hát de ez az. Én is csak kamu számról hívnám fel, arról aztán azonosíthat..
hát de ez az. Én is csak kamu számról hívnám fel, arról aztán azonosíthat..
Üv. Én is beszéltem ezzel az új Lara vqagy Lethicia keverékkel,de nekem se az a vékony hangu lányka vettel fel a telefont. Sőt még azt is mondta,hogy ez a lara valami rövid haju leányzó,de itt a képeken egy hosszú hajú csaj van. Szoval ennek nagyon nagyon átverés szaga van. Vagy naggyon nem stimmel itt valami..
misterX · Kvázi-tag · Üdv!
Ha masszázs egyértelműen Elvira vagy Viki (29) de készülj fel nem könnyű bejutni hozzájuk.
Timi 18-rol kérnék infót . Jöhet privátba is ! Üdv Szilva !
Nándi · Őstag · :D Az idegen tollak is tollak!! Bár nem értem miért kell velle ékeskedni??
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok fórumozók! A hétvégén újabb túrát tettem, bár nem az első számú jelöltet sikerült összehozni, de egyáltalánnem bántam meg hogy így sikerült. A választásom pedig a Reni23 nevű szép leányzóra esett. A magas épülettel szemben praktizál. Elmondhatom hogy meg volt a barátnő feeling amit sok lánynál hiányolok. Egész egységre neveztem be hozzá és még szt hiszem túl is léptük egy kicsit. Rendben volt minden. Bár nem szolgáltat minden nap de én pont jókor tudtam elérni és így tökéletesen kiélvezhettem minden percét a nála töltött időnek. Ápolt a csaj és szeret csókolózni is mert voltak olyan pillanatok, (több is) amikor ő kezdeményezte a a nyelvjátékot. Egy szó min száz: AJÁNLOT NAGYON a csaj. Én még megyek vissza hozzá az biztos. Bár nekem a Barby23 a favoritom még mindig aki mostanság eltűnt de a Reni fellépett nálam rögtön a második helyre. Hajrá srácok, ne hagyjátok ki.
kanossrác · Lelkes újonc · Bocsánat az apró helyesírási hibákért! Észrevettem és a sietségnek tudható be!
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** (Nórika)
Cukorka aki màr Szandika20 nèven dolgozik Debrecenben, nagyon vigyàzzon vele mindenki mivel egy l*pòs...bővebben a pl oldalon ìrtam ròla . Debrecen vàros fòrumra.
Vaki · Újonc · Hát aki nem r*ház be egy f*ll*res anonim mobilra...
Viki (29)-nél voltam. Ő nagyon jól masszíroz, ért hozzá, és a befejezés is kellemes... Kielégítő volt minden tekintetben, és a r**si is normális. Aánlom.
Régebben Ryta (30) is jó volt, azután egy ideje már nem jött be annyira... kicsit ráunt szerintem, kár érte.
degye75 · Lelkes újonc · Tessék, itt az egyik: Niki (30)! :-) Benne nem fogsz csalódni.
Üdv!
Gróf jól mondja! A hirdetőket a szám érdekli, nem az aki mögötte van. Anno elterjedt, hogy a konkurencia m*n*dzs*rei napjában többször bejelentkeztek kamura,(magán számon) hogy lefoglalják a lány idejét, aki meg jött volna, annak meg mondta, hogy nem ér rá, mert hát folyamatosan volt bejelentkező. S a lány azon kapta magát, hogy estére volt 2 biznisze. A szám csak azért kell, hogy a lány eltudja menteni, mint kamus bejelentkező. De még jó ez több okból is. Pl: ha járt már nálam és kívánnivalót hagyott maga után a higiénia, abban az esetben is ellehet menteni a számot és ezáltal elkerülni az újabb kellemetlen helyzeteket. Vagy, ha b*nkó és lekezelő stb. És még egy! Egyre többször hallani, hogy hamis gempát ilyen helyeken szeretik elsózni. Hát, egyértelműen olyan helyre viszi, ahol nem hagyja ott a számát. Sok kellemetlenséget kizár(hat) a telószám, s ezáltal, a hirdető sem lesz frusztrált a sok átb*szások miatt.
Soha eszembe nem jutott, hogy visszaéljek bármely számmal is, egyszerűen nem vettem fel többet, ha úgy volt elmentve, és eljutottam odáig, hogy már csak havi 1 hüle akadt, nem napi 10. Nagyon nem mindegy.
űdv.zsuzsika20-ról kérnék infót.iga telef.beszéltem vele de nem tudom mennyek-e.telef. normálisan beszélt csak harapó fogóval kellet kihúzni az infót.kérd.hány csoki meg szokott és milyen nyalánságokban részesűlök?kérdi mit szeretnék nf.igen knf.igen vég.nf.igen.mondom magamba csak meg kérd.hátsó bejárat ..-igen vegyvéd.nélkül végig..-igen hány csoki kérdem erre Ő mennyit ér meg ? kicsit elbizonytalanottam pedig nagyon tetszett amit hallottam NAGYON MENNÉK SEGÍTSETEK MIT TEGYEK üdv.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Giga lájk Gyöngynek,mert elmondot mindent helyetünk,még annyit hozá raknék ha már el van mentve bármilyen jelzővel és üzletben vagyok vagy bármilyen helyen,mert ugyebár éljük mi is az életünet és vannak dolgaint akkor ha pl azt irja ki a telefon volt nálam akkor felmerem venni mert ***moderálva*** nem kell mondani hanem meg tudjuk beszélni a találkát.Persze nem azért kell a számod hogy zaklasunk vagy bármi!!
Köszi Iza! Ennyire nem akartam elveszni a részletekbe...... de így igaz. Én is csak ismerőst vettem fel házon kívül, mert ugyebár kellemetlen a p*nztárnál sorban állva a lehetőségeket sorolni. :D Ismerőssel viszont simán lehetett időpntot egyezteni. ;) De még lehetne sorolni.....r**skázók, ny*gdécselősök.....
kb. kettő hete volta Liza23nál minden arégi volt szenzációs de hova lett megint KI TUDJA ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kedves Admin!
Nem lejàratom, csak jobb ha màstòl nem lop.....kipakolta a lakàsom, pènz ruha stb.
Sajnos ez igaz!
Nem lejàratàs!
Nekem már augusztusban mondta, hogy szeptember elejétől nem lesz elérhető mert tanul. Szerintem érezzük egy páran a hiányát. :)
Köszönöm :) de nem hiszem, hogy Debrecenben elèrhető leszek ;-)
kössz az infót Lizáról akkor szünetekben lehet hogy jön????