Fannika (25) adatlapjáról:
"Nem vagyok tökéletes, de a szexet nagyon szerettem."
Tehát már nem szereti? Milyen kár :(
Fannika (25) adatlapjáról:
"Nem vagyok tökéletes, de a szexet nagyon szerettem."
Tehát már nem szereti? Milyen kár :(
Az utolsó 4 képén amin még formásabb kerekdedebb volt akkor még szerette (sok éves fotók). Amióta ilyen gizda azóta már csak a ***moderálva*** szereti :(
Majd most jönnek az új nevek: Hürrem, Mihrimah, Gülsah, stb. :D
Viki 18 nemrég még Kitti volt, de róla csak jókat írogattak itt a fórumban, Nelly 19-et meg rövid idő alatt sokan jelölték kedvencnek
Kis fiatal husi, rejszolni jó az adatlapja :)
Az ilyen nagyon sok kedvences de zéró beszámolós csajszi mind ilyen.
Három-négy éve többször is voltam nála, a produkció mindig emlékezetes volt. Amióta ennyi negatív beszámoló jelent meg róla, azóta nem látogatom, mert sajnálom az időt és a zsét.
A böszörményi Heni abbahagyta?
misterX · Kvázi-tag · Üdv,
Maya (19) vagy Lara (28) meglátogatása között hezitálok. Szerintetek melyikőjüket érdemes meglátograni?
Jól jönne egy beszámoló akár priviben is.
Köszi
Pár ( 2 darab) beszámoló az apróban hirdető lányokról
-Vörös Nykol -a viztorony arnyékában fogad. Natúr franciára neveztem be nálla . Tiszta fadarab-effektus, robotként végzi a feladatát nyakig felöltözve. Elszámolás átlagos.
-Hanna30 -a dirib-darabos utcán rendel.
-A lakás szokványos, a célnak tökéletesen megfelel, fürdő OK.
-Szintén francia magánórára iratkoztam fel.
-A hölgy határozottan csinos ,szexi ruciban fogadott , nekem nagyon közvetlennek tünt. A francia finom erotikusan, érzékien csinálja .Az elszámolás baráti. Amit hiányolok- és ezért még vissza térek szerencsét próbálni - az a kölcsönös francia , amit sajnos nem kaptam meg.
Renáta 23: érdemes kerülni messziről!
Ő volt korábban a kamuképes "Paulina". Optikailag tunningolt képek, (kb 2x ilyen vastag) és hiányzik néhány foga ...
Ennek már akkor le kell esnie, amikor ezt olvasod: "Szeretem a szex-szett" (!!!!)
Sziasztok.
Múlt héten sikerült meglátogatnom Ninettke(27) és Linda(24) párost, egy hármas akcióra.
Nem akarok fényezni senkit,de amit ez a két lány művelt ott velem,az fenomenális volt.Részletekbe nem mennék bele, talán majd a 2lány adatlapján véleményként,de volt minden amit kértem,nem nyafogtak. Aki tervez hasonlót,csak ajánlani tudom. Nagyon összhangban vannak a lányok. Fővárosi mértékben aj*nd*k mértéke szerintem kifejezetten kedvező.
Gondoltam megosztom veletek. :)
"igényes lakásomban várlak"
Erre egyszerűen nem tudok rájönni. Hogy lehet egy kis 18-20 évesnek már lakása ha a testéből él?
Úgyérzem az összes hirdető futtatva van. jól gondolom?
Sziasztok!
Judith 40 felkeltette az érdeklődésemet. Valaki tud róla valamilyen információt?
Szevasztok a városközpontból valaklani tudna nekem ajánlani megbízható lányokat?
Albérlet is van a világon... :))
Olyan lányt keresek aki fogadna hölgy partnerremmel
Sziasztok, Diána nevű hölgy nagyon érdekelne tudna valaki valami infót mondani? köszi
Szia én nem találokm a 2 hölgyet tudnál segíteni?
Sziasztok, Meglátogattam Lizi (40)-t, minden rendbe volt, ajánlott! Szereti ha dugjàk, nem tini csaj de érdemes kipròbálni. A lakás átlagos, a törcsi lehetne nagyobb, mindezt feledteti a szűk puncija!Utolag kell f*zetni, az időt tùl isléptük de nem emlìtette. Fel*rért popòba is engedi