Ezek szerint nem ő van a képen? Csak mert én is épp fontolgattam, hogy felhívom... vagy ő van, csak gondoljak hozzá még pár kilót? :)
Ezek szerint nem ő van a képen? Csak mert én is épp fontolgattam, hogy felhívom... vagy ő van, csak gondoljak hozzá még pár kilót? :)
haban · Tag · Tegnap jártam Nelly25-nél. Véleményem szerint nem az a lány fogadott aki a fényképen szerepel. Kürtös bácsiról nevezett utcában lakik, nagy zöld ház, nemrég felújítva kívül belül. Meglepetésemre köszönő viszonyba sem volt a hölgy a képeken szereplővel amit szüléssel magyarázott. Elmondása szerint Zala megyéből importált. Fürdőszoba tiszta szép, de két flakon habfürdő is üres volt, kérni kellet másikat, kettő vizes használt törölköző volt. Rózsaszálak átlagos, tájékoztatás szerint minden az alapba volt. Amikor rákerült a sor csók nincs mert herpeszes a szája. Úgy voltam vele ha már több mint 150 kilométer megteszek a tegnapi esőbe teli zacskóval már ne menjek haza. (ha ló nincs szamár is jó) Imádom a nagy cicit azért választottam fotója alapján ezt a hölgyet és amikor kicsomagoltam a cicit újabb meglepetés volt amitől aztán végleg elment a kedvem és le hervadtam. Cici kicsi fonnyadt a markom se lett vele tele. Én csak a tapasztalatom írtam le ki ki döntse el bepróbálkozik vagy sem. Elsősorban tapasztalatom a lányok munkaadójának szántam mert ha a lányok ilyen szolgáltatást végeznek (tiszta törölközőről habfürdőről és valós fényképekről ) amire nekik kellene figyelni, előbb utóbb le húzhatja a rolót mert nem fogják kitermelni a szép drága albérletet.
misterX · Kvázi-tag · "Amikor rákerült a sor csók nincs mert herpeszes a szája."
És te ezek után vagy előtt bármilyen intim viszonyt létesítettél vele? Most ez komoly? Basszus legyetek már egy kicsit igényesebbek.
Oké hogy 150Km de van rajta kívül más is miért nem mentél máshoz ha már az elején látszott hogy gázos? Vagy mindenképpen haza akrarsz vinni valami emléket?
Na de a másik felet se értem miért kell így vendéget fogadni?
Haban és akik még! Tényleg, legyetek már kicsit igényesebbek!! Képes voltál maradni, mikor megláttad a herpeszes száját??? Kezdjük azzal, hogy már az a férfitársait szívatja, aki marad olyan lánynál, aki kamuképpel hirdet. Pont azért lépik ezt meg sokan, mert még sokszor bejön. Utálom, ha az időm vesztegetik, ha csak annyit is, míg odamegyek/eljövök, mert ilyenkor biztosan sarkon fordulok (de ha maradnék már nem csak az időmet vesztegetnék).
Fütyülős · Őstag · Hello!
Ő van a képeken, csak nagyobb darab, mint ahogyan 1-2 képen látszik. Biztos azok a képek régebben készültek. Amúgy nem vészes, de én kifejezetten a vékony lányokat kedvelem.
misterX · Kvázi-tag · Na ja.. jó választás! Róla is esett szó itt is és a "piroson" is vagy 1-2 hónapja. Mást is kapott állítólag az egyik vendég mint amit szeretett volna.
Persze lehet, hogy csak kamu és valaki le akarta járatni szegényt de mi van ha nem bekockáztatod?
Ha igen lelked rajta de addig ne menj máshoz még nem vizsgáltattad ki magad.
Üdv
Laura 18-ról tud valaki infot? Ő ugyanaz a Laura akiről ha visszaolvasok kiderül hogy több néven is hirdet?
Ahhh .. az ő volt? :O :(
Kár érte ... ebben nem kockáztatok!
Köszi az infot!
Fütyülős · Őstag · Kérlek.
Laura(18) és Laura(18) természetesen egy és ugyanazon személy. A poliudvarban rendel, és nem is doktor. :)
Az elszámolás normális, a lakás tiszta, rendezett. Ágy nyikorog, ketten vannak, (Kinga18), de nem mindíg vannak mindketten a házban. Hármast is vállalnak, amúgy ez nem a polis, lehúzós, C banda (szerintem).
Laura svéd vendégmunkás, szép arc, kb 155 cm magas, és 70 kg. Amúgy a hozzáállása rendben van, nekem nem jött be. Ezért van úgy felöltözve a képin. Ledobhatna 20 kilót. Lehet pakolni, nem nyafog, és tényleg 18.
igen és mindegyik pont a fényes udvarban vagy a wesselényi ltp.-en vett ki magának albérletet? ez egy hálózat.......
merre rendel?
Pál-Pusztai · Őstag · Minden szavad igaz, igazi pörgés van! :)
Sziasztok!
Masszázsra szeretnék menni. Kit ajánlotok: Hanna, Ryta, Viki. Kerestem már a fórumon, de nem nagyon találtam semmi beszámolót.
Köszi!
Nagypisti
Üdv!
Nemrég jártam Bogi30-nál, bár most épp nem aktiv a hirdetése azért leírom a tapasztalatomat. Polírudvar, telós egyeztetés, aki járt már arra annak ismerős a + - emeletes bejutásos téma. A képek fedik a valóságot, kedves mosolygós szőke leányzó, gyors tusi, sajna extra kisméretű törcsivel. Barátnős csók, nem csak az a szájrapuszi amit sok helyen lehet kapni, franciája kellemes erotikus hangokkal fűszerezve. Hamar a lényegre tértünk, többféle pózban élveztük egymást, többféle befejezési opció van, de én maradtam a klassziknál, kis beszélgetés majd búcsú. Összességében jó volt, nincs TP nincs lehúzás, azt kapod amit a telefonban is ígér.
Sziasztok.
Főleg gróf uramhoz intézném kérdésemet.
Lara 28 ?
Szóval Lara 28 .
Nekem nagyon ismerős .
Neked nem, gróf uram ?
Vagy csak újrahasznosítják a képeit?
Sziasztok!
Szerintetek mikor fog megtisztulni Debrecen ettől a rengeteg "C"magyar művésznőtől?
Szörnyű mennyi van belőle :( elveszik a tisztességes melót a többiektől.
Mondjuk biztos van rá kereslet,a nagyszámok törvénye alapján!
A színvonalat viszont csökkentk.Aki elmegy egy ilyenhez,megvan róla a privát véleményem.
még kezet sem fognék vele legszivesebben.
Roxi/Petra/20 és Zsuzsa23/ 70-992-/tel.számon hirdető hölgyekről szeretnék beszámolót kérni , megerősités végett.Nagyon szeretném már felkeresni Őket
.Köszönöm előre is !
Üdv. Lara 28 képei egy kicsit ismerősek. a mult héten még rővid haja volt,most meg milyen hosszú haja lett. Ezek régen Lethicia képei voltak. Tudom,hisz rendszeres vendége voltam. Szerintem ez csak kép lopás.
am miért olyan fontos a számkijelzett hívás? miért nem mindegy h kijelzi e nekik vagy sem?...