hogy Nekünk (lányoknak) minden sz..t el kellene viselni.
Itt azon van a hangsúly, hogy ki hogy áll hozzá az adott dolgokhoz.
Aki engem ismer és volt nálam, az szerintem tudja hogy igyekszem arra törekedni, hogy a kölcsönös szimpátia kialakuljon.
Amúgy Mindenkinek Boldog Karácsonyt!:)
Puszi :)
zandras · Tag · Ment a privát kérelem..........
Képzeld el van normális lány több is akinél jártam és soha senki nem dobott ki. Én normálisan állok hozzájuk ha nincs lehúzás meg hazudozás, ha ezt észreveszem már az ajtóban visszafordulok és illedelmesen elköszönök! Sajnos nem mindig vettem észre és vettek már palira, de ez az én marhaságom. Sőt nem egyszer a megbeszélt *ssz*gtől többet hagytam ott mert túlléptük az időt, holott ő nem kért többletet de én adtam. Úgyhogy én pont a normális vendég kategóriába sorolnám magam, de nem vagyok milliomos. Meg tudnám éppen f*z*tni a hozzád hasonló dr*ga szolgáltatókat de úgy gondolom nem éri meg azt a p*nzt. Telefonban téged is hívtalak, korrektül elmondtad mi van benne az *rban. Nem is mondtam rólad itt rosszat egészen addig amíg nem támadtál nekem, pusztán azt állítottam, hogy szerintem túl sokat kérsz azért amit ajánlasz. Ennyi. Nem muszáj elfogadni. Valóban nem vagyok otthon a szakmában ugyanis sem himringyó sem str*ci nem voltam sosem. Csak ez mezei kuncsaft. De sok lánynál jártam már és nagyjából tudom mik az elfogadható *rak az adott szolgáltatásért. Kérdezték, hogy van e rólad valakinek véleménye, senki nem reagált semmit, ezért hívtalak fel, hogy legalább tájékozódjak. A telefonban hallottak alapján írtam azt, hogy valószínűeg nincs sok vendéged inkább visszajárók. Azok meg persze ide egy büdös szót nem írnak rólad. Örülök neki ha megvan a vendégköröd, örülj neki te is. Mondjuk nem értem a pesti luxust miért cserélted le a vidéki szerényebb módira, de ennek te biztos tudod az okát. A boldog karácsonyt inkább nem köszönöm meg mert amit előtte írtál az nem volt szép...Szervusz.
Látom nem bírsz kussban maradni és végre a te köreidet keresni és engem meg békén hagyni!!!!! Látszik te nagyon nem vagy otthon ebben a szakában és a hátterében!!! De lehet hogy jobb is! Egyszer majd ha végre veszed a bátorságod és elmersz menni egy lányhoz és ott pedig ugyan így fogsz beszélni a lánnyal akkor nehogy meglepödj hogyha hamar kint leszel az ajtó másik oldalán és fájni fog minden egyes kis csoffadt testrészed !
Bolod Karácsonyt!!!!
Aha, jól elvágod magad alatt a fát.
"Nekem ezek az *ra megszűrik azokat a nem kívánatos embereket akiket nem akarok itt látni!"
Ez azt jelenti, hogy akinek nincs p*nze rád az így járt mert nem kívánatos nálad. Most meg már ezt mondod, hogy aki azt hiszi a p*nzéért mindent megkaphat azzal van bajod. Teljesen ellentmondasz magadnak. Milyen módon szűröd ki, hogy a dúsgazdag apuka fiacskája a helyszínen fenékbe akar durrantani mert ő azt akarja de te nem? El akarod küldeni de ő meg majd erőszakoskodik. Az *raiddal pont a normális embereket szűröd ki. Kívánom, hogy akadjon a horgodra egy barom aki odaad neked ***moderálva*** de cserébe olyat kér tőled ami majd nem fűlik a fogadra. Akkor majd talán becsülöd a vendéget akkor is ha nem ilyen címletekkel megy oda hozzád...
Na figyelj ide kedves marcus80!
Itt nem arról van szó hogy csak a vastag p*nztárcás vendégek jöhetnek ide hanem az,hogy nincsen szükségem a bunkó neveletlen barmokra akik azt hiszik a p*nzükért mindent megkaphatnak....... Menjél te ki Dubai-ba mert ott is van ám szükség kisfiúkra! Én köszönöm jól el vagyok a "vastag" p*nztárcás vendégeimmel ahogy te nevezed őket! És akinek meg nem telik ilyen fajta szolgáltatásra és csak itt élik ki a fórumon a vágyaikat az maradjon is otthon és verje ki magának!!!!
Mondtam, hogy nem reklámozok senkit itt mert kimoderálják, lemanagereznek :)
Írj privátba
zandras · Tag · Sem név sem telefonszám????? Hova menjek masszázsra?????
Na ez egy nagyon kedves hozzáállás. Tehát aki nem rendelkezik vastag p*nztárcával az már nem kívánatos.
Mondanám, hogy ezzel a hozzáállással menj ki Dubai-ba mert ott dívik ez...de nyilván a falnak beszélnék. Pontosan ez különbözeti meg a jó szolgáltatót a csak a p*nzre utazótól, hogy a jó szolgáltató nem társadalmi vagy anyagi helyzet alapján válogat. Egy csóró aki 2 hónap alatt összekaparta a p*nzt egy órányi örömért miért érne kevesebbet mint akinek ugyanaz az összeg 1 órányi munkájába kerül??? Könnyen lehet, hogy a gazdag valami perverz állat (mint ahogy sokszor elő szokott fordulni) mert megkap mindent és már az sem elég neki és még meg is alázza a nőket, a csóró meg csak gyengédségre vágyna. Hát gratulálok, hogy így gondolod...
Kedves Mindenki!
Látom nagyon el vagytok velem foglalva,hogy mennyit kérek el a szolgáltatásomért!
Nekem ezek az *ra megszűrik azokat a nem kívánatos embereket akiket nem akarok itt látni!
És amint már írtam lehet válogatni a szolgáltatások közt! Van *lcs*bb és dr*g*bb!
És szerintem olyan ne mondjon véleményt aki nem járt még itt.......
Hali!
Keresek olyan lányt aki nem nagyiparban tolja.
PÜ-ben ha kérhetem.
THX!
zandras · Tag · Kaphatok én is néhány nevet v. tel számot????? Szeretnék én is hasonló de *lcs*bb szolgáltatót mint Mya! Köszi elöre is!!!!